Коледни инициативи на ДБМ

• 65 738
  • 892
  •   2
Отговори
# 360
  • пловдив
Moon Walk благодаря за поздрава, една от любимте ми песни е !
Ок,значи стикера така остава Peace  bouquet
gudzy отдъхнах си, явно най после си "прогледнала"  Joy Joy
И на мен ни харесва втория вариянт  Peace
kalaza, k_savova  Hug
mira_georgieva снежковците много ми харесват, лично аз мисля че бързо ще се продадат
Аурора Квилинг картички са едни от любимите ми, сигурно защото си мисля, че зад тях стои невероятно търпение и труд, ако в Пловдив нямахме толкова голямо количество картички сигурно не бих се подвоумила да те помоля да направиш и за нас, но  Sad
Vst 80   Kissing Heart страхотни линкчета, особенно снежния човек с крушката /ох сигурно вече съм пристръстена към крушките, отивам да гърмя и да пробвам  Mr. Green/

# 361
Току що завърших първия снежен човек.Искаше ми се основата да е по-богата,идеята ми беше различна,но действах само с материали,които имам.Никой не откликна на молбата ми за ест.материали или поне златен спрей/може би всеки се е запасил с колкото му трябват/.
Утре ще направя още един модел и ще покажа,за да кажете дали ще се продават.

# 362
  • пловдив
Мериииииии много ми харесва  Hug
 Sad нямам материали иначе бих ти пратила, а и в магазините които обикалям още не намирам  Crossing Arms
Ако се чудиш за къде да пращаш няма да откажа няколко  Mr. Green

# 363
И аз съм за втория вариант,традиционалист съм и малко шовинист.Дори не ми е много ясна идеята на бастунчето.

# 364
antom,знам че ако ти имаше вповече материали,щеше да ми изпратиш.Аз също търсих по магазините,но още няма нищо подходящо.В градината си имам 2 различни туи,та от тях ползвам едни малки неща/като шишарки/.
И изобщо не се чудя къде да пращам,решила съм отдавна за ПЛОВДИВ.

# 365
Мери,страхотно се  е получило снежното човече!Направо се влюбих в него! Heart EyesСъжалявам ,че нямах излизания тия дни за шишарки и др.Имам много кестени.Казвай ако ще ти трябват ,веднага ги пращам

# 366
Аурора Квилинг картички са едни от любимите ми, сигурно защото си мисля, че зад тях стои невероятно търпение и труд, ако в Пловдив нямахме толкова голямо количество картички сигурно не бих се подвоумила да те помоля да направиш и за нас, но  Sad
Ако в друг град няма толкова много, бих изпратила. Предложението ми все още важи.  Hug

# 367
Здравейте, искам да попитам, какво се използва за глава на този вид ангелчета http://alia.tropot.net/wp-content/uploads/2007/12/angelche.jpg ? И с какаво се лепят един за друг елементите?
Аз си купих подобно на по-минологодишния базар и много ги харесвам Simple Smile, а казвате и че много вървят. Освен това мислех за късметчета, които преди 2 г. правихме със zax, мисля че те също се продават бързо?

# 368
Аурора,пращай ги към София тук квилинг не отказваме хич Mr. Green
Luisalote,доколкото ми е известно/ама не съм 100% сигурна/ частите на ангелчетата се лепят с пистолет с топъл силикон,а главата е дървено топче-мънисто,даже ако не се лъжа продават и такива направо с очички и устичка,ама може и да греша CrazyИ да направи късметчета Peace

# 369
Гудзи, права си.Продават се, ето тук http://www.-spam140-/, от менюто вляво мъниста-дървени.

# 370
  • Русе
В момента нямат от най-големите дървени главички,имат с около1 см диаметър,а това е малко.

# 371
А някой знае ли къде се продават пистолети със силикон?

# 372
  • София
Фукла, аз си взех от една железария - достатъчно малък и много лесен за употерба. Simple Smile

# 373

Фукла, има ги на много места и по железариите, и в практикер на много места....не се лъжи да си взимаш някакъв скъп. Аз имам един за 8лв вътре с резервни пълнители силикон и съм много доволна от него.

# 374
  • София
Продължавам да се допитвам за мнение
Играчки за елха около 8-9см

дали ще се продават  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт