Коледни инициативи на ДБМ

• 65 033
  • 892
  •   1
Отговори
# 615
  • край Дунав
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/podgotovka-za-koleden-baza … 9.440201.16090741
тук малко за видинския базар, който се оказа, че ще правим и то направо цяла седмица   Mr. Green

# 616
  • Русе
Напрежението в Русе ескалира Laughing  Утре е големият ден,утре е търга на ДБМ РУсе.Поканени са много популярни личности,бизнесмени,политици,културни дейци.Пускам лимк към албума с по-голямата част от нещата,включени в наддаването.Веднага щом разполагам с всички фотографии ще ги добавя.Ще имаме и красив щанд  с приказни неща,излезли от ръцете на много от вас.Поклон на всички,които ни подкрепиха,повярваха в нас и ни подадоха приятелска ръка.По-късно ще пусна и подробен опис на експонатите и авторите им.Целта на благотворителния търг е набиране на средства за закупуване на кувьоз и друга медицинска апаратура за два от домовете за деца лишени от род.грижа на територията на гр.Русе

МОЛЯ,РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК

# 617
е как няма да ескалира,то  бива бива красота,ама това е нечовешко.Браво на всички,прекрасни произведения на изкуството newsm20

# 618
  • край Дунав
 Shocked  Shocked  Shocked лелееее, Джастичка-невероятни красоти! Пожелавам успех  от сърце!
 Захласнах се по рамката на Богородицата...уау!

# 619
  • пловдив
Толкова красота и толкова любов струи от нещата които сте направили !  Hug
Стискам палци Русе  lovekiss

# 620
Стискам палци и аз за утре, Русе Hug При тези нереални красоти няма как да не е супер успешен ден. Пожелавам го от сърце. Hug

# 621
  • София
Прекрасни неща за Русе.  Hug

# 622
  • Бургас
Джастич и от мен стиснати палци за Русе  fingerscrossed fingerscrossed
Всичко, което видях е прекрасно , бравоооо Hug
Успех  Peace

# 623
  • По света и У нас
хелта - гледам си посъбрала известен материал и идеи относно суровачките, аз малко да допълня  Blush като се надявам да ти е от помощ .... и аз съм тръгнала по тази пътека, пък да видим   Crazy
Материали, с които можеш да я накичиш:
-   Клонче от дрян или леска
-   Прежда: червена, бяла, зелене
-   Сушени сливи
-   Сушени кайсии
-   Сушени ябълки
-   Стафиди
-   Сухи малки червени чушки
-   Сушени ябълки
-   Пуканки
-   Необелени фъстъци
-   Бяб боб /предварително накиснат/
-   Царевица на зърна /предварително накиснат/
-   Кравайчета
-   Малки кърпички/плат
Имаше и още идеи за материали, но поне на мен ми изглеждаха малко странно и нестандартно, от типа на чесън, дрешка, т.н.
Идеята ми беше към суровачката, на малка картичка/листче да бъде напечатан текст със стандартни блаположелания: "Сурва, сурва година .... и т.н."
Дано съм успяла да помогна  Hug
В случай, че ти трябва текст, моля те пиши ми на ЛС, тъй като рядко влизам в Темичката  Blush

Щях да забравя  ooooh!, Русе мнооооого успех ДНЕС на търга  Hug Изпращаме ви мнооооооого позитивни мисли от морето  Hug
[/color]

# 624
lucyl30,много благодаря за идеите  Hug вчера с Боболинка се видяхме и тя ми даде материали,за което и благодаря.Даде ми също и практически съвети  Peace За картички не съм сигурна,че ще направя,защото не ме бива  Embarassed

# 625
Успех на търга в Русе. Прекрасни неща.

# 626
Момичета,искам да покажа моите квилинг картички за базара,мисля да направя още няколко тези дни.Не съм снимала всички,но ето да видите и да споделите мнение   http://crazyquilling.blogspot.com/2009/11/blog-post_4161.html   
Много късно ми хрумна идеята за свещник,украсен с тази техника,но за догодина се надявам да успея да подготвя повече неща.

# 627
bellaG,страхотни са направи още малко и ги пращай Mr. Greenадресче ако искаш на лични Peace
Русе,успех и от мен,стискам палци Praynig Peace Hug

# 628

Това е отливка. За съжаление формичката ми се пукна, но ще се опитам да направа още няколко.  Flutter

# 629
  • край Дунав
 Shocked  от каква форма ги отля, моля?

Общи условия

Активация на акаунт