Лека от нас.
Eй на това му се вика добра новина
!!! Стискам палци всичко да е наред!!!!
!!! Стискам палци всичко да е наред!!!!

НО като започнем захранването мисля да давам каша вечер, белким спре таз порочна мамоубийствена практика...

Все още не сме видяли ембрионче на ехографа, а и прокървявам от време на време. Така че нещата все още не са много сигурни- затова и исках да поизчакам малко преди да се похваля. Това го казвам,за да не си помислите, че съм ви забравила
Иначе си имам плодно сакче, а в понеделник съм на преглед с надеждата да видим и малък бебо 

за всички априлски мами 
догодина да гушка бебче или две 

), подхвърляне във въздуха, гъделичкане и още такива неща. Играчките не му задържат вниманието за дълго. Общо взето- ръце да имаш 
Най- искрени пожелания за безпроблемна бременност и писклива радост на финала! 

, а през седмицата си имаме гледачка докато съм на работа, е не е като мама да си е до теб ама за сега жената е съвестна и Диди я харесва та поне 6 месеца ще е така
Целуфки на Ени и Вени(ах колко звучно стана)

, успех мила!

И навън е същата работа, непрекъснато иска внимание!А и напоследък както малко спи, съвсем се изчерпах!Развлеченията стават все по-малко, а и сега зимата не знам какво ще правим по цял ден вкъщи, все пак реве, не реве, си е някакво разнообразие да излезем навън!То и зимата ще излизаме, ама все пак няма да е често!