Private Practice/Частна практика

• 43 796
  • 609
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Реших да разбутам темата и да напомня,че утре е Големия ден и ще има серийка,преплетена с Анатомията.
Крайно време беше,особено след силната последна серия  с историята на майката на Адисън и драмата на Дел...Чакам развръзката с нетърпение.А вие?

# 121
Ооо, да, благодаря ти, че писа!

# 122
  • Пловдив
Няма ги сериите и на двата сериала още.... ThinkingЗащо така?Друг път до това време са ги качили вече...

# 123
# 124
  • Plovdiv
Първо реших да оспамя темата на Анатомията, но после доброто надделя в мен. Laughing Правилата са си правила.
Та, да си кажа приказката - горката Адисън, пак не се получава при нея.
И защо ми се струва, че Сам, въпреки, че отрича, има тайни помисли към нея? newsm78 Wink

# 125
# 126
Да,и на мен ми се стори,че Сам прекалено покровителски се държа,възможно е да крие тайни чувства.

# 127
На мен идеята за Адисън и Слоун не ми се нрави хич, добре, че не стана нищо. А Сам е подозрителен, верно.
Ама кога ще излезе серията на Анатомията, така е много тъпо, като се разминават...

# 128
  • Plovdiv
На мен идеята за Адисън и Слоун не ми се нрави хич, добре, че не стана нищо. А Сам е подозрителен, верно.
Ама кога ще излезе серията на Анатомията, така е много тъпо, като се разминават...
Те излизат в един ден. Ако говориш за 11 серия на Анатомията. http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=205300&hit=1
Ави, благодаря. Grinning

# 129
О, къде съм бляла! Благодаря, Ния!
Тъкмо се дразнех, че в Практиката казват неща, които са се случили в Анатомията, пък няма серия...

# 130
  • Пловдив
Определено и на мен ми се стори,че Сам има нещо към Адисън.А пък и аз през цялото време бях сигурна,че със Слоун всичко е животинско.... Mr. GreenСигурно защото самия той излъчва само такива помисли....поне при мен Mr. Green Crazy
Серията определено ми хареса,но накрая ми стана жал за Мая,милата на колко години беше тя?13-14 и е бременна?Или бъркам възрастта? newsm78

# 131
да бе, ужас, те сигурно ще направят с адисън аборт... или в поселдния момент ще се откажат, ще кажат на майка й и ще го отгледжат Heart Eyes о - може адисън да го осинови Laughing

а слоун и в мен предизвиква такива помисли Joy

аз ги свалих и двете и голям късмет беше, че гледах първо анатомията... хубу че малклата грей го заряза Peace той се наживя братче, пък тя Crossing Arms Grinning

# 132
  • Пловдив
Ох, тия деца как забременяват беее  Confused
Боже какво ме чака живот и здраве с 2 момичета, не ми се мисли  Shocked

И на мен серията много ми хареса, ама не исках педиатъра и сексоложката да се разделяяяят - те ми бяха много любима двойка  Laughing

Накефих се, когато Слоун я пита каква е и при отговора й - сексолог - Боже, обичам Ел Ей  hahaha

# 133
  • Пловдив
 hahaha hahaha hahaha
Да,смешно беше.Шарлът нали е била омъжена и не му казал....ама пък чак толковва да не иска Купър да и прости...защо стана така не е истина,колко тъпо се получи.Ако я обича,а аз мисля че е така,щеше да и прости и да го преодолеят,а той се озлоби и взе само да я човърка и да я обвинява.Не ми хареса.
На мен любимци са ми Пийт и Вайълет като двойка.Пийт ми е много сладък,особено както сега все е с бебето,много му отива Heart Eyes

# 134
Ми Купър пък взе да ме дразни, то бива бива обвинения, ама чак толкоз... като пълен льольо се държи. Ще се съберат пак, ще подвие опашката той, така ми го говорят звездите.  Laughing

А идеята със забременяването на Мая е не особено брилянтно хрумване на сценаристите, пазиха я, забраняваха й, и ей на вижте сега кво стана, оказаха се прави... много елементарно ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт