AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 661
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро  bouquet
Искам да попитам от нетна 16 в коя кампания може да се поръчава?

В к16

# 616
Добро утро  bouquet
Искам да попитам от нетна 16 в коя кампания може да се поръчава?

16.

# 617
  • София
Да, това значи. Първата дата изписана на каталога е съответно първата възможна дата за експресна поръчка от съответният каталог.

Добре, а сега при новото условие - поръчки да се пускат до 8 ч. сутринта, значи ще ставаме по нощите да пуснем поръчката, понеже от предния ден не става  ooooh!
Ако е след 8ч. предполагам поръчката остава следващия ден  newsm78

# 618
  • плевен
Здравейте,мога ли да помоля онези от вас които са си купили визитките на Ейвън да дадат идея какво са писали на тях Praynig Не мога да измисля нищо оригинално

# 619
Здравейте,мога ли да помоля онези от вас които са си купили визитките на Ейвън да дадат идея какво са писали на тях Praynig Не мога да измисля нищо оригинално

И в тази връзка, ако някой има възможност, може ли да снима една такава да я видим как изглежда?

# 620
  • Пловдив
Здравейте!Имам един въпрос:Някой знае ли дали тази тоалетна вода TAHITIAN HOLIDAY я бива?Защото си поръчах една от специалните предложения днес.Ако не е хубава да я трия?

# 621
  • на североизток от Рая
Петя,дано не се бъркам,но мисля че тази тоал.вода мирише на кокос.Бях се пръснала с нея преди доста време в офиса и не ми хареса много.Дойде ми сладникава,все едно бях в сладкарски цех.Но изчакай и други мнения. Peace

# 622
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Много моля ОТНОВО!!
Имаме 7 страници дс края на темата и 4 дни до новата.. Последните страници са пълни с мнения и запитвания за продукти

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че имаме тема, където дискутираме продуктите!!!!

===========
Edit:

Мнение не може д асте трие, аз за това се и дразня.. Наложи ми се, навярно пак ще се наложи, да моля модератор, за да изтрие 10 поста с " Благодаря ти", "  bouquet", и познаното " ето и каталог ......"

Миме, на мен балсама без отмиване с бадем ми мирише гадно на крем за бръснене "КАРО" от близкото минало, но иначе косата ми подивя след него, жива, много къдрава... супер й се отрази!.. но тази миризма ме влудяваше Sick

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 18:16 от katyadjin

# 623
Здравейте!Имам един въпрос:Някой знае ли дали тази тоалетна вода TAHITIAN HOLIDAY я бива?Защото си поръчах една от специалните предложения днес.Ако не е хубава да я трия?

Трий я, не струва.

# 624
Хайде да изтрием старите си и ненужни постове от рода на
да , и аз , може ли Каталог 15 16 17 18 и т.н.

# 625
  • София
edit: Aнели, права си, явно информацията ми е стара. Мнения се трият, но не можах да изтрия нещо по- старо от 24 часа. Пак е нещо.
Така или иначе, пускам пост, ще си изкажа мнението за някои от нови продукти за мен. Копирам от другата тема:
Тази гривна, наистина е страхотна!  
За това "колие", бях подготвена, че е голям боклук, но всъщност не е чак толкова лошо. Някой тийн. би му се изкефил.
Перфектна изработка, идеален цвят, определено много хубави. Ако има къде, бих си поръчала да ми изработят златни.
Това чудо в първия момент, ме разочарова, заради това, че от километър си личи, че е пластмаса, но като го подържах...пак започва да ми харесва, но със сигурност не е красиво, като в каталога.  В началото "камъните" седяха някак матови, но сега се позагладиха Shocked, ама как го обясних... бяха като изцапани с нещо...

Много коментирания балсам с бадемово масло и авокадо, без отмиване на Naturals, дето трябваше да мирише хубаво, според вас... на мен ми смърди гадно, като обикновения балсам от серията. Явно грешката е в моя телевизор. Дано поне ми се отрази добре на косата.
Останалите неща в кашона ми, са до болка познати.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 00:37 от mimeime

# 626
Миме, колието със звездата наистина седи като кучешка каишка :d

# 627
  • София
сега чак намирам време да седна - иначе преди седмица ми дойдоха нещата
От по-новите неща са себе си поръчах маската за коса с хималайска боровинка и маската за лице от същата серия. Трябва да кажа, че съм приятно изненадана и от двете неща, въпреки че в другата тема една мацка се оплаква от лосиона, пак от тази серия. Но както сме се убеждавали многократно, на различните хора им действат по различни начини продуктите. Лично аз пък не съм доволна от маската за коса от серията "Гръцки морета" - след като я отмия и си изсуша косата, все едно не съм я мила с дни.
Хареса ми доста и колието и обеците "Дебора" - отдавна май не съм взимала толкова сполучливо бижу. Ще видим как е като качество
Мимето - мерси за снимките

# 628
  • Пловдив
mimeime, аз си изтрих постовете от днес, значи се трият дори и да са прочетени.

# 629
Здравейте момичета.Т.к от скоро съм представител и искам да ви попитам нещо .Значи този новия парфюм In Bloom пише че при поръчка на 2 парфюма ще имам 30% отстъпка .А като ги включа към поръчката си ще имам ли и %  достигнат от сумата на поръчката ?Т е двата % се натрупват или остава само 30те %. Много ще се радвам ако някой ми разясни това.Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт