ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добро утро Simple Smile

Ние от снощи сме със сополи.. като под НИЕ имам предвид и Б. и себе си... Това вече тотално ме убеди че проблемът идва от зъбите... /още веднъж БЛАГОДАРЯ, Десика  Heart Eyes/
Пръскам физ. р-р и като се отпуши нослето Б. си заспива кротичко  Heart Eyes
Все пак в понеделник сме в Детското здраве при някъв Цолов... и по-точно милото с малката ще са... Аз по същото време имам час за зъболекар, че направо умиргам от болка... горният ми мъдрец расте назад и ми се е възпалила жилката между горната и долната челюст, половината език и ме болят чак ухото и лимфните възли  ooooh! Много зле е работата Simple Smile))
И без това нямах развитие с диетата, сега малко глад ще ми boost-не нещата Simple Smile))

За запека - аз съм ЗА да слагам масълце, но наистина не знам трябва ли при положение че крави продукти няма да давам до 1г.  newsm78

ОООО и ЧЕСТИТО НА ПРИТИ  Hug

# 316
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАШ АЛХИМИКА! Да е жив и здрав и много да слуша и глези Мая и Мими!  nbirthday

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИТИ! Да си жива, здрава, щастлива и много да те радва Божидара!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА!

Ох, Наде, много зле това със зъба  spoko ! Дано бързо се оправиш!  Hug

# 317
CARBO, zashto NE  kraveshki produkti? Az daje i po malko priasno mliako slagam v piureto, a kiseloto mliako go maame zdravo. Kaji sega kakva e tainata.

# 318
  • Пловдив
krassina77 ,от кравите продукти може да се направи алергия към белтъка на кравето мляко или така известната АБКМ.За това се препоръчва да се дават късно.Аз също ще въвеждам кравите продукти след 12 я месец на джиджа.Поради тази причина ще тръгнем на кухня по-късно
В пюрето слагам АМ и си пие АМ

# 319
az misleh,4e v kiseloto mliako tozi beltuk e razgraden i ne e opasno. Ama de da znam de, stom kazvate...  newsm78

# 320
  • София
krasina, Elfi ти е отговорила.
При Б. проблемът е, че баща й има атопичен дерматит, което е доста силна алергия и тя е много вероятно да е алергична към нещо...
От моя страна също имам доста алергични /единият ми брат има към полени и неговото детенце е с АБКМ/, макар за себе си само да предполагам че имам някаква слаба форма на АБКМ - мляко и млечни продукти не обичам, ям само таратор и когато прекаля ми избива ситен обрив...

Аз затова и още я мъча милата с оная помия каша с размразена кърма  Sick

# 321
Честита радост на Прити, нека малката Божидара да расте, здраво, щастливо и обградено с любов дете.
Мими-ЧРД на мъжа ти, да ти е жив и здрав и много да ви слуша.
Нямам никакво време да чета, но ще си наваксам, сестра ми, която от 4 г.не бях виждала си дойде за 20 дена и сега всяка свободна минута сме с нея, а и на 17 ще правим кръщенка на малката и там организираме нещата, още правим ремонт- остана да изчистим и да пренесем мебелите, абе малка лудница.
Все още се чудя с какво да я облечем-давайте идей, решихме да не е с рокля, защото ще е студено, а й после в ресторанта от ръце на ръце, все едно е гола  newsm78  newsm78  newsm78.
Лека нощ ще отида да видя до къде са с преспиването.
 Hug

# 322
Здравейте,

много се радвам за Прити Heart Eyes, много се радвам и за Поли Heart Eyes,
дано много радост да им носят малките слънчица!

Ние от днес сме тризъби. И третият зъб ни е долу Simple Smile
Като гледам прогнозата за другата седмица лошо ми става, ние нали на кръщене ще ходим  Wink
Ако има запланувана случайно някоя срещичка на софийски мами в събота сутрин, може да се включим, ние ще сме в Люлин 7.
ЧРД на Прити, ЧРД и на Баш Алхимика, да са живи и здрави!
Карбо, дано бързо минава зъбоболът Sad

# 323
Добро утро!!

Ще се пускат вече печките, 20 градуса  е сутринтта в стаята с бебето, което днес наня до 8 без 15 newsm68 newsm44 newsm68 Ама така, като нямя алерми и разхождащи се хора рано, рано.
Отивам да опека една баница, че много ми се е дояла. Приятна неделя на всички babydust7 и много моля без болежки  Hug

# 324
  • Пловдив
Добро утро

Днес и в Пловдив е студено,облачно и гадно.Малката се събуди в 7,30 часа и ни скапа неделното настроение  Crazy

# 325
Здравейте,момичета HugОтдавна не съм се включвала,но не съм ви забравила.От един месец сме собственици на ново жилище и се опитваме да го обзаведем и да се пренесем преди съпруга ми да е заминал на път през ноември но не знам дали ще успеем.За съжаление покрай това нямам почти време за Изабелка.Само я влачим с нас в колата и по разни магазини,направо се е пренесла да живее в столчето за кола.Много исках да се вкл в поне една варненска среща,или да се видим с Гери в Добрич,но като гледам как се разваля вече времето не знам дали ще успеем.Иначе да не пропусна да отбележа,че температурата при Изи,за която ви питах последния път се оказа наистина не от зъби,а от настинка,която се задълбочи и трябваше да пие антибиотик 10 дни,а и до сега нослето и продължава да е запушено вече 3-та седмица.Изчезвам,че малката мишка ме вика Hug

# 326
Все такива хубави новини да четем! Hug
Алхимиче, да ти е жив и здрав любимият и много да те глези. Wink

При нас никакви зъби няма на хоризонта, поне засега.

Само да вметна да внимавате с даването на твърди храни за дъвчене. Като ученичка лежах за операция на сливиците, защото имах разни усложнения и бях в стаята, заедно с майка и 8-месечното й бебе. Чакаха за операция, защото на мъничето му беше заседнало парче ябълка някъде по хранопровода... Такъв рев и до днес не съм чувала от бебе, както от онази душичка тогава.  Sad Просто имайте едно наум и внимавайте с по- твърдите парченца. Peace
Хубава неделя на всички. Аз съм малко извън строя, но се надявам да мине бързо.
 Hug

# 327
Прити е пуснала снимки на малката сладурана Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434879.30

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 14:30 от daya9

# 328
Здравейте
явно несученето на Сави е било временно,така че отлагам отбиването и без това не ми се ще да го правя още.
дайте ми парола за снимките в снимка.бг моля

# 329
Хей, какви хубави новини!
Честито на Прити и Поли! Да са здрави и се радват на малките си съкровища!  Hug

Този уикенд активността е била слаба, което е логично - всички сме били навън да събираме колкото може повече слънце, защото каква седмица ни чака  ooooh!
И ние ходихме с беба на пикник, много й харесаха на вкус тревичките и листенцата  Laughing
Лека и мека от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт