ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 495
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит Рожден Ден на Марая!!!   bouquet
Мами, пишете в колко часа и къде точно ще е срещата утре, за да можем и ние да дойдем с Християн.   Grinning
Mia66, ние имаме столчето на Кенгуро и сме доволни.

# 256
  • Sofia
Привет, майчета!

Марая, честито на патерица малко  Embarassed Да си жива и здрава, много обичана, щастлива и обгрижвана! Двамата ти мъже много да те радват!!!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug

Радвам се, че Поли е ок и малката душица също! Дано расте добро и здраво детенце, за радост на мама и татко Simple Smile

МамаЗ, много много ви благодаря за молитвата и за това, че мислите за всички нас!  Hug

И в тази връзка, момчета, да ви благодаря за стиснатите палци да ви кажа, че сме страхотна банда!!! Това, което трябваше да се реши след 2 седмици, вече е факт!  Hug Да ви кажа сега каква е историята - моята най-близка приятелка от 6 години се бори за детенце. Мина през няколко инвитро процедури, загуби близнаци в 6-я месец, махнаха й и двете тръби.....абе кошмар някакъв... Та с една дума, накрая се реши да прибегне до сурогатна майка. Всичко мина добре, тя забременя, но с близнаци, а е доста дребничка и лекарите ги посъветваха да направят редукция. Ето това трябваше да се случи след 2 седмици, но днес са й се обадили от клиниката, че едното бебе вече го няма, НО другото е здраво, силно и изглежда чудесно! Разминаха се с процедурата, която все пак е рискована и засега всичко е наред! Молете се да завърши благополучно и април месец да се роди живо и здраво толкова дългоочакваното бебенце!!! Благодаря ви от сърце Simple Smile

Отивам да поизчипкаме Венцо, после ще чета назад  Hug

# 257

Ние пак сме на антибиотик..Някакъв Сумамед,дето се пие само три дни,по веднъж дневно...Някой има ли опит с хомеопатията,че разни майки в парка ме облъчват и ме гледат доста снизходително,че лекувам детето си по традиционните схеми на педиатрите.. Thinking

Мама З,ама ти наистина ли накара мъжа ти да направи това за нас?! И той как реагира.. Laughing

Толо, този антибиотик съм го давала на Мими - много е ефикасен и пречистен. Peace
Майка ми има и хомеопатична специалност, освен останалите, но никога не ми е препоръчвала за сериозно боледуване само хомеопатия. Винаги е била като допълнение към класическото лечение, или пък само превантивно, или поддържащо. Но мисля, че тя е от едната хомеопатична школа, в която не са толкова крайни. Другата е нещо страшно - лекуваш се само с тях докато не влезнеш в болница. Няколко случая вече зная, при които обикновена настинка и кашлица стигат до пневмония, заради такова ултра крайно лечение. Въобще каже ли ми някой - само моето ще взимаш -  бягам с писъци... Laughing Иначе съм отворена към всякакви медицински и народни средства, стига да са в сферата на нормалното.
Та с цялото това нещо исках да кажа, ако нещо конкретно те интересува мога да я питам.

А, за молитвата - ами връчих му общо около 8 страници имена, и само като споменах форума той каза - ооо, ясно! Няма проблем. Laughing
Няма за какво да ми благодарите. Винаги можете да разчитате, за каквото и да е. Peace Той наистина прави всичко искрено и от цялото си сърце, и виждам по хората, че това се усеща, но единственото, което има значение е вашата вяра, не друго. Hug

Днес, ходих пеша с количката, да взема Мими от училище. И в момента, в който прекосявахме центъра, Бобчо се разкашля като пушач. Помислих, че се е задавил и не обърнах внимание, но докато стигнем до нея, а и после в парка си кашляше сериозно. Педиатърката ни беше наблизо и го прегледа - нищо тревожно не откри. Сега, като се прибрахме не кашля изобщо... И аз вместо да се радвам, се побърквам, защото алергията на Мими беше същата - към прахоляци и мръсен въздух. Правила съм експеримент - цял ден в Банкя и нито едно прокашляне, на връщане, още на първия светофар в  София е полузадушена от спазми... Дано не си приличат чак толкова, защото от толкова малък, ако започне не знам как ще се справим... Sad

Коте, много се радвам за добрите новини! Дано всичко е наред и докрая.  bouquet

Страхотно е и това за Поли! Hug

# 258
  • Пловдив
MamaZ ,молитвата е супер.Само да попитам става въпрос за българска православна църква,нали така?

не мога да пусна снимките от срещата-кабела е потънал вдън земя.Дано да го намерим,че горим яко без кабел

Коте,радвам се за приятелката ти.Сурогатното майчинство уредено ли е в България?Мислех,че не е възможно у нас

# 259
MamaZ ,молитвата е супер.Само да попитам става въпрос за българска православна църква,нали така?

Да! Peace

И като стана дума за молитви - Прити е на финалната права... Praynig Да й изпратим малко хубави мисли. Hug

# 260
  • Sofia
Елфи, не е разрешено у нас  Peace  Въпросната клиника е в Индия. Там има общо 3 и са много успешни. Не е толкова голяма сумата, както в САЩ например (там в някои щати е разрешено също), а за плодовитостта на индийките знаем всички... Wink Но са доста дребни жени, а приятелката ми е среден ръст и мъжа й е доста висок та затова ги съветваха да махнат едното...

# 261

Да! Peace

И като стана дума за молитви - Прити е на финалната права... Praynig Да й изпратим малко хубави мисли. Hug
Мдаа, скоро и Прити ще си гушне дългоочакваното слънчице, всеки ден проверявам за новини около нея Heart Eyes
Мамо З, и аз да благодаря най-искрено за молитвите, страхотни сте Hug

Моята госпожица сега пък кашля по време на сън, направо се побърквам вече ooooh!
Ина, стискам палци на приятелката ти Praynig

# 262
  • София
Моята госпожица сега пък кашля по време на сън, направо се побърквам вече ooooh!

И при нас абсолютно същото.. Даже милото ме прати сега тук да ви питам

Иначе през деня всичко е ОК с изключение на фалшифото кашляне от време на време

Нощно време обаче е ужас Sad Педи питал дали не се плюнчи много от зъбите и май наиситна е това..
Аз малко се притеснявам, защото малко преди тия пристъпи се задави с лук /от педагогическото  Banghead/ и  по тоя повод: Яна, ти как го пазиш Димитър да не се задави?? Днес например Бела не беше здъвкала и глътнала нито едно от 6-те!!! парченца ябълка /то в нейните бузи сигурно 100 могат да се скрият/ и пак едвам не се задави Sad

# 263
  Леле,Карбо,много си смела!  Crazy Аз трошичка от жълтъка не оставям "неразмазана" в зеленчуковото пюре.. Laughing Не може ли да даваш на Бела настъргана ябълка,вместо парченца?! Не ти се бъркам,естествено,но много опасно ми се вижда това с парченца твърда храна при беззъбо бебе,пък било то и "педагогическо" захранване...

Много се радвам и за Прити и за Поли и за приятелката на Инчето! Малките изстрадани душици!Да радват много родителите си!

Диде,толкова искам и аз да ви видя!Но..ще остана без крака.. Laughing А после от 17.00 ч краката ми трябват и за Боян...

# 264
Мами, пишете в колко часа и къде точно ще е срещата утре, за да можем и ние да дойдем с Християн.   Grinning

Светле, утре в 13 ч пред Народния театър! Ще те чакаме!  Peace

Коте, много се радвам за приятелката ти!  Hug

И за Поли и Прити се радвам! Страхотни новини!   bouquet

Наде, айде, ела на срещата, моляяяя те!  Praynig

Силве, за теб ще направя пак прехода ЦУМ-Южен парк, само да е хубаво времето! Може би, другата седмица! Wink

# 265
  • София
MamaZ, благодарности за молитвата. И дано всички болни по-бързо да оздравяват.  Hug

Марая, Честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и много обичана!

Ние утре няма да успеем да се класираме са срещата, защото от 13,30ч сме на консултация.

Прити има от мене много положителни мисли и и стискам палци  Hug

# 266
  • София
Йойо добре се справя с парченцата, и ябълка, и бисквитки, си ги лигави и гълта. Малко се давчи, но колкото да ме впечатли. Heart Eyes

# 267
Ейй да знаете мнооого ме мързи Tired
Утре за срещата в 13 там край фонтана Laughing(там край реката... smile3514)пея ви ,слушайте днес съм в примоция,сипала съм си 30 грама мастика с много лед и само чакам милото да се прибере smile3508
Ох извинете за лигавщината Blush
Мама Зари и ние ти блаодарим и на милото ти за молитвичката Hug
Радвам се че Полина и детето са добре,ми то при толкова хвърлени усилия от много хора щеше да е много неприятно да има всичко гаден край,да са живи и здрави и двете  bouquet
Диде,пиле само кажи ден и аз ще диойда на едно походче до южния,че много искам да видя Силвето,Илияна,Марина и т.н.
Сватя,много се радвам че всичко е наред  Hug
Надееее каква е тази меланхолия дето те е гепила,я се разпиши,ми то като има какво дай и ние да разберем Grinningи да те отмързи за утре и на срещата да дойдете с Белката Heart Eyes
Мия,аз от столчета не разбирам, но жълтото по ми харесва(ама да знаеш, че  е заради цвета Laughing)
Лекинка на всички и до нови срещи  love001

# 268
  • Sofia
Поздравявам ви с тази статия за лека нощ!:) http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2488331

Много се смях, макар че хич не е за смях вече тази ситуация... ooooh!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:26 от cutesmallcat

# 269
Карбо, Дими никога не е ял пюрета и свикна постепенно да дъвче. Той или сдъвква и гълта или плюе, не се е давил никога. Но пък Бела по принцип си има проблеми със задавянето от малка, не знам какъв съвет да ти дам.
Ако искаш прегледай този сайт:
http://www.borstvoeding.com/voedselintroductie/blw/engels.html
Тук е обяснено че като се хранят с пюрета бебетата свикват да засмукват храната, а когато я получават на големи парчета няма как да я глътнат преди да се научат да дъвчат. Може би бела е свикнала да смуче и затова се задавя?

Днес открих че на Дими са му пробили 2 зъбчета- 2-те втори отгоре, без да са пробили предните, на мама вампирчето Simple Smile Явно се успокои, днес не е врещял все едно го дерат  Grinning

И аз много се радвам за Поли и ще се моля за Прити!

Общи условия

Активация на акаунт