ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
bobsi , честито ти порастване , най-вече здраве, много да те обичат и глезят мъжете ти.
 За градовете и сравняването им - аз съм пас. Имам мнение само за малките градове. По конкретно Видин и отчасти Пазарджик. Само тях мога да сравня със София. И определено предимството поне за мен няма да е за малкия град. На мен това ми е болната тема сега, защото мъжа ми като видя колко е трудно да се гледа дете и каква отговорност е иска да ходим в Пазарджик да живеем. И то защото е "мамино детенце" и знае че там част от неговите отговорности ще ги поемат мама и тате. Но  Naughty аз по никакв начин не съм навита и не мисля и да се навивам. Както и да е дълга тема с която няма смисъл да ви занимавам  Tired
 За съжаление никога не съм стъпвала в Пловдив, а много искам и някой ден ще стигнем и до там Simple Smile Но предполагам, че той има същите предимства като София ( все пак е голям град), но си мисля ,че няма негативите и. Или поне не са в такива размери.
 Мнение на лайк пак казвам няма как да ги сравня двата града  Peace

# 346
Бобси, желая ти много здраве, щастие и всичко друго, което си пожелаеш!

# 347
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОБСИ! От все сърце желая здраве, щастие и късмет!

Ние сме добре, сега ще ходим на разходка, после ще пиша по-подробно че сега ме помръзва! Embarassed

# 348
БОБСИ, ЧРД, БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!

# 349
Бобси, !!! Жива, здрава, мн щастлива и обичана бъди!   bouquet

# 350
Бобси ЧРД желая ти здраве ,  късмет и много щастливи мигове с любимите хора  /color]  bouquet
Мама Пети Peace

# 351
БОБСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
И ние(включително и аз)сме в отбора на настиналите-сополки,зачервено гърло,лека диария на малкия.
Докторката му преписа Хомеожен9,спрейче за нос и (забеблежете )-КОЛАСТРА  Laughing на прах,че е доста кекав и болнав и вече в чудо се виждам като трябва да му давам нещо различно от млякото,като ме види с пепетката и надава рев  Cry,а също и ентерол му давам,денокидс-направо не ми стига деня за да си минат всички по реда си,дано скоро се отърве от тоя вирус  Praynig
Доста често се замислям дали и ние да не го кръстим вече,че неволите нямат край при нас,чак ми е неудобно вече,само ви се оплаквам  Rolling Eyes,тъй че ще ви спестя неволите покрай 2 седмичния ни престой в инфекциозна с диагноза салмонела на Вальо  Peace
И за да не ни забравите как изглеждаме ви пускам снимка от 40 на бебето Стефчо ан кумата от 40 дни,но не мога да я кача и за това давам линк
http://media.snimka.bg/4555/015365666.jpg

# 352
  • пак там
Бобси, ЧРД! Честит празник и на всички, които съм изпуснала през уикенда!

Ами причините са горе-долу следните: има шанс да си осигурим доход, достатъчно голям, за да се чувстваме добре навсякъде финансово - няма да станем милионери, далече сме от това, но ако не се изхвърляме, ще ни е достатъчен (доходът въобще не зависи от местожителството ни), и ако това стане, сме решили да си сложим една малка спретната къщурка в селото на мъжа ми, то е на 5 км от Пловдив (за да се ориентират пловдивчани - Царацово). Селото е голямо, с голяма детска градина и училище, тихо и спокойно, и в същото време близо до всички инфраструктури. Плюсовете според мен - чист въздух, свекървата в съседство (смятаме да купим място до техния двор), спокойно мога да си пускам детето да играе навън, пък и дворът ще е голям, сравнително евтини цени, страшно харесвам Пловдив... Минуси: май ще ми липсва София, удобството на апартамента и роднините и приятелите (все пак цял живот съм живяла тук, в този апартамент), близостта до болницата и специалистите й, на които се доверявам, педито на Ени, ей такива неща. Тоест търсенето на работа, наеми и тънъ не са ни приоритет.

# 353
Привет, мамчета!
Включвам се набързо, че се чувствам като парцал - такава ужасна нощ изкарах, че  #Crazy ..... но първо с хубавото да започна:

Бобси,

бъди много обичан и щастлива!

Да ви почерпя за рождения ден на моята мама

Такааа, сега за нас. Първо искам да благодаря на всички, че ви има  Hug Специални   bouquet  Hug на Цвети, за рецептите й за сваляне на температура. Тази нощ се наложи да ги приложа, но не върху малката Плами, а върху дъртото Плами, т.е. баща й. В 3ч. през нощта,тъкмо я бях накърмила и си легнах и милото се събуди тресейки се от студ. Завих го с няколко одеала и той се стопли. Тогава изби температурата. За има-няма половин час стана почти 39 градуса. Дадох му парацетамол и го почнах - чорапи във вода и оцет и на ръката и крака, след 5 мин. - обратно. И така 1 час температурата падаше с 0.1 градуса на всеки 5 мин. После белтък на петите, накрая хладен душ и към 7ч. положението бе овладяно.
До сега съм си мислила как ще се справя когато малката вдигне температура посред нощ, защото това неминуемо ще стане, но не съм си и представяла, че милото, който не е имал нито хрема, нито кашлица откакто се познаваме ще вдигне такава температура ooooh!
Стига съм ви занимавала с моите грижи. Наслаждавайте се на малкото слънце днес и бъдете здрави! Обичам ви! Hug Hug Hug

# 354
Здравейте! Нямам много време за писане!
Бобси,  bdbaloni
 Видях една страхотна новина! Прити, честита ти малка принцеса! Да ви е жива, здрава и много да ви радва! Щастливо детство!

love001  love001  love001Много цунки на всички!  love001  love001  love001

# 355
  • София
Pри нас нищо ново... сполоките отминават, май настинка ще да е било
Марина, лошото е че няма да съм там аз с тоя доктор... ама ще го предупредя милото да следи за изцепки. Мерси за предупреждението  Heart Eyes
яна, и аз за това си мислех, но хич ме няма в избора на бижута...  ooooh!

Рися, така поставени нещата - заминавайте в Пловдив..  Peace
Аз много искам да живея /както ти го описа/ в по-малък град, но семейството ми цялото е тук... В мометна приятелите не са ми чак толкова важни, колкото ми бяха преди да родя  Confused

бобси, ЧРД!!! Да си жива и здрава и много много щастлива  bouquet

# 356
Бобси,   newsm59! Желая ти от всичко хубаво по много! да те радва семейството ти, да те обичат приятелите ти и да имаш по-малко грижи!

Миме, честит ти рожденик на патерица! Да те ядосва малко и да те обича много!

Ех, Рися, позавидях ти за възможността да живеете някъде, където детето ти да расте спокойно и близо до природата! Ако доходите не зависят от местожителството и има възможност често да прескачате до големия град/Пловдив или София/ и имате и приятели там, както и баби и дядовци ....преместването просто е приказка. Но имай предвид, че сигурно няма да ти е много лесно в началото, докато свикнеш , големият град ще ти липсва.

Миа66, да ти е живо и здраво майчето!

# 357
Бобси, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и много изживяни и незабравими красиви моменти.

Рися аз също съм на мнение, че щом финансите и наемът не са проблем , преместването в по-малък град е по-добрия вариант. Аз направо се ужасявам при мисълтта, че трябва да си отгледам детето в София.
А вариантът с къщичката и дворът, който описваш е направо идилия.

Миа, да ти е жива и здрава мамчето и много да помага за малката Плами.

Раде  Hug много изживяхте с малката душичка. Ако мислиш, че ще ти олекне и няма да се натовариш разказвай през какво сте минали. Няма защо да се чувстваш неудобно.

Аз отивам да подремна докато малкото ми диване спинка.

# 358
  • София
Здравейте момичета,

малко се позагубихме, но при хубавото временце не трябвада се седи вкъщи, а пък и сега вече както го дават дъжд ще поизлизаме за малко.

Честит рожден ден, Бобси!

Честито на Прити за бебенцето!Да расте живо, здраво и щастливо дете!

Честит рожден ден на нея на патерици и на баш Алхимика!

И ние ходихме в Зоопарка ама в събота.Имаше много народ и беше много приятна разходка.
Ето ни и нас в Японската градина:

Ние ходихме до Одрин на пазар(или по-точно на разходка)Накупих си прахове,омекотители,шампоани,маслинки и няколко парцалки.Блузки, които тук с етикетчето са сигурно-30-40лв. ако не и повече,зависи в кой магазин ги намериш,аз си ги купих за по 5лв.Е няма много ама се намират.

На Алекс вече му купихме зимно якенце(има си и долна грейка.Не е чак толкова дебело , но за големия сняг мисля едно космонавче да му взема.
Ето го и него:

Мия да ти е жива и здрава майка ти!

Рися по-добре, както са ти писали момичетата.На по-тихо място до голям град отколкото в лудницата в София.Ако имах възможност бих се преместила в една къщичка до София може дори и на 40-на км.

# 359
  • София
аз да ви се похваля, че съм с още един зъб по-малко..
отне му ... 2 минути  ooooh! и 4 упойки заради възпалението Simple Smile))
нищо не ми е правил по-специално тоя път - нито ме ши, нито антибиотик ми слага... Само да съм жабурела със смрадлика...  tooth

Общи условия

Активация на акаунт