да си разтълкуваме съня 2

• 103 633
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Зори, благодаря ти, мила!  bouquet Hug

# 511
Здравейте момичета, сънищата не са проекция само на случващите се събития, но и на стари неразрешени проблеми или предстоящи събития. Има случаи когато ни подсказват за наши забравени умения, нещо в нас което трябва да променим, развием или просто да ни успокоят.
Тълкувам различните символи от съня така както го разбирам, колкото повече подробности, толкова по-добре. Ако вкарвате малко лични мисли още повече ще ме улеснявате. Тълкуването е строго индивидуално и за това често давам повече от едно тълкуване. Не гарантирам 100 % истина, все пак съм любител. Хайде приятни сънища.  Mr. Green

# 512
# 513
Сънувах, че спя с  мъжа на зълва ми... Crazy

# 514
  • ВАРНА
Снощи сънувах следния сън.

Къпя се в банята и поливам с вода една бяла сова. Не й беше приятно, разбира се, и ме ухапа , по-точно впи клюна си в дланта ми. Тече много кръв.

Уплаших се много  Confused

# 515
Само спиш ли? Или нещо друго?
Изневярата означава, че си в добро здраве, възможно е да имаш някакъв успех в бизнес, печалба, но при условие, че не изневериш в истинския живот. Иначе жена ще ти донесе нещастие. Или просто изпитваш чувство за вина.

# 516
Снощи сънувах следния сън.

Къпя се в банята и поливам с вода една бяла сова. Не й беше приятно, разбира се, и ме ухапа , по-точно впи клюна си в дланта ми. Тече много кръв.

Уплаших се много  Confused

Много интересен сън, наистина.
Само мога да те посъветвам да отидеш да запалиш свещ в църква.
Много кръв може да означава пари.

# 517
  • ВАРНА
zorika , мерси  Simple Smile!
да запаля свещ за какво?

# 518
да запаля свещ за какво?
За здраве, подкрепа, успокоение, все пак сама казваш, че си се уплашила.
Просто совата е от нощните животни и обикновено я свързват с неприятности. В твоя случай е бяла, което пък само по себе си е уникално: бяла лястовица и т.н. Банята е пречистване. Комбинирано с кръвта - парите и совата - неприятност, но бяла - надежда, мога да кажа, че ако евентуално имате финансов проблем, той е на път да се разреши.

# 519
Извинявам се понякога ако се бавя с отговорите, но имам нужда да помисля върху информацията която ми давате. Все едно се поставям на ваше място, един вид преживявам съня ви. Искам да ви кажа, че няколко години въобще не можех да тълкувам, не знам какво ми стана в последно време, но пак имам нещо като прозрение.

# 520
  • ВАРНА
да запаля свещ за какво?
За здраве, подкрепа, успокоение, все пак сама казваш, че си се уплашила.
Просто совата е от нощните животни и обикновено я свързват с неприятности. В твоя случай е бяла, което пък само по себе си е уникално: бяла лястовица и т.н. Банята е пречистване. Комбинирано с кръвта - парите и совата - неприятност, но бяла - надежда, мога да кажа, че ако евентуално имате финансов проблем, той е на път да се разреши.

хм, нямаме финансов проблем. Има болен в семейството.

до сега 2 пъти ми се е случвало сънища, които съм сънувала в нощта четвъртък срещу петък да се сбъдват. Ама едно към едно. Надявам се да не ме захапе птичка сега  Joy

зорика,   bouquet

# 521
Само спиш ли? Или нещо друго?
Изневярата означава, че си в добро здраве, възможно е да имаш някакъв успех в бизнес, печалба, но при условие, че не изневериш в истинския живот. Иначе жена ще ти донесе нещастие. Или просто изпитваш чувство за вина.
Нещо друго... Blush
Значи е на добро, така ли?

# 522
Аз сънувах, че най-добрата ми приятелка е починала. Не бях тъжна, никой не плачеше, само се отбеляза факта, че е мъртва. (много гадно). Не я видях в съня си обаче.

# 523
Здравейте,момичета!
Аз искам пак да се включа със запитване по един сън,но на мъжлето-снощи е сънувал,че го вали сня(или че навън вали не разбрах точно),но не помни контекста на съня.

# 524
Здравейте,момичета!
Аз искам пак да се включа със запитване по един сън,но на мъжлето-снощи е сънувал,че го вали сня(или че навън вали не разбрах точно),но не помни контекста на съня.
И аз сънувах, че вали сняг, а беше лято. Напоследък пък танцувам, че танцувам или че пея.

Общи условия

Активация на акаунт