Коледни инициативи на ДБМ

• 64 997
  • 892
  •   1
Отговори
# 195
 laguna,жестоки картички,тия няма как да не вървят  bouquet
mery_poppins1,давай смело много са яки,както и каквото и да направиш Mr. Green Hug
Дидк@,страхотни идеи както винаги Peace
Криска,пиле,дай ги на Вики по-добре от тебе ще ги оцвети детето Joy Joy Joy
Търсим още чашки,ако някой може да помогне Praynig

# 196
Верче, кажи от къде преди сте купували от тези обикновени чаши и на каква цена е разумно да се купят ?

# 197
Гудзи, благодаря!
Лагуна, картичките ти са страхотни, с много Коледно настроение!
Мери Попинс 1 ,фибичките са станали много сладурски, приличат на близалки- има такива плоски.
Джаста, ще стане твоята работа.

# 198
Кажете за картичките, че още не съм прочела цялата тема - трябват ли или не?

# 199
При нас вървят със средна скорост.  car003
 Не мога да кажа ,че абсолютно се изчерпват , но се продават.Има хора ,които си купуват по нещо, само заради каузата.

# 200
много благодаря момичета Hug
Значи продължавам, а някои картички ще ги и ще повторя.

# 201
Момичета,картички,попринцип се продават горе-долу,но просто има доста останали  от миналата година от по-обикновените най-вече,за това наблягайте на по-така нестандартни,като тези на Лагуна,бродирани,квилинг......
Фукла,ако добре помня,твойте бяха повечкото с едни джувки и се продадоха почти всички,ако не ми изневерява паметта Peace
Иглика,днес звънях на една фирма където са по 35 ст.,но човека,който отговаря за чашите го нямаше в момента,утре пак ще звънна,защото това е най-ниската цена,която открих Peace

# 202

Моите картички са нещо такова,не са точно коледни.Но може някой да ги хареса за друг повод.

# 203
Утре отивам за материали. Направо нямам търпение.  Simple Smile

# 204
Верооооооооо Twisted Evil щи кажа аз на теб Twisted Evil
чаши мога да помогна малко, ама Верче как да ти ги дам newsm78

# 205
Кристино,Кристино Heart Eyes,че аз кога съм правила чаши,бе душа HugЗа Ванчето са  Peace
uadjet ,екстра са,за всеки влак си има пътници Peace

# 206
  • София
Гудзи, нали казах, че ще и' (на Ваня) занеса 24 от тези овалните водни и още 12 от ръбестите като за уиски. Ако няма да стигнат ще взема и още. Мъжа ми днес не е имал време да слезне до магазина, но утре задължително и още вечерта ще идем до Орландовци. Пиши ми ако са спешни да идем двете с Габи и да ги занесем до обед.

# 207
 Pampita,няма нищо спешно изобщо не се притеснявай HugДостатъчно си купила и други ще се включат и всичко ще е ок PeaceПросто миналата година Ванчето направи 60 и се продадоха мноооого бързо и хората се ядосваха ,че не е имало за тях,та за това реших,че тази година повечко може да направи CrazyНали съм нахална,а и тя ми ходи по акъла вместо да ме сиктирдоса Joy

# 208
  • София
Ами тогава да кажа аз къде съм ги намерила, мисля че е добра оферта. В Метро за 59 ст. с ДДС по 12 броя в опаковка.

# 209
Аз ей тук за 35 ст. Mr. Green
http://www.616104.com/suveniri.php?target=cata&ito=637&a … D0%B0%D1%88%D0%B8
но днес като звъннах,момчето,което отговаря за сувенирите беше излязло и утре пак ще звънна да видя дали имат налични Peace

Общи условия

Активация на акаунт