да си разтълкуваме съня 2

• 102 711
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Не е само това, преди една нощ сънувах умрял делфин. Самият сън беше свързан с братовчед ми, когото не съм виждала отдавна, а в съня ми беше гадже  #Crazy Бяхме в офис, занимавахме се с компютри/в момента уча програмиране, него не го знам с какво се занимава./.
Общо взето нещо не схващах, после пък никой не ми обръщаше внимание, сънят остави крайно отрицателни емоции в мен и накрая за капак този делфин...
След това и това с картите, на сутринта реших да проверя карти и делфин - и на двете пишеше ..сещаш се.
А от снощи не помня НИЩО, освен, че играх хоро, това е.
Проверих - и хоп, пак това...
Малко се изплаших честно казано, но ще взема да мисля по-позитивно от този миг нататък! Simple Smile
Лека и сладки сънища на всички!

# 721
От почти година насам сънувам доста често един и същи сън. Сънувам, че се прибирам вкъщи и като отварям вратата в апартамента няма нищо - нито мебели, нито хора. Има само един стар дюшек. Лягам и заспивам на него и сънувам майка ми и баща ми как плачат за мен. Започвам и аз да плача за тях, защото са починали. Събуждам се плачеща. Носи ли някакъв скри смисъл този сън, защото родители ми са живи, а аз ги сънувам по този начин? Започва да ме притеснява, това че толкова често го сънувам този сън!
Благодаря предварително!

# 722
Дадоха ми линк към тази тема. Ще разкажа един сън, който въобще не разбирам какво значи...Сънувах, че съм в апартамента на родителите ми, сама съм и току-що съм се прибрала от погребение. На вратата се позвъни, видях през шпионката малко момиченце на 4 годинки, което ми беше много познато, но не се сещах откъде. Аз не исках да отворя на детето, макар че го познавах... То обаче започна за блъска по вратата, риташе я и ми викаше да отворя, защото знае че съм вътре. Вратата е паянтова, започна да поддава и аз отворих. Детето се приготви да влезе, но тогава се отвори вратата на съседния апартамент и излязоха съседите, които и сега си живеят там. Съседът повика детето, хвана го за ръка и го изведе навън, а аз и съседката останахме на вратата. Тя ме попита не позновам ли детето, нали току-що сме се върнали от погребението му....Тогава си спомних защо не исках да  пусна момиченцето вкъщи, сетих се и кое е то. Това бях аз, на 4 годинки...
П.П. Съня е отпреди 2 -3 години, току-що се бях прибрала от болница с тежка диагноза и неясно бъдеще.

# 723
Много често сънувам , че мъжа ми, ми изневерява или поне се приготвя за това. В живота нямам никакви поводи за подобни подсъзнателни мисли, не съм параноичка нито пък съм обсебена от съмнения, но често ме спохождат разни такива "филми". Несигурна ли се чувствам, що ли, но е факт, че ги преживявам много тежко на сън и почти веднага се събуждам с тягостно чувство и не мога да заспя после едно 30 минути. Дали пък нервите ми нещо не поддават,  умората ли ме кара да си внушавам подобни пагубни мисли. Wink
Последното беше следното/на смях ме избива чак..., но е факт че мозъка ми ги ражда на сън/: Мъжът ми отива да се подстригва, не знам защо и аз бях с него или може би невидима съм била , но бях там и присъствах. Даже запомних и лицето на дамата, странно позната ми беше през цялото време Crazy. Та той откровенно я сваляше и накрая се уговориха да се видят пред мен... това най-ме възмути... така се ядосах , че се събудих рано сутринта отново възмутена, докато съпружеското тяло си спеше мирно и тихо до мен.  Crazy Laughing
Не се чувствам неудовлетворена, не съм мнителна, имам за сега/ми знае ли човек/ чудесен брак. От къде тези мисли, просто се чудя.  Thinking newsm78

# 724
  Veny, липсват ли ти родителите, стария дом... ?
  Unadaptable, страхувала си се за живота си. Детето е израз на това, че си твърде млада за такива страшни диагнози, а затворената врата, че не ги искаш.
  Fortune, може да не е ревнивски този сън, може съвсем друг страх да се е облякъл в него.

# 725

Fortune, може да не е ревнивски този сън, може съвсем друг страх да се е облякъл в него.

може и да си права... в момента съм в труден период от лично естество, сигурно от там идва проблемът, но пък да го облека в изневяра... Tired Това мозъка е шантава работа. Crazy

# 726
Хапка, благодаря! Тогава не се сетих как да си обясня този сън, а щеше да ми подейства много обнадеждаващо, ако имах тази нагласа, че смъртта не успя да влезе през вратата. Веднъж ми казаха, че пророческите сънища е най-добре да си обясним сами, но аз изобщо не се сещам в каква посока да размисля и все имам нужда някой да ми подскаже... Embarassed Confused По тази причина още не съм си обяснила и съня, който ми подсказваше, че ми предстои тежко боледуване, а можех да предотвратя  или поне да облекча много нещата. Всъщност все още седи пред мен отворен този въпрос, но колкото и да се мъча, не намирам нещо, за какво да се хвана, и ще те помоля още веднъж за помощ  bouquet
Две години преди да се разболея сънувах Бог. Сънувах, че се намирам на някакъв площад, където се бяха събрали в кръг много хора и чакаха нещо. Мястото беше странно, всичко беше сиво и нямаше небе, нито растителност. Отидох при хората и попитах какво чакат, казаха ми, че ще дойде Бог и те искат да го видят. Пожелах и аз да го видя, нищо че не съм вярваща. Разбутах тълпата и застанах отпред в кръга. Скоро се чу детски плач, тълпата направи място и в кръга влезе Бог. Но той не беше това, което очаквах да видя, както е на иконите, а малко дете, на около 3 годинки, което плачеше. И от всички събрани там хора то избра мен, за да го утеша. Прегърна ме и долепи бузата си до моята, усетих сълзите му, отдръпнах се и го погледнах. Заедно с една сълза се търкулна и едното му оченце. Бях много изненадана и успях само да го попитам защо е избрал мен, а той каза: не съм ли дете на всеки от вас? Исках да попитам не сме ли ние негови деца, но реших, че трябва да го заведа някъде да се измие. Не успях да кажа нищо, той ме докосна и вече бяхме на друго място. Имаше небе и беше светло. Исках да питам за много неща и когато се обърнах към него, видях че оченцето му си е на мястото. Преди да кажа нещо, той ми направи знак да мълча и се събудих. Имах чувството, че изобщо не съм спала, бях съвсем будна. Обадих се на майка ми, тя каза, че на другия ден е Голямата задушница. След 2 години разбрах за какво ме беше избрал Cry но всичко друго ми е мъгла.... Crazy

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:53 от unadaptable

# 727
  • Пловдив
unadaptable  Казах ти и в другата тема че да сънуваш Бог е хубаво .Ето ти си отговорила на въпроса си защо си го сънувала  HugТой е спасение както и където да го сънуваш. Peace

# 728
unadaptable  Казах ти и в другата тема че да сънуваш Бог е хубаво .Ето ти си отговорила на въпроса си защо си го сънувала  HugТой е спасение както и където да го сънуваш. Peace
Така е наистина, да сънуваш Бог е много хубаво предсказание. Вещае дълголетие и любов  Hug

# 729
  Veny, липсват ли ти родителите, стария дом... ?

Родителите ми са винаги близо до мен и съзнателно не съм усетила някаква липса.
Последните няколко години бяха емоционално много тежки за мен, особено последната, но изживявам болките и тревогите си сама, не споделям с тях, за да не ги притеснявам. Може би ако говорим за липса ми липсва именно споделянето с тях. Благодаря ти, не се бях сетила, че е възможно това да е причината за този натрапчив сън. Притеснявах се да не вещае нещо лошо.

# 730
Два дни подред сънувам един и същи сън. Няма продължение. Просто всичко е съвсем едно и също.. опитвах се да си го разгадея, но нещо стигам до задънена улица.. та ще помоля за малко помощ.

Излизам от двора на родителите ми, аз съм бременна (както съм си и  в действителност) след мен върви майка ми и дърпам сина си с шейна, той е облечен в червено и шейната е червена, има много сняг... говорим си някакви работи. В съня ми съм на 24 години. Започва да духа ужасен вятър и ние двамата със синчето падаме в една пряспа и аз му обвивам вратлето с ръце, заради вятъра.

И тук се започва същината... с брат ми си говорим, стоим пред зелен фургон на улицата пред къщата на родителите ми.. той ми обяснява нещо за котките и какво означават за хората. После ме пита "Искаш ли да ти подаря една?".. В този момент от гърлото ми излиза едно малко коте  Rolling Eyes бяло/рижаво и аз го съживявам като му правя масаж. Отваря то едни голееми очи - кафеви бяха със сигурност. Появява се още едно сиво коте, а на първото на ухото кацва една бледо оранжево/бежава пеперуда, за която брат ми казва, че трябва да пазя, защото това е живота на котката и ако тя умре скъсявам моя си жив. Малко след това пеперудата изсъхва.

# 731
Аз по нагоре писах, но в последно време сънувам все за изневери. Но не изневерявам, а и нямам желание, но все такива сънища Sad
ще имаш промени в живота и те ще са трудни но ползотворни

# 732
Аз пък сънувах много шантав сън.
Мъртвото ни куче ме ближеше по лицето.......  Crazy
На някой нещо да му говори това?
нов човек в живота ти който не те познава ще говори кофти неща за теб

# 733
Благодаря ти ,divayla92  bouquet
Разсеях се нещо и забравих да добавя,че след като паднаха на земята скорпионите се превърнаха в малки костенурки,много шантав сън наистина.
Аглея, аз сънувам изневери,когато не съм сигурна в себе си,когато се колебая за нещо,когато се чудя дали постъпвам правилно.

костенурката е търпение по принцип но в твоя случай е по скоро нетърпение

# 734
Сънувах ,че раждам момченце ,много леко и безболезнено раждане newsm78,видях му даже п..ката Grinning много реалистично беше Shocked,приличаше на дъщеря ми..беличък рус ,малък и сладък Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 18:05 от ПИПИТУ

Общи условия

Активация на акаунт