AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 616
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
На мен първата седмица като играх дори не ми даде звезда. Сега видях, че печеля от 3-та седмица. Laughing Laughing Laughing Тогава приключих към 12:15 и имаше доста повече от 35 звезди, незвам дали това е критерий newsm78
Снощи играх към 12:05 и имаше сякаш по-малко звезди. Може пък да спечеля и от 4-та седмица. Принципно имам късмет с лотариите на ейвън Laughing
Нали може само веднъж една регистрация да участва  newsm78?

# 676
  • Стара Загора
На мен първата седмица като играх дори не ми даде звезда. Сега видях, че печеля от 3-та седмица. Laughing Laughing Laughing Тогава приключих към 12:15 и имаше доста повече от 35 звезди, незвам дали това е критерий newsm78
Снощи играх към 12:05 и имаше сякаш по-малко звезди. Може пък да спечеля и от 4-та седмица. Принципно имам късмет с лотариите на ейвън Laughing
Нали може само веднъж една регистрация да участва  newsm78?

И аз мисля, че само един път може да се участва.
Преди малко исках да вляза в сайта, въвеждам си пощата и паролата и ми излиза, че полето с пощатат е грешно Shocked

# 677
Честито на всички печеливши и успех на тези които ще продължават да играят. Аз не съм и поглеждала играта и да ви кажа много не ми и липсва .

Понеже имам много печена координаторка получих и колието  звезда с кристали на Сваровски ( интересно че имам недостиг и от каталог и от нетна и от специални предложения и пак в кашона имаше колие) . Като видяхме дрънкулката  с дъщеря ми и двете спонтанно ох-нахме - аз от разочарование а тя от радост. Някой по горе пишеше че само тиинейджър може да му се изкефи и е прав.

# 678
  • Sofia
Играх с различни регистрации, което не е забранено е разрешено Peace

# 679
здравейте!аз съм представител на Ейвън и имам един въпрос за играта в правилата пише,че служители на Ейвън нямат право да участват вие имали ли сте някакъв проблем,защото искам да играя другата седмица но съм представител.Мерси

# 680
Момичета
за да не ви дезинформирам, сега си прегледах добре фактурата.В сумата 150 лева влизат и мострите. Обаче се взема под внимание само недостига от каталога за колието-звезда.  Тези от специалните и нетната не влизат ако са в недостиг. Дано съм го обяснила ясно ...

# 681
Играх с различни регистрации, което не е забранено е разрешено Peace

Всъщност, ако бяхте чели правилата, щяхте да знаете, че е забранено. Говоря за пълните правила, с които сте се съгласили, вероятно без да ги погледнете. Има си и наказание, ако ви хванат. Така че, всеки избира дали ще нарушава правилата и дали ще лакомее. Аз лично не бих. Но живота е шарен.

# 682
Какво е наказанието ?

# 683
здравейте!аз съм представител на Ейвън и имам един въпрос за играта в правилата пише,че служители на Ейвън нямат право да участват вие имали ли сте някакъв проблем,защото искам да играя другата седмица но съм представител.Мерси

Според мен представителите са клиенти на Ейвън, а не служители.

# 684
  • USA, Steak State
Така е, представителите на Ейвън са крайните потребители на продуктите и съответно също клиенти.

# 685
  • София
служители са тези на трудов договор, т.е които работят за Ейвън
Между другото аз като почнах да играя и на това с гримирането ми се рестартна компа Mr. Green
така че едва ли ще може да играя пак при положение, че съм се регистрирала веднъж

# 686
Здравейте мили момичета и момчета.Пристрастена съм към вашия форум,и искам да ви кажа , че съм ви благодарна за информацията която я давате тук.Искам да ви попитам за играта.На края на видеото трябва да се напише код или парола.Може ли някой да ми я напише тук.Знам , че сте го коментирали но нали се търкат някои постове и затова не можах да я намеря.Благодаря ви много.УСПЕХ на всички. Hug Hug Hug

# 687
  • плевен
Здравейте мили момичета и момчета.Пристрастена съм към вашия форум,и искам да ви кажа , че съм ви благодарна за информацията която я давате тук.Искам да ви попитам за играта.На края на видеото трябва да се напише код или парола.Може ли някой да ми я напише тук.Знам , че сте го коментирали но нали се търкат някои постове и затова не можах да я намеря.Благодаря ви много.УСПЕХ на всички. Hug Hug Hug

Писана е доста пъти в темата.И за да е по-лесно можеш да се регистрираш за да получаваш лични съобщения,за да не пълним темата с едни и същи отговори.Не го приемай като заяждане,но се изписа доста много за тази игра Peace

# 688
  • Пловдив
reach for the stars

# 689
Ако някой има бланката за поръчки за к15-моля нека я качи.Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт