НОЕМВРИйкска мама с гордост си разхожда пупата голяма - 43

• 22 848
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви момичета за стиснатите палчета.  Hug

Аз, ви следя, дори като разбера, че има ново бебе в Неото и бързам да проверя да не е нечие тукашно...

Стискам палци на всички ви, малко остана до дългочакваната среща  Hug

# 346
Добро утро и от мен мамчета!!!Elvireste каква е причината да ти взимат анален секрет. Аз това го чувам за първи път. А за beby mall аз сам много разочарована всяка седмиса вдигат явно цените.

# 347
  • Пловдив Белащица
Елената, аналният секрет е задължителен за всички бременни и се прави преди раждането. Причината предполагам е, че доста често се случва при раждане да има изпускане, ако не е направена хубаво клизмата и може да се зарази бебето с някакви бактерийки.

# 348
Добро утро !!!

КАТЕ, БАЯ- благодаря за кафенцата, че тази нощ се събудих в 4 и заспах към 6. Благодаря и на КЛО за песничката.
ВАСИ- добро решение си взела относно хомеопотията. Добре, че ме подсети да се запиша.Направо бях забравила.
КОМИКС fingerscrossed
ПИСИХРИСИ- май и аз съм в групата на забравящите. Непрекъснато си пиша бележки.
МИЯ- радвам се, че се появи.
НАДЕЖДАТА- за това, че имаш таласемия, ще трябват ли по-специални документи за раждането. Вчера бях на контролен преглед и при мен се потвърди диагнозата вродена анемия.Откриха ми я миналия месец.
МИЛЕЙДИ- радвам се, че поне мина да кажеш как сте.

Днес ще ходя на преглед. Стискайте ми палци.  

БЯХ ПИТАЛА ЗА ТОКСОПЛАЗМОЗАТА. КОГА СЕ ПРАВИ ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ?

ПРИЯТЕН ДЕН!

# 349
  • София, Борово
Васи, вероятно е задължителен само за естествено раждане.
На мен не са ми правили, но аз съм била с планирано секцио - виж клизмата е задължителна Wink
kremito, много ти благодаря! Аз също съм с този показател и плацента превиа маргинале, но странно че не ми дават направление. Ще си го искам до последно, защото разликата е 400 лв., изобщо не е малка сума.

# 350
Хей, Мия уилкъм бак Hug кой го е грижа ... краден или платен, интернета една и съща работа върши Mr. Green

Flowers Four Leaf Clover за малечките на Комикс и Мариета!

Онзи ден поръчах и кошарка. Харесах си една на Mothercare (между другото почти всичко поръчах от там).
Svet Mothercare правят ли доставка до БГ на кошарки????? За колко време ти доставят поръчката на бебешките стоки и колко ти е доставката??
Аз много сладурски неща си харесах, но се чудих дали да поръчам, защото се опасявах, че ще ми тръснат допълнителна такса на митницата.  Thinking

Тanuta аз го правих в началото на 4-ти месец и то заради котето. Сега дали не е късно, не съм сигурна. Питай лекарят!!!

Слънчев ден изпълнен с позитивно настроение!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 11:08 от Cantariny

# 351
Аз пък за анален секрет чувам за първи път.  Rolling Eyes Нито са ми взимали, нито клизма са ми правили.
Танута, токсоплазмоза се прави в първия триместър. Май в 9 г,с, беше.
Моята мома беше с 10.5 см главина в 40 г.с., а аз родих в 42 г.с. Таза никой не ми го е мерил, даже ме гледаха учудено като  попитах кога ще ми го измерят. Аз държах раждането да е нормално и секцио щеше да е само по медицински причини. Всичко мина нормално, бебе 3650 и 54  см, раждане ми продължи 6 часа (от първата контракция, докато гушна бебчето). За сведение, нормална съм, не съм слон.  Mr. Green

# 352
  • Пловдив Белащица
Ами Диде, аналният мисля го има в пакета по касата. Някои може би си го спестяват. Както моя си спестява вагиналния секрет, ама той сигурно си мисли, че моето бебе ще минава от другаде  Mr. Green

# 353
Cantariny, аз използвам фирма посредник и ми доставят нещата вкъщи за около 2-3 седмици. Кошарката я поръчах в неделя и я очаквам в началото на другата седмица. Предпочитам да пазарувам така, защото сигурно знаеш, че разликата в цените в Мола е  Shocked
И аз за анален секрет за пръв път чувам. Клизма се преви за да се избегне неприятаната изненада при раждането, пък и бебето иначе не може да излезне.

# 354
Според мен пък клизмата я правят за да си улеснят рабоатат акушерките и лекарите. Crossing Arms По време на контракциите се появява спонтанна нужда за изхождане, споделям от опит.

# 355
Ей,големи активистки сте днес Wink
Мийката да кради по-често,че да я виждаме всеки ден Mr. Green
Елист се беше загубила,ама  и тя е на линия,тъй че спокойно.Като гледам бая бебоци ще се покажат през октомври .

А как ми се спии днес.....

# 356
Добро утро и от мен  Grinning Миа   Hug , Комикс   Hug  fingerscrossed
И аз се записах за лекцията в Понеделник  Mr. Green
Аз сега съм започнала да приготвям нещата за болницата...по-скоро да си ги набавям.Нали първо са необходими нещата за мен,а после и за бебето или всичко се носи на веднъж  newsm78 имам нужда от помощ с това,нещо не ми спори ooooh!

# 357
  • Пловдив Белащица
НОВИНА!

Хайде на бебетата мами. Кой разбира - тук се спира

Имаме си още едно бебче - на мама Altevs (Светла). Бебка се казва Вяра и се е родила в понеделник (5.10) в 16,10 часа, тежи 2300 гр. В кувьоз е, че е недоразвита и още не може да диша самостоятелно. Мама звучеше много добре по телефона.

Дано само да не бъркам ника Blush, че то като ти го казват по телефона.

# 358
ЕЕЕЕЕЕЕ МОМИЧЕТА. Ще се разплача от щастиееее.

Честито на мама Светла. Жива и здрава да ти е дъщеричката и ти.

pisihrisi - Не мога да ти кажа секциото по мед. причини дали е платено. Не съм се интересувала от този въпрос.

Mia - Това е най - оправданата "кражба" за която съм чувала. Продължавай все така.

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 11:36 от mama_AJ

# 359
Честито на мама Altevs! Да й е жив аи здрава дъщеричката!!!
Васи, не бъркаш ника, точно така се пише Светла наобратно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт