Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 947
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За оценки пари не даваме и съм категорично против! Моят вчера получил забележка и то по физическо ooooh!. Забравил бил да си облече екипа Crazy, как може целият клас да се е облякъл, а той да забрави, ненормална работа ooooh!. Много му се ядосах, а баща му казца,че просто го е мързяло!
В нашето училище нищо не се чува за зелено училище.

# 196
  • област Софийска
ReaNora и ние следпървата  6 -ца сега две петици и рев #Crazy

При нас никакви драми, изобщо не може да разбере , че е важно да има отлични и няма никакъв стимул да е така. Учи със желание, но все и е едно каква оценка има, смятам да не и давам много зор. Колкото - толкова. Важното е да са ни живи и здрави. Не можем да сме като всички  Laughing
И аз мисля така. И Ива не се очертава да е отличничка. Естествено, на баща си се е метнала  Mr. Green

# 197
ReaNora и ние следпървата  6 -ца сега две петици и рев #Crazy

При нас никакви драми, изобщо не може да разбере , че е важно да има отлични и няма никакъв стимул да е така. Учи със желание, но все и е едно каква оценка има, смятам да не и давам много зор. Колкото - толкова. Важното е да са ни живи и здрави. Не можем да сме като всички  Laughing
И аз мисля така. И Ива не се очертава да е отличничка. Естествено, на баща си се е метнала  Mr. Green
Като гледам тук всички отличници - реших, че сме само ние сме без отличен   Embarassed Simple Smile................

# 198
  • област Софийска
Споко, всичко с времето си. Може пък по-нататък да покажат способности.
Е, и слаба ученичка не е моята щерка, по-скоро средна хубост - 4, 5, чат-пат по някое 5.50 или 5.75. Живи и здрави да са дечицата, това е важното.

# 199
ReaNora и ние следпървата  6 -ца сега две петици и рев #Crazy

При нас никакви драми, изобщо не може да разбере , че е важно да има отлични и няма никакъв стимул да е така. Учи със желание, но все и е едно каква оценка има, смятам да не и давам много зор. Колкото - толкова. Важното е да са ни живи и здрави. Не можем да сме като всички  Laughing
И аз мисля така. И Ива не се очертава да е отличничка. Естествено, на баща си се е метнала  Mr. Green
Като гледам тук всички отличници - реших, че сме само ние сме без отличен   Embarassed Simple Smile................

Не се бой не сте само вие  Wink Wink Wink.
Че дори ми обяснява "И 5-цата е добра оценка!" Joy Joy Joy
По гръб не пада и това е!

За мен е по-важно да има знания, оценки има време да изкарват.

# 200
  • София
Мерси за разяснението за пумпала, леле колко съм зле ...  Embarassed
И да се похваля, вече има 3 шестици в бележника - по математика, БЕЛ и тест по БЕЛ !  Heart Eyes

# 201
Тези шестици не ме радват,защото не са реални.Виждам,че се пише отличен по БЕЛ с грозно писане ./лично аз се затруднявам да разчета някой думи/Спокойно! В 5 клас нещата си идват на място.
Колкото до плащането за шестица,го намирам най-малкото за възпитателно.Това е,като за всекидневните грижи у дома да получавам сума.За готвене- 10 лв.,за чистене ......

# 202
Плащане за оценки Rolling Eyes  Naughty
Много съм против, дори и против материалните стимули при деца въобще.

Кристиан днес има две шестици, ама забравил за тях. Аз сама ги видях като разглеждах бележника. И с предната беше така, пак забравил за нея, хем го питах.  newsm78
Вятър го вее на бял кон нашия младеж Wink Иначе има и една 5-ца и една 4-ка.

Днес решава задача по математика от домашното в сборника . Една задача го затруднява. Ето тази:

80м =_ _ _ дм

И аз се изненадах. Нали до сега са учили числа само до 100 newsm78

# 203
Ако може пак да ви досадя с питане за мнение за 73 у-ще. Естествено ако има деца които учат там и родителите пишат тук Wink.  Може и на лични.

Оценките в бележниците ли вече ги пишат, или още в тетрадките?

# 204
здравейте от мен!!!!честичко влизам във форумчетата...днес реших да поразгледам и нещичко за второкласници...дъщеря ми е 2-рокласничка в Кипър....тук няма оценки все още,мисля че по нататък...интересно ми е да науча какъв материал взимат днешните българчета във втори клас...ние сега учим таблицата до 20...но до края на учебната година предполагам че ще вземат цялата newsm78...това което венера,е споделила,че синът и решавал задачки от сборника,би ли споделила какво точно?!

# 205
  • София
ние написахме следното:
Леле, ти ме подсети. Дияна беше писала някакви правила, даже бях ги поствала в темата. Ще трябва да ги изнамеря и да ѝ припомня какво е писала Simple Smile

ние сега учим таблицата до 20...
Каква е тази таблица? Таблица за умножение? Тя е само до 10.
Или учат числата до 20? И Дияна май са до 20.

Дияна снощи ми даде бележник да разписвам, оценки. Има три 6 и една 5. И ми ме пита "ама нали и 5 е хубава оценка?"

# 206
да,да таблицата с числата до 20,примерно 6х5 не са взели,но пък 4х5 знае колко е!!!така ли взимат материала и в БГ?

# 207
  • София
Така го взимат. Но казват таблица за умножение с 1, с 2, и т.н.
Дияна все още не са я започнали.

# 208
Хайде аз да разнообразя,синът ми днес има двойка по математика в бележника,редом с шестицата по български.Учителят го вдигнал да отговори устно на една задача и той понеже се бил разсеял отговорил,но грешно.И му написал 2!Да уточня,че детето учи на целодневен вариант с двама учители.Много неприятно ми стана,защото принципно синът ми е отличен по математика ooooh!Грешката му е,че не е разбрал задачата Tired

# 209
...това което венера,е споделила,че синът и решавал задачки от сборника,би ли споделила какво точно?!

Задачата е в сборника на Василка Ненчева/червения/ стр. 20 зад. 31
 Да превърне метрите в дециметри /дм
ето тази:

80м =_ _ _ дм

Таблицата още не са я взимали. Разбрах, че втория срок ще я почват. Не ми се мисли. Трудно му е на Кристиан да си представя числата. Сигурно на изуст ще я запомня. Rolling Eyes

beniii, ееее  ,много бързат учителите с тези двойки. Confused Как им дава сърце? По-добрият вариант е  първо поне само забележка.

Общи условия

Активация на акаунт