, най-вече здраве, много да те обичат и глезят мъжете ти. За градовете и сравняването им - аз съм пас. Имам мнение само за малките градове. По конкретно Видин и отчасти Пазарджик. Само тях мога да сравня със София. И определено предимството поне за мен няма да е за малкия град. На мен това ми е болната тема сега, защото мъжа ми като видя колко е трудно да се гледа дете и каква отговорност е иска да ходим в Пазарджик да живеем. И то защото е "мамино детенце" и знае че там част от неговите отговорности ще ги поемат мама и тате. Но
аз по никакв начин не съм навита и не мисля и да се навивам. Както и да е дълга тема с която няма смисъл да ви занимавам 
За съжаление никога не съм стъпвала в Пловдив, а много искам и някой ден ще стигнем и до там
Но предполагам, че той има същите предимства като София ( все пак е голям град), но си мисля ,че няма негативите и. Или поне не са в такива размери. Мнение на лайк пак казвам няма как да ги сравня двата града
,а също и ентерол му давам,денокидс-направо не ми стига деня за да си минат всички по реда си,дано скоро се отърве от тоя вирус 
..... но първо с хубавото да започна:

Специални

! Желая ти от всичко хубаво по много! да те радва семейството ти, да те обичат приятелите ти и да имаш по-малко грижи!