AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 588
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
За поръчани 2 парфюма - само за тях ще получиш 30% отстъпка. В същото време тези общо 90 лв. от парфюмите, ти помагат, ако към тях се добавят още 10,01 лв. с неща от каталога да минеш сумата 100 лв. и за тези 10 лв. поръчани продукти, ще имаш 20% отстъпка.
Дано съм била ясна.

# 631
vesi_vas а пък аз разбрах от една също нова колежка ,че  тези два парфюма ще са ми общо с 55% /30 за тях и 25% от нивото за над 190 лева/. #Crazy

# 632
vesi_vas а пък аз разбрах от една също нова колежка ,че  тези два парфюма ще са ми общо с 55% /30 за тях и 25% от нивото за над 190 лева/. #Crazy

Дано да имаме късмет и на нас да се случи.  Money

# 633
Значи и тя не е наясно.Благодаря   bouquet

# 634
  • о`майна лунна нощ е
Отстъпките НЕ СЕ натрупват една върху друга. Част от продуктите идват на 10%, ако са комбинирани предложения, други са с фиксирана отстъпка от 15%, а самата поръчка си е на 15,20 или 25 %. 30% и нагоре по принцип се дават за комисионни програми, топ клубове.

# 635
Значи няма да имаме късмет.

ПП :

Някой знае ли колко ще струва Unscpripted в К16 и в К17 ?

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 22:38 от JigSaw

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Джиг, стига с подобни постове!
На няколко пъти се каза, че коментарни постове само пълнят темата!!!!!
Ох и ах ще принудят Катя да направи нова тема два дена преди да дойде к.15, а тази ще я заключат с белезници!
А ако реши да не пусне нова нарочно, ще я разбера напълно.

# 637
И, ако пусне нова, по средата на К15 гледай какво става . . . препълнена.

# 638
Мили момичета , за сега ми е казано от зоналната ,че списък няма да има за К 15 (като тези в К 12 и К 13) ,пак тя ми каза че в образуването на 120 лева ще участват комплектите като цяло (нещо което мен силно ме съмнява) ,За рол-оните , спрейовете и парфюмите ролки я питах , за жалост отговор не получих , и все пак за да сме си подплатили полата , смятайте винаги на най лошия вариант .

Еххххххх Колко ли е трудно човек да се разрови из темата , да намери линковете с К 16 и К 17 и да види на каква цена ще е нам кой парфюм, е така няма да може да пълни темата КОЕТО ЯВНО Е ЦЕЛТА НА НЯКОЙ ХОРА СПИСВАЩИ ТУК!!!

Vesi vas
Абе почвам да ти се чудя , защо се занимаваш с тийнове които по цял ден няма какво друго да правят , освен да ръчкат по компа , и да си убиват времето , правейки се на всезнаещи по форумите!!!

Едно обобщение за мързеливите дето не им се рови назад в темата
Каталог 16  http://avonclub-bg.com/viewtopic.php?f=80&t=485
Каталог 17 http://www.album.bg/dimislava/images/18194710/
П.С. Надявам се авторите на снимките да нямат против

П.П.С. Сега погледнах анкетата горе , Направо ще ме изяде Любопитството , Коя е пуснала поръчки за над 1000 лева , искам да и стисна виртуално ръката

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 09:57 от Daao

# 639
Момичета офертата за флашпамет с циркони дето е 9.90 с покупката на парфюми и тоалетни води за 120 лв-да питам влизат ли тоалетните води от комплектите?

# 640
Има ли някой, който играе на игата? Защото след като гримиам очите не ми дава да мина на следващото ниво, прехвърля ме пак на началната Rolling Eyes

# 641
Здравейте,
аз пък съм нов координатор от кампания 14, още си набирам представители, тоест така ще бъде винаги.
Получи се объркване с поръчката ми на втората ми редовна дата, беше приета като добавка и сега е изтрита. Та имам 2 дена до края на кампанията и трябва да пусна експресна. Пиша тук с молба, ако на някоя от вас й е минала датата за поръчка , а желае нещо от каталог 14, да ми пише ЛС, не ми достига малко.

# 642
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Цветииии, добре дошла миличка!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Успех ти желая в новото начинание!! Дано е лесно!

Дано някой може да ти помогне...

Аз пък събирам за втора и единствена поръчка... може и да имам колиенце.. ама не е сигурно... голям зор.... не че ще го нося... защото нося по-благородния метал, ама важна е тръпката!

И като стана дума за USB-то, колко ГБ е, не намерих къде пише.. предполагам 1 поне??! newsm78

# 643
1 ГБ е колието.

# 644
  • о`майна лунна нощ е
Тани, прочети поста преди теб. Теоретично и в най-чист вариант в програмата за колието са вкл. парфюми и т.в. Не разчитай на пълната стойност на комплектите, за да не те изненадат неприятно.
Има ли някой, който играе на игата? Защото след като гримиам очите не ми дава да мина на следващото ниво, прехвърля ме пак на началната Rolling Eyes
Върни се назад м темата. Играта е обсъждана многократно.

Общи условия

Активация на акаунт