Private Practice/Частна практика

• 44 491
  • 609
  •   1
Отговори
# 510
  • 2860 км северно от Екватора
Най накрая   и аз изгледах епизода. Много силен, не знам дали защото е дългоочакван, но много добре. За края: типично за Шонда Раймс, няма как да е цветя и рози за всички Mr. Green

# 511
Ох това с 3те бебета ми стана любимо хахахха

# 512
И аз гледах.
Как го измисли това с 3те бебета, не е истина.

Малко ми беше странна Вайалет накрая. Явно в шок, ама все пак Sad

# 513
Много добра серия, ако трябва да съм честна хареса ми дори повече от Анатомията като начало на сезона...
Все пак и за Марк и за Пийт беше ясно какво ще се случи

Цялото това упражнение с монтажа на сцените напред-назад беше страхотно,
иска ми се да реализират по-често такива различни от обичайното идеи  Peace

# 514
  • UK
И аз изгледах серията... много доволна съм!
За Пийт и Вайълет, странното е, че в началото на сериала страшно харесвах Пийт и въобще не харесвах В., докато последният сезон тотално обратното... но ще ми е мъчно за Пийт, по-точно ще ми е мъчно за Вай и Лукас и това, което ги очаква...
Купър и Шарлот - много добро! Върха на сладоледа ще са тези 3 бебета! Wink
Ади и Джейк... от сцените им, разговорите им - чак на мен ми запърхаха пеперуди в корема, много съм хепи, че Адисън най-накрая взе правилното решение за някой мъж... Джейк наистина е Зевс! Хахаха!

# 515
  • Стара Загора
Много силен старт!
Това с трите бебета... Shocked Mr. Green милата  Crazy

# 516
Радвам се, че Ади взе това решение. Много са сладки с Джейк! А колкото до това дето дълго се чуди, според мен не е лесно да решиш с кой да създадеш/отгледаш детето си.
За Вайълет и Пийт..честно казано ми омръзнаха с техните неизяснени обстоятелства. Но една смърт винаги е много кофти......
Шарлот винаги ми е харесвала много, дори и сега с тази коренна промяна, дето не е искала деца..а сега три броя, ...всъщност аз не мога да разбера дали сега е щастлива.
Амелия също страхотно се справя! Изобщо силни жени!
На мен пък този монтаж на сцените не ми хареса.

# 517
По фокса кой епизод излъчиха днес? Иначе изчетох какво е станало, но и да изгледам. Шонда, ако не почне и не свърши с трагедия не мо'е!  Особено ми е мъка за Анатомията!

# 518
Интересно начало на сезона. Шелдън май ще се окаже покосен от някоя тежка болест. На мен Щарлът и Купър винаги са ми били любимци.  LaughingЩе бъде забавно около историята с 3-те бебока.

# 519
  • Ню Йорк
Интересно начало на сезона. Шелдън май ще се окаже покосен от някоя тежка болест. На мен Щарлът и Купър винаги са ми били любимци.  LaughingЩе бъде забавно около историята с 3-те бебока.

Да, май изследванията на Шелдън не бяха добри. Дано Шонда не му е предвидила нещо гадно  Praynig

# 520
Със сигурност ще е гадно, досега той беше опора на Амилия, сега май ще обърнат палачинката

# 521
оо да горкия шелдън нещо гадно, което му е все едно дали пие...

абе шарлът сериозно искаше адисън да не внимава и да стане аборт, а? а после като видя видеозона се изкефи Simple Smile

# 522
http://DMCA-removal-from-Google/torrents/176890/
Вместо запис.

Жалко за Пийт наистина. На Вайълет само драми и се случват.
На мен любимка ми е Амелия. Разбира се след Адисън Simple Smile

# 523
  • 2860 км северно от Екватора
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=325274&hit=1
честита сряда
много силен  епизод
Скрит текст:
Ужасно емоционално Embarassed Как и Марк Слоун стана част от общата трагедия... Шонда когато  иска може да е велик творец. И песента на края много въздействаща Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 23:14 от LUCKY14

# 524
  • UK
Изгледах серията! Peace
Много добра! "Погребението" на Пийт - хем ми беше тъжно, хем ми беше леко.
Шарлот - най-добрата! Речта й за стриите, манджата и всичко останало -  Mr. Green
И добре направиха, че отразиха смъртта на Марк и тук.

А Амелия ми беше много странна! Все едно актрисата беше бременна?!?! newsm78 Това ми беше усещането, като гледах сцените с нея!

И темата за педофилията - отново Шонда ни поставя супер големи морални, човешки казуси... и теми! Шелдън - железен!

Общи условия

Активация на акаунт