Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 956
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • София,
жгмъц ВЕсел празник!  Peace Много здраве и щастие на порасналото ВИ момче! Весело и щастливо детство и много шестици да носи!  smile3510 newsm67 smile3510

# 166
жгмъц , честит празник! На Искрен мнооооого щастливо детство, здраве и да му е лесно и забавно и него, и на мама с училищните занимания!
  bouquet
Успях да ви прочета Simple Smile Модул Туризъм и ние имаме, но засега нищо не се чува за далечно ходене, иначе на РС ни предупредиха, че ще имаме някоя "задължителна" събота Simple Smile
Едвам успявам да се оправя с помагала и тертадки, голям ужас ми е, а и според мен не е нормално. Лошото е, че и програмата ни все още не е постоянна заради езиците. Днес ще имат за първи път английски (ЗИП- 1 час седмично). В нашето училище май се кара по-яваш, за тази седмица ще имаме да правим родословното дърво по Околен свят. Очакваме да ни върнат входните нива таз седмица. Девойката още не знае къде се намира. Пишем по български, немски, сега и английския май вече ще ми дойде много Simple Smile
Започнаха и с пръскането на вируси. В петък и събота Габи беше с висока Т, сега брат й....  Заведохме я малко на уикенд в Жеравна и Котел и й обещахме, че ако се справя добре, ще я водим честичко насам-натам, да научава нови неща. Изглеждаше доволна.
За джобните давам 1 лев, но не на ден,а когато го изхарчи, най-често си купува шоколадче Своге.
Другата седмица минаваме 1ва смяна, ще има пак климатизация  Mr. Green
Това от мен за сега!

# 167
  • София
Честит Рожден Ден, на Искрен! Да ви е жив и здрав, много да слуша и по-малко да ви ядосва!  newsm59 Весело и безгрижно детсво!  bigdance2 Tada

# 168
  • София
Честит празник на порасналото момче Simple Smile Да бъде най-голямата гордост на мама. Много усмивки, игри и щастливо детство Simple Smile

# 169
Днес правиха входно ниво по БЕЛ, ще видим кви ги е надробила, мойта хубавица Joy

# 170
  • Варна
Честит рожден ден на Искрен! Много здраве, весели игри и шестици! жгмъц , честит празник!   bouquet
Петьо няма модул "Туризъм". Миналата година не ги водиха никъде и за тази още нища не се е чуло.
Аз пазя страхотни спомени от лагери и екскурзии, иска ми се и той да ходи.  Wink

# 171
  • София
Днес правиха входно ниво по БЕЛ, ще видим кви ги е надробила, мойта хубавица Joy

Дияна вече го били правили, учителката казала резултатите на родителската среща. Мъж ми този път ходи на срещата. Дияна имала "6-". Не съм виждала теста, а може и да не ни го дадат.

Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433336.0 обсъждат зелените у-ща.
За зеленото на Дияна все още няма никаква яснота.

# 172
  • София
Благодаря на всички.   bouquet

За екскурзиите и лагерите аз съм скептик, лични спомени имам само неприятни...
А и миналата година на еднодневната екскурзия , която беше края на октомври моя хубостник се върна болен, а за повече дни не ми се мисли ...

# 173
Честит рожден ден на Искрен! Весел празник!

И при нас нищо не се чува за зелено училище или екскурзия. Миналата седмица бяха входните нива по БЕЛ и математика. По БЕЛ има 6, за математиката още не знам. Надявам се да е справил.

# 174
Аз забравих да кажа че тази седмица се разбихме от домашни.по английски и математика.решавахме от началото до 21 ва страница по математика от сборника задачи Rolling Eyes

# 175
  • Linz
Честито на Искрен! Да е здрав, щастлив и много послушен!

# 176
Кажете , моля за 8 годишно момче какво да купя за подарък.!!!! Rolling Eyes

жгмъц   ти си най-пресният случай. Какво му подариха на твоя юнак и какво искаше за РД-то си? Благодаря  bouquet

# 177
  • София
Кажете , моля за 8 годишно момче какво да купя за подарък.!!!! Rolling Eyes

жгмъц  ти си най-пресният случай. Какво му подариха на твоя юнак и какво искаше за РД-то си? Благодаря  bouquet

Много зависи от какво се интересува детето, Искрен получи само част от подаръците си вчера, повечето ще са довечера на партито.  Wink Но до тук получи - рибки за аквариума, лунен пясък, а довечера знам за скиорски екип и маратонки на колелца. Останалото ще е изненада и за мен ...  Wink

Забравих да напиша, че той искаше плейстейшън, но евентуално ако заслужи ще го има за коледа...

# 178
  • Варна
Преди седмица някъде Сиси ми сподели, че на едно нейно приятелче набор му плащали по 2 лева за шестица. Снощи каза, че на още доста от съучениците и родителите им ги възнаграждават парично за шестиците в бележниците. Спорили т.е. тя спорила с част от тях, но я усетих, че не е убедена...парите са си пари.
Какво мислите за това?

# 179
  • София

Какво мислите за това?

Мисля, че е малоумно! Не мога да спра да се учудвам на такива безумия. ooooh! Тези дето дават по 2 лв. на шестица дали се сещат, че с времето може да им се наложи да дават по 20 и повече лева...
Това определено не е начина да се стимулира дете да учи и изкарва шестици.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт