Хайде помагайте да намеря чаршафи от бархет!

• 10 684
  • 19
  •   1
Отговори
Сигурно пове4ето от вас знаят,че бархетът е 100%памук,обработен по малко по-различен начин,за да стане супер мекичък и топличък.Затова и правят бебешките пеленки от бархет.
Да,но напоследък се натъкнах на интересен факт-идва зима и аз тръгнах по магазините/включително и онлайн такива/ да си търся спално бельо от бархет-и най-вече за моето малко съкровище.
Изумлението ми беше,че само в един магазин в нета открих такива чаршафи, и то не с нужните размери.Дори продавачката в един магазин ми промърмори нещо от рода:"Баба ми спеше в бархет!!!"Бях изумена,при положение,че във всички западни и американски интернет магазини ги предлагат.
Хайде,мили мами,помагайте сега и казвайте къде мога да открия спални комплекти за кошарка или поне плат бархет,за да ги ушия сама.
Благодарско предварително. Blush

# 1
  • София
Пробвала ли си в тези немските магазини, ТСМ и др.подобни, мисля че там съм виждала чаршафи от бархет. А иначе и аз ги харесвам.

# 2
Няма как да поръчвам от там Sad

# 3
Интересно ми е аз ли съм единствената,която търси бархетни чаршафи. Rolling Eyes
Споделете,моля ви,случайно виждали ли сте,имате ли такива,доволни ли сте....

# 4
амм май в Илиянци съм виждала такива...

# 5
А в магазините за платове не продават ли бархет? След като трудно се намират готови бархетени чаршафи най-добре потърси плат по магазините или в складовете.

# 6
Имаме такива чаршафи. Аз лично всяка зима спя на такива и съм страшно доволна. Не мога да си представя в студовете да легна на смразяващ чаршаф хасе.За нищо на света не бих се отказала от бархетното бельо през зимата. Комфортът е неповторим.
Купихме ги с майка ми от магазин втора употреба, където имаше голямо разнообразие от точно такива. Настоях да вземем комплект, който въобще не беше ползван (беше си с етикета с цена в евро), защото тогава все още имах известни предразсъдъци относно спалното бельо и други от тези магазини.
Магазинът е от веригата "Ла Фиеста" в Пловдив. Същият магазин предлага и много други стоки, които са направо чисто нови, свалени от витрините на магазините из Западна Европа.

# 7
  • Русе, у дома
Децата ми имат такива чаршафи. Харесах ги преди близо 5 години. Голямата се роди много малка и аз бях сигурна, че точно тези чаршафи ще я топлят много повече от гадното твърдо хасе, който се продаваше тогава. После като порасна тя и я сложихме да спи на голямото легло, пак и направих такива. В Русе има магазин, където продават такъв плат и ти ушиват комплект с нужните ми размери. Ние сме на парно и е доста топло в къщи, но комфорта от мекичкия и топъл бархет е незаменим. А за малко бебече е направо страхотен. Дано попаднеш на хубави разцветки.

# 8
Здравейте,
Вижте на www.beborani.com. Там съм виждала български бархетни чаршафи и пеленки. Успех!

# 9
  • Там някъде......
Бархетени комплекти в различни десени има в Пловдив .Има и за спални и за бебшки кошари както и за легла за тек и половина.Ние спим от 2 зими само с такива комплекти.Горещо ги препоръчвам и не са мръднали при постоянно пране.Дори си купих още за спалня.100% памук са и комфорта е голям.На малката за легло персон и половина и взехме десен с Барби.За момченца има на най-различни герои от филмите.Ще се сетя как се казваше фирмата и ще пиша или визитката ще потърся.

# 10
  • Там някъде......
Ето им сайта сега чак се сетих-http://www.comfort.bg/bg/фирми/profile/ет-свежен-христо-иванов.html

# 11
Аз си купих бархет от едно малко магазинче срещу колоните  на ул."Екзарх Йосиф" (и "Ботев").Продаваха разни български неща и бархет.Аз си взех в бяло и 2ва други вида-страхотни,на цветенца.Но ги купих миналата година.По 4лв./м.(ако не се лъжа).

# 12
Купила съм на сина ни от ТСМ к-т спални чаршафи и пелени съм шила, но десените в магазините за платове са просто Sick
Бих взела и за нашата спалня-наистина за зимата са 6 Peace

# 13
Ето сайта на Сладка капка  Hug благодаря за което
http://svejen.comuf.com/

# 14
  • На брега на реката
Сигурно пове4ето от вас знаят,че бархетът е 100%памук,обработен по малко по-различен начин,за да стане супер мекичък и топличък.Затова и правят бебешките пеленки от бархет.
Да,но напоследък се натъкнах на интересен факт-идва зима и аз тръгнах по магазините/включително и онлайн такива/ да си търся спално бельо от бархет-и най-вече за моето малко съкровище.
Изумлението ми беше,че само в един магазин в нета открих такива чаршафи, и то не с нужните размери.Дори продавачката в един магазин ми промърмори нещо от рода:"Баба ми спеше в бархет!!!"Бях изумена,при положение,че във всички западни и американски интернет магазини ги предлагат.
Хайде,мили мами,помагайте сега и казвайте къде мога да открия спални комплекти за кошарка или поне плат бархет,за да ги ушия сама.
Благодарско предварително. Blush

http://www.doma.bg/спални-комплекти-s80/Flannel-p1867.htm   Peace

http://eyzzo.com/product_info.php?manufacturers_id=12&produc … 7b05376c9d1dbaeff

Общи условия

Активация на акаунт