да си разтълкуваме съня 2

• 103 554
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ти zorika
Аз се замислих, че щом се почувствах щастлива от факта, е възможно сънят на показва, че трябва да елиминирам проблеми (някакви) в живота си.
  bouquet
Мисля си че може и черта от характера ти да е например. Примерно аз съм много избухлива, ако имам такъв сън бих си помислила точно това, че започвам да се владея. Или пък еднообразието често ни тормози и обърква, неистово се опитваме да се измъкнем от него. Можеш ли да си спомниш подробности?

# 601
Да спомням си.  Аз и мъжът ми отиваме да продаваме апартамента си.  Водим някой да го види.  Паркирали сме колата отпред.  Връщаме се и я няма.  И просто се почувствах щастлива.  Даже се събудих мислейки си дали имаше нещо в колата което ще ми липсва.

# 602
zorika невероятна си.благодаря!  bouquet Доста е вярно това за мен,все някоя черна мисъл ще ме налегне,така е.

# 603
Благодаря ти Зорика и аз свързвам сънят си с търсенето на работа и дано наистина намеря, не губя надежда, но..... наистина сама трябва да овладея живота си и наистина ще се радвам много ако успея, досега съм вървяла в грешната посока, въпреки,че подсъзнателно винаги съм била оптимист. Незная защо,но винаги съм била напълно убедена,че бъдещето ще ми донесе много реализирани мечти и може би ТУК ми е грешката. Не трябва да мисля за бъдещето, а трябва да мисля, че сега в този момент аз имам това, за което съм мечтала.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 19:57 от zari_a

# 604
Да спомням си.  Аз и мъжът ми отиваме да продаваме апартамента си.  Водим някой да го види.  Паркирали сме колата отпред.  Връщаме се и я няма.  И просто се почувствах щастлива.  Даже се събудих мислейки си дали имаше нещо в колата което ще ми липсва.
А този апартамент в действителност ли го продавате? Да речем, че нещо тревожно в живота ти е изчезнало и сега чувстваш облекчение.

# 605
Да продаваме го, но още не е продаден.  Възможно е и това да ми създава напрежение.

# 606
Да продаваме го, но още не е продаден.  Възможно е и това да ми създава напрежение.
Предполагам скоро ще има развръзка по въпроса и дано както в съня си да се почувстваш много щастлива от резултата.

# 607
Предполагам скоро ще има развръзка по въпроса и дано както в съня си да се почувстваш много щастлива от резултата.

Ооо да много се надявам, дано.  Благодаря!

# 608
Сънувах много странен сън..Сънувах,че съм бременна и вече ще ходя да раждам,но се оказва,че няма бебе  Shocked А пък вече термина ми идва..След като разбрах,че няма да имам бебе,не ми беше тъжно..почувствах все едно ми падна товар от главата.. Rolling Eyes

# 609
Аз пък сънувах две красиви бременни жени от един мъж.
Живееха заедно на един остров и много се обичаха жените, подкрепяха се, бяха приятелки, приеха се.
После  едната трябва да е умряла при раждане, но бебето и остава живо, а на другата бебето умира и тя си казва че каква е разликата ще гледа бебето на другата като свое, нали се обичат newsm78

# 610
  Алетеа, може би си хвърлила много усилия и си вложила много от себе си за нещо, чийто резултат не те те удовлетворява? Безплодни усилия - така ми звучи сънят ти.

# 611
Момичета пак съм тук. Тази нищ сънувах предприятияето, в което работих преди много години, току що завършила. В това преприятие работеше майка ми, като шивачка, а аз като счетоводител. След като се омъжих и преместих в друг град. приключих със тази професия. Но сега сслед толкова години завърших образованието си, като счтоводител. Така и сънят ми беше, че се връщам на работа в това предприятие, но като някаъв шеф точно в бригадата на мама(майка ми почина преди 2г.) Не си спомням ясно съня, но помня, че отидах в тоалетната на етажа,но там имаше и др.хора. Седнах на гърнето и се изходих по-голяма нужда  Embarassed, но толкова много, че направо задръстих всичко. Отидох да взема някакъв съд да отмия, но като се върнах имаше работници,които отдръстиха тоалетната. Много странен съд и немога да си го обясня. Ако зорика е на линия или някой друг който може да помогне. Влязох в съновник.бг, но там отново противоречиви мнения. По принцип аз свързвам това с изхвърляне на лошото и на проблемите, но може да се тълкува и като срам някакъв.

# 612
Момичета пак съм тук. Тази нищ сънувах предприятияето, в което работих преди много години, току що завършила. В това преприятие работеше майка ми, като шивачка, а аз като счетоводител. След като се омъжих и преместих в друг град. приключих със тази професия. Но сега сслед толкова години завърших образованието си, като счтоводител. Така и сънят ми беше, че се връщам на работа в това предприятие, но като някаъв шеф точно в бригадата на мама(майка ми почина преди 2г.) Не си спомням ясно съня, но помня, че отидах в тоалетната на етажа,но там имаше и др.хора. Седнах на гърнето и се изходих по-голяма нужда  Embarassed, но толкова много, че направо задръстих всичко. Отидох да взема някакъв съд да отмия, но като се върнах имаше работници,които отдръстиха тоалетната. Много странен съд и немога да си го обясня. Ако зорика е на линия или някой друг който може да помогне. Влязох в съновник.бг, но там отново противоречиви мнения. По принцип аз свързвам това с изхвърляне на лошото и на проблемите, но може да се тълкува и като срам някакъв.
Явно си в такъв период в който имаш чувството, че трябва да започнеш всичко от начало. Предполагам сте били доста близки с майка ти, но за съжаление в момента ти имаш нужда от нейната подкрепа, а тя не може да ти я даде. Мисля, че доста лоши мисли си натрупала в главата си, много неща ти тежат. За мен това изхождане означава точно отърваване от тази тежест. Според мен нещата при теб започват да се нареждат, само остава и ти да повярваш в това. Един вид позитивно мислене - ако сама се нагласиш че от тук нататък всичко ще е наред, то наистина ще се случи. Успех.

# 613
  Алетеа, може би си хвърлила много усилия и си вложила много от себе си за нещо, чийто резултат не те те удовлетворява? Безплодни усилия - така ми звучи сънят ти.
И аз съм на същото мнение. Също си мисля, че си загубила интерес много бързо и за това така се е получило. В началото много силно си го искала, а в последствие си загубила интерес.

# 614
Явно е така..Много съм променлива..Но ето сега идвам с нов сън.

Сънувах,че отивам на гости на един стар съученик..Попринцип е адски срамежлив.Когато съм му отишла на гости,той имал задачата за измаже тавана в зелен цвят,но само отстрани(има едни като фигурки http://media.snimka.bg/6767/019789372.jpg ) по края които са..Той отиде в другата стая за малко и аз реших,така и така съм тук нека му помогна и се покачих на една стълба,за да започна да мажа..Та започнах  и той дойде и ми каза,ама какво правиш,баба ми каза на мен да го направя..Слизай долу..Но аз не,няма да сляза,нека ти помогна..накрая се примири,измазахме и след това той ме почерпи с домат(?!?)  Shocked И ме изпрати до вратата..Каза ми ''чао'' и каза да си тръгвам..Аз не разбрах защо така стана,но си отидох заедно с домата  Mr. Green А домата не беше май много добре узрял,защото самото му капаче беше зеленикаво и беше леко горчиво..

Странен (отново) сън.  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт