Private Practice/Частна практика

• 43 802
  • 609
  •   1
Отговори
# 135
  • Plovdiv
Дванадесети епизод, моля. Laughing
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=206354&hit=1

И аз не схаващам вече, какво толкова непростимо има в това, че не му е казала. newsm78 Пък нещо ми писна от скандалите им. Е, стига, де. Naughty

# 136
  • Пловдив
Пак много ми хареса....сефте Mr. Green
ББВайълет много ми хареса,изпитвам невероятно съчувствие към нея.Радвам се,че най-накрая успя да сподели с някой какво чувства.
Бременната Мая отиде да прави аборт при Адисън,защото майка и направо откачи,блокира,когато двете с Ади им казаха,че малкото им момиченце е бременно.Наоми се обвинява,че не е успяла да я възпита,че се е провалила,беше тотално шокирана.Сам действа по-разумно в случая.В крайна сметка,малката реши да запази бебето.Купър иска Шарлот да се махне от клиниката,тя му отказа и си изнесе нещата от апартамента.Но понеже е продала нейното жилище,се оказа,че няма къде да иде.Вайълет я покани при нея,за да пият мартини,че тя не знаела как да си го приготвя толкова добре. Joy
С една дума,епизода беше силен,отново.Нарочно писах в бяло,че нали ще превеждат сериите по-бързо....да видим

# 137
Това със забременяването на Мая наистина е тъпо,защото в първия сезон май пак имаше една серия дето лъжеше Адисън,че е бременна,понеже там някаква неина приятелка беше бременна и те искаха нещо да покрият,че тя имала венерически болести и нещо такова,смисъл този жокер вече беше гърмян.  А тя всъщност Мая колко е годишна?

# 138
  • София
Май казаха, че е на 15 години, обаче не съм съвсем сигурна  Simple Smile

# 139
# 140
Субтитри за 13 епизод   http://subs.unacs.bg/list.php?l=P&page=65&ln=0      Peace

# 141
Извинете ме, сигурно сте го обсъдили вече, но се страхувам, че, ако се разровя, ще прочета какво се случва в сериите. Затова моля за помощ - защо в Замунда е прескочен еп. 4 на третия сезон или аз нещо вече недоскив?!  Crazy
Благодаря предварително!   bouquet

# 142
# 143
  • Пловдив
  bouquet  bouquet  bouquet

# 144
  • Пловдив
Никой ли не е гледал?Айде да не пиша в бяло,ще ви чакам.Серията иначе беше много хубава,имаше изненада...поне за мен де...

# 145
Ох, нямам търпение аз, само да приспя домашните и я мятам серията.

# 146
И аз го следя - с 1 серия май съм назад.

# 147
# 148
Хубава серия, и сълза пуснах...

# 149
  • Пловдив
Тя серията пак беше емоционална,мноого даже...Но Адисън вече почна да ме дразни яко....супер ку..а си е и това е.Сам с право и каза,че не иска да я вижда накрая.Много ме ядоса....Как ги е подкарала за едното ....,а всъщност се прави на целомъдрена с човек,който очевидно държи на нея.Ужас.
А Купър и Шарлот най-накрая се награбиха.Разгеле,знаех си...

Общи условия

Активация на акаунт