Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тинче, я бързо се върни по-нагоре в темата и хапни няколко пишманиета да се оправиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 451
Обичам го тоя Демир бееееееееееееееееее Heart Eyes

# 452
  • София

въх не си само ти да знаеш.... hahaha hahaha hahaha

# 453
  • при най-добрия мъж...

въх не си само ти да знаеш.... hahaha hahaha hahaha

Ама,само си се чудя как можах да стигна до там.Толкова да ми харесват артисти от сериали,че чак до мания да се докарам ooooh!

# 454
Индира, бъди сигурна, че всички това се чудим. Не виждаш ли за какъв кашмер става на въпрос?! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 455
  • София
кашмера е голем както се казва
аз не знам мойто мъжле как още не ме е изгонило, заради турските сериали и прехласването ми по разни субекти Whistling ooooh!

# 456
здравйте и от мен   bouquet

леле мацки в петък и аз бях без нет,   събота и неделя извън софия и сега от сутринта съм   animal037 smile3529 newsm39

не мога да ви изчета  Crazy

а и готини клипчета и снимки сте пуснали   bouquet

сега отивам да прочета и на t1n43t0  разказа и ще съм в крак с вас  Whistling

айде успешен ден от мен!
малко остана до новия епизод  Heart Eyes

# 457
Те вече са съседи- 2 част - http://vbox7.com/play:6f0b0ca4  Hug

# 458
Здравейте и от мен Hug Момичета, страхотни сте Hug голям сте майтап докато делите Демир, ама като гледам как се увеличават желаещите да са в списъка няма да го разделим лесно Mr. Green Crazy Слагате страхотни снимки и клипчета Hug  bouquet

Тинче, страхотна си - продължавай все така smile3501 newsm10

# 459
  • при най-добрия мъж...
кашмера е голем както се казва
аз не знам мойто мъжле как още не ме е изгонило, заради турските сериали и прехласването ми по разни субекти Whistling ooooh!

И аз това се чудя ooooh! Как ме търпи още със всичките ми сериали и любови разни неосъществими?
Сигурно,защото детето още е малко,като порасне вече няма да им трябвам и ще ме натирят накъде Mr. Green

# 460
Ще ставам аз турска снаха, това е положението! Joy Joy Joy Joy

# 461
Детенце го е попнало някакво гадно вирусче,много се мъчи горкото,че и аз с него,затова днеска съм сетирдосала всички мисли за  Демир и Мурат и цялото мъжко съсловие.Но само да живне милото и аз след него,ще се върна веднага.Реда си не давам. no
Тинче,снощи четох до 5 глава да ти кажа хич не ми дреме ижИнер ли е или инжЕнер, има ли таВтология,няма ли таФтология това се оправя,ама таланта ти си остава. newsm51

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 16:02 от galina_malina

# 462
Тинче, изпий един солен айрян и погледай някои от любимите ти моменти с Демир. Със сигурност кръвното ти ще се вдигне.  Hug

# 463
Те вече са съседи - 3 част -  http://vbox7.com/play:7ffa0167  bouquet

# 464
Да ви кажа честно, аз се успокоявам като ви чета Joy Добре е да разбера, че не само аз се чувствам като ученичка пред тия черни очи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт