плачат ли бебоците ви на сън

• 1 177
  • 8
  •   1
Отговори
здравейте, от няколко вечери моят сладур както спи започва да плаче сякаш го колят и така цяла нощ.Не знам какво да го правя?Ако има мами с подобни проблеми нека споделят опита си!
Благодаря предварително

# 1
Събужда се и после пак заспива и след 30 мин пак  smile3518

# 2
Да не го мъчи зъбче! Гледала ли си му венеца дали се белее? И най-добре говори и с педито.

# 3
  • гр.Стара Загора
Аз лично нямам такъв проблем с моето дете но моя близка приятелка е с такъв проблем нейното момченце е на 9м. и е така постоянно дори по едно време му бяха изписали някакви хомеопатични хапчета за сън но той просто е нервно бебе.Постоянно си пери ръчичките и крачетата.Но пак казвам той е неспокойно дете.Ако проблема е отдавна по-добре да се консултираш с лекар.
А както може и да е зъбче Peace
Успех! Hug

# 4
Аз имам такъв проблем с едното близне от наколко седмици ама тя е емоционална и бяха болни на инжекции също така венеца е надут и си чакаме първото зъбче . Като ревне бързо и давам бибата докато не е събудила сестра си и тя се успокоява рядко я гушкам
Надявам се да съм ти била от полза  Hug

# 5
  • ул. "Мечтание"
Сина ми понякога плаче на сън, когато много го мъчат зъбите или е имал тежък ден и са му се събрали много емоции!
Ако е от зъби - давам му един хомеопатичен монопрепарат. При всички положения го гушкам и го вземам при нас да спи.

# 6
  • Sofia
При нас ревовете започнаха през една много неспокойна седмица при баба му, когато на главата му се накачиха сто човека. Вкъщи стана по-спокоен, но спеше при нас. През нощта започна да се буди с един рязък ужасяващ плач. Гушкане, шъшкане и така минава. Започнах да го слага в креватчето му, за да не свикне съвсем при нас. оказа се, че заспива без проблем, но след 1-2 сън започва да се стряска. Тичам- успокоявам с биба. След около час си лягам и обикновено около този момент започва истински рев въпреки че спи. Тогава направо го вземам при мен и на практика повече ревове няма. Не мисля, че то мъчат зъби. Общо взето е спокойно дете, не знам защо е така. Има неспокоен сън обаче.

# 7
Да не го мъчи зъбче! Гледала ли си му венеца дали се белее? И най-добре говори и с педито.
ние вече имаме 2 зъбчета отдолу.сега чакам да се появят и горните.Но не ми се вижда да се белее още.Говорих с педито и тя ми каза да го видя и тази вечер как ще е и ако е пак така неспокоен да се видим утре с и да реши какво ще прави.

# 8
wazse и твоите  newsm06 ли са родени на 19 март?

Общи условия

Активация на акаунт