ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 494
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  Aааааа Миа и аз ша дода , стига да не ми мине котка път де, а и Тони ще я навием в крайна сметка ние Света Тройца ли сме или що.  smile3521
 И да Мама Зари, и аз да благодаря за съдействието пред половинката и за прочетената молитва, че каквато съм забравана .... ooooh!

# 226
Ние няма да можем да дойдем в петък, че ако не ни мине котка път, в петък на обяд заминаваме за Априлци newsm44 newsm68.

Защо не направихте срещата утрееееее newsm45

# 227
Здравейте!С голяяяямоооо закъснение честит рожден ден на Ива, Алхимичето, Яна ,Марая и на всички майки, братя и т.н.
Опааа, още една рожденичка  Party
МАрая, честит празник    bouquet  bouquet  bouquet

ето нещо весело  Laughing

Какво животно според зодията си бихте взели  Wink

Дева: "Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС..."
Вярно че съм такава досада Joy
Мама Пети ако искаш можем да се видим на Априлци.Ние всяка събота и неделя си ходим на село, което е на 10 км. от Априлци.А вие къде ще отсядате?Ако искаш може да се разберем на ЛСи да си чукнем една среща Wink

# 228
ГАЛ, това за зодийките беше много забавно.Някъде четох нещо смешно за девата/понеже съм дева/ и нали се водим много чистоплътни,аналитични,точни и т.н. ,та шегичката беше :какво би отговорила Дева на провокативно предложение като"Хей,маце здрасти!Искам да те ч...м! А отговорът на Девата е"Добре,но само ако си сложиш 2 презерватива и си вземеш душ преди и след това." Shocked Laughing Laughing Laughing
/който е Дева,познава Дева или знае нещо за тази зодия,ще разбере/
Даже намерих сайта за хумористичното описание на зодиите,може да видите тукhttp://testovebg.com/horoskop-2.html
А сега лека вечер и спокойна нощ ви желая! Hug

Снимките са страхотни,благородно ви завиждам!Аз тук още не съм се запознала с някоя майка с малко бебче като Ника,но и това ще стане надявам се,поне имаме много роднини и не скучаем Wink
За пореден път Раличка е прелестна, а за устните й..просто нямам думи Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 22:51 от Darima

# 229
 Марая,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Желая ти здраве ,много любов и пълна къща с деца!

Развеселихте ме с тези зодии..Аз като Рак май наистина се припознах в стремежа си за дресировка.. Laughing

Мими,ама вие със сватята съвсем на интимни срещи го ударихте!Младите,горките,нямат никакъв шанс да кръшнат.. Joy

Ние пак сме на антибиотик..Някакъв Сумамед,дето се пие само три дни,по веднъж дневно...Някой има ли опит с хомеопатията,че разни майки в парка ме облъчват и ме гледат доста снизходително,че лекувам детето си по традиционните схеми на педиатрите.. Thinking

Мама З,ама ти наистина ли накара мъжа ти да направи това за нас?! И той как реагира.. Laughing

# 230
Молитвата за здраве е прочетена поименно на всички мами и бебоци от списъците. Peace Разбира се, най - добре е да се отиде лично и в храма за молитва, ако някой почувства нужда. Hug
Hug Hug Hug Страхотни сте със съпруга ти! Heart Eyes

# 231
MamaZ, сърдечно благодарим за отправената молитва! Дай Боже да са здрави всички дечица и родителите им, за да се грижат за тях. Напоследък осъзнавам, че единствено за това се моля - да съм добре, за да съм до детето си. Това е най-важно за мен сега.

# 232
Марая, много здраве и щастие ти пожелавам!

Мама З и аз благодаря   bouquet

Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема... Какво й е? "

Вярно  smile3521 , нищо че имам и куче  Laughing .

Толо, Дая, дано бързо се оправят малките красавици  Hug .

dessi06, от извесно време ми прави впечатление, че твоят сладурко все повече заприличва на баща си  Thinking .

# 233
Мараяbdbaloni Желая ти на първо място здраве, а също и много радостни моменти с твоите мъже, много любов в семейството и безброй сбъднати желания!!!

# 234
Не мога да пиша много, Ралица днес е ужасно крива- зъби ли са, разболява ли се пак, не знам, ама е кошмарно.
Мия, имам снимчици от онази среща, изпрати ми ако искаш мейл на ЛС и ще ти пратя или предложи друг начин.  Hug
Дарима, за същите ампули става дума, да. Някой подхвърли май да поръчваме, кой беше, без бой да си признава. Аз съм много боса с разните Ибеи (хах, как звучи побългарено...  Mr. Green ), ама ще се включа, че иде сезона на настинките, не че е спирал при нас, де... Щом е толкова ефикасно и не трябва да ги гоня с капкомера.
Толо, всеки сам решава как да гледа детето си.  Peace Аз лично съм избрала да е от всичко по малко. Педито ни е Боаронски хомеопат, първо пробваме с хомеопатични гранулки и разни билкови препарати, после с класическа медицина, АБ е тежката артилерия, до него не се е стигало, откакто са при нея, Слава Богу. В това отношение съм много доволна от нея, в други- не толкова.
Ей, Галл, страшна си както винаги!  Mr. Green
Мама З, големи благодарности за мъжа ти, дано да помогне. Вече и до вуду ритуал бих прибегнала, омръзна ми от болести.  Close
Лека нощ от мен, днес няма да седя до 2 ч., отивам да гушкам нервачката.  Hug

Марая, ЧРД! Желая ти хубавото да е пред теб, лошото зад теб, а любовта и щастието- в прегръдките ти!

# 235

Добро утро!
Отивам да ме ядат, до по-късно.  Mr. Green

# 236
Добро ви утро  Hug как няма да е добро с таз питателна закуска  Grinning

Моите и двамата са сополиви, а Дарко дори се опитва да кашля  Crazy Почна се  #Cussing out
Ей затова от години не мога да се изкефя на красивата есен и зима  Rolling Eyes

Срещичката утре ще я уважа, ако Дарко устиска на градина, иначе ще трябва да я пропусна  Confused

# 237
Добро утро и хубав ден!
Мерси за вкусната закуска  eat Желая на болничките днес да са много по-добре и бързо да оздравяват!

# 238
  • София
Леле, леле, колко рождени дни изпуснах!

Миме, Яна, Марая, да сте живи и здрави и много щастливи мами!

Дано успеем утре за срещата...

# 239
Минавам да почерпя за нашата осма месечинка Hug

Общи условия

Активация на акаунт