Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Индира, споко Турция е близо

един харем ще заформим, пък нека ни е зле

тъкмо като сме всички  ще си купонясваме, а и кацата с меда като е до нас, ще можем да си примазваме филийките когато искаме  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 466
  • при най-добрия мъж...
Индира, споко Турция е близо

един харем ще заформим, пък нека ни е зле

тъкмо като сме всички  ще си купонясваме, а и кацата с меда като е до нас, ще можем да си примазваме филийките когато искаме  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми,какво чакаме още! Направо ме нави Mr. Green

# 467
  • София
няма да чакаш да те натирят май  hahaha hahaha hahaha hahaha
като гледам сама си подписваш пътния лист  Joy Joy Joy

ама признай си едваааааммм те навих, нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 468
Те вече са съседи - 4  част - http://vbox7.com/play:17f5b818

# 469
  • при най-добрия мъж...
няма да чакаш да те натирят май  hahaha hahaha hahaha hahaha
като гледам сама си подписваш пътния лист  Joy Joy Joy

ама признай си едваааааммм те навих, нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оф,да знам,че тия черни очи чакат там,още сега изхвърчам.Детето да ми го пратят после,със самолет. Laughing

# 470
Току що прочетох написаното от Тинчето.....перфектно! Ще чакам с нетърпение продължението.

# 471
Аман все не мога да уцеля къде да пиша. Ей, момичета в тия очи мож се удави. Направо потъвам в тях като ги гледам

# 472
Момичета гледах аз малко серии напред. Ама тоя Мурат кат взе че се ожени друг стана, по дръг начин взе да гледа Туба. Май се притеснява от страстта си към нея да не го види оная неговата кобричка

# 473
МОЛЯ ВИ ДА ПУСНЕТЕ ПОСЛЕ ПО-РАНО СЕРИЯТА КОЯТО ЩЕ ДАВАТ ДНЕС .....НЯМА ДА МОГА ДА Я ГЛЕДАМ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
МОООООЛЛЛЛЛЯЯЯЯЯ     ВИИИИИИИИИ!

# 474
МОЛЯ ВИ ДА ПУСНЕТЕ ПОСЛЕ ПО-РАНО СЕРИЯТА КОЯТО ЩЕ ДАВАТ ДНЕС .....НЯМА ДА МОГА ДА Я ГЛЕДАМ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
МОООООЛЛЛЛЛЯЯЯЯЯ     ВИИИИИИИИИ!

И АЗ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ КЪМ ЯСЕМИН Hug МОЛЯ СЕ И АЗ  Praynig ОБЪРНЕТЕ НИ ВНИМАНИЕ КАК ВИ СЕ МОЛИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes

# 475
Ортабудала, моля те пиши с ББ. Има хора, които не искат да знаят какво се случва в сериите напред. Моля те, не им отнемай правото сами да избират!

# 476
Ок няма, само исках да се оплача, че  .... Няма да пиша.

# 477
  • София
Ок няма, само исках да се оплача, че  .... Няма да пиша.

пиши, оплаквай се, нали за това е този форум, да обсъждаме, само да е с бели букви когато е свързано с неща които още на са излъчвани по нова...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 478
ух, тия бели букви, цяла тетрадка изписах с тях та да не го прочете моичкия....

# 479
Такаааа, пратих баба и внуче на разходка и .......... съм готова за новата порция Мурат smile3508 smile3508

А докато чакаме Нова да пуснат серията нека не скучаем

Приятно гледане

Общи условия

Активация на акаунт