ФЕВРУАРЧЕТАТА палави растат и неусетно зъбчета редят

• 22 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 630

Фоксуно, може да помолиш да ти помогнат, в крайна сметка не е фатално - ти ще намериш винаги начин да се отблагодариш. А свеки като те е записала - сега да помага и да ги гледа или да ходи за манджата тя Peace

Е,тя каза,че когато е втора смяна на работа ще взима тя манджата.Само че тя през повечето случаи е първа смяна и съответно тогава трябва да се оправям сама..Абе ще го измислим.Не е болка за умиране. Mr. Green
Може просто Мила да си е дребно бебче,макар че като ви гледах и ти и мъжа ти не сте дребни newsm78 Според мен след първата годинка нещата се уравновесят...
Елфи ще пробвам примерно месец да им взимам храната и ако ми идва нанагорно може би ще се откажа.

Инче,забравих да те поправя одеве-40 кила никога не съм била,а и да бъда сигурно няма да изглеждам нормално с моите 166см Mr. Green Все още съм си 52кг и повече няма да сваля със сигурност.. Ти себе си гледай,че си едвам жива/дано не се разсърдиш за определението Blush/ и направо ти се чудя как го вдигаш бебе Венци ooooh!

# 631
Ей мацки,пишете по-бавно,че заради вас си държах отрочето пооакано и сополиво в проходилката докато ви изчета  Laughing,но сега вече си спинка.
Малко ми е чудно кога ще му спрат тези пусти сополи.Вее цяла седмица ги бора с капки за нос и от днес спирам,сега му капнах по 2 капки вит.ц и останалото в устата(и гушката).Вчера и моето свеки си направи устата за меда и лайката,но след прочетеното тук и по съвет на педи,я отсвирих  Naughty
За Вигантола-давам по 2 к.,тъй като по-бавно му се затваря фонтанелката,а и пие доста малко течности(само мляко),а съм чувала,че се затваря по-бързо,когато се приема повече вода,но дали е така  newsm78
Моя си връща бебешкия режим-яко спане(пу-пу),игра до отмаляване и хранене на 3 часа.Хем минах на 2 АМ,но ме мога да му махна 1 ядене и за това съм намерила компромисен вариант-давам с по 30 мл.по-малко от указаното на корицата.
Днес за 1 път му пуснах Дисни детски и се загледа,беше си в столчето,че на последък доста си отвисява в проходилката  Rolling Eyes,а и аз успях да просна и зареда нова пералня.
Ето една снимка,която е доказателство,че сме взели не само на дядо името ,но и погледа след няколко  Wine Glass

Гея, Валето и той си е доста дребен на кг.-7100,но дългуч върви 70см,но наистина е кофти,че малката буба ти е свалила грамчета,да не би да и се отразява твоето неспокойство и на нея след като се кърмите?  Hug

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, ми не би трябвало, а и като сравнявам с батко й, тя върви доста по-дребна Confused А си права - не сме никак дребнички с моя Joy
Раде, тя по принцип не иска друго освен кърма и много се боря да я храня и с друго. Та предполагам понеже не й стига съвсем тая храна, затова и не наддава. Ама говедо - не ще друго освен на мама цицата Crossing Arms
Пу пу, много готин е станал Вальо! Heart Eyes

# 633
Ей, много готини бебоци беее. Страхотни са всички и как растат като гъбки  Heart Eyes

Гери, да не те отчайвам, ама познавам един адаш на твоя Гошко, който вече е на 5 години и се буди поне по 2 пъти на нощ, а като бебе се будеше през 15 мин. То не е ходене до WC, то не е пиене на вода, търсене на играчки и т.н. Снощи до 3.30 става 3 пъти. Накрая му се скарах и му казах, докато не види, че е станало светло навън да не се надига от леглото и се кротна ooooh! И най-гадното е, че като стане идва тихичко в нашата стая и не се обажда, а стои до леглото и ме гледа, докато аз не си отворя очите. Изкарва ми ангелите всеки път.
Ох, наистина е много кофти времето навън. Поне нашич тати може на прескача и да ни носи кухнята, че с двамата ми е трудно в дъжда.
За Вигантола - фокси, мисля, че не е удачно да се спира точно сега, когато слънцето вече е кът. Даже педиатрите увеличават дозата през зимните месеци, поради ограниченото излагане на слънце. Така, че обезателно се консултирай с педито преди да го спреш.
За шапките и ръкавичките - на Fox-a са заредили невероятни неща.

Ние пък си търсим космонавт. Някой да ми препоръча марка  newsm78

И накрая малко снимки и от нас да не ни забравите муцунката
 само цигарата и кафето ни липсват
така помага на мама
и ние сме като хипнотизирани от рекламите

# 634
Ох,Гея,аз знам,че не си толкова тънкообидна,ама да не си помислиш,че съм имала предвид,че сте едри..Всъщност трябваше да кажа,че не сте ниски Embarassed

Леле,как можах такава тъпотия да изтърся ooooh!

# 635
  • София
Добро утро, момичета!
Мерсаж за закусчицата   bouquet
Аз чета ама нещо не ми се пише много.
Сега приготвям една супичка,която ще отделя и за Алекс.
Гери,Гоги е много сладък.И аз вчера търсих шапчица,но купих само ръкавички.Нещо не можах да му харесам.Утре мисля да ходим до Бебемаркета да видим как ще се чувства Алекс в столчетата за кола.
Миме аз не си правих кой знае какви промени в прическата.Хайде все пак да се покажем:
Фокси предполагам,ч е кухнята е държавна и сигурно няма възможност за доставка до вкъщи.Аз мисля Алекс да го записвам евентуално от 10-12мес. ще видим как се справя с храните.Днес хапна малко от кус-куса и не пожела повече.Това моето чаве направо егати претенциите.Свикна си на мляко сутрин и друго не ще.
Фокси и аз го гледах като бременна този P.S. I love you и аз си поревах доста.

Харесах му космонавт на Алекс.Ето този.http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=5656
Даже ми го дават за 56лв., защото е от старата им колекция(което мен въобще не ме притеснява,нито Алекс Simple Smile) А от новата са 100лв.,които са същите,но картинките са на друго място.

Раде не ти бях прочела поста,но като видях снимката на Валко си казах сипете му една бира на момчето  Laughing

Да не забравя да похваля и Янчето много е сладка.И Алекс вече се изправя в леглото си.Давам му различни играчки като Котето и той ги премята само,но нещо не мога да заступуря леглото да не се клати.Това ще го свърши явно довечера таткото.
Хайде мамчета до после.  Hug

kremucka за космонавти погледни в този сайт,който пуснах има интересни неща.Казват,че са много качествени.ООо,трябва да се посети Fox-a.
Хайде,че май досадих вече. Blush

# 636
  • Sofia
И най-гадното е, че като стане идва тихичко в нашата стая и не се обажда, а стои до леглото и ме гледа, докато аз не си отворя очите. Изкарва ми ангелите всеки път.

Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Ох, щях да събудя детето...

Фокси, мани ти, ама наистина съм подгонила 40 кила Sad Направо не знам вече, грозна история... Tired А иначе другото беше просто като израз, ти ако станеш 40 кила направо ще се изпариш! Hug

Раде, кажи сега с какво го черпите детето, че много доволен изглежда  Mr. Green Супер е!

Лара, ама много хубава прическа! Как си мечтая и аз за такава коса, ама нъцки!

А космонавта е супер! Има и други готини неща, отивам да разглеждам  smile3508

# 637
Добро утро и от нас с мрънкел. Ей това дете (като още няколко тук както чета) от добро и послушно вече се смайва за какво да мрънка. Загуби ли ме от поглед и почва.
А като сте заговорили за шапки шалове и ръкавици. Шапка не търпим на главата с качулката горе долу бива, нея не може да я сваля защото дърпа от зад на пред  hahaha При вашите деца как е положението?
Гери смятам че е по добре да се спреш на по голям размер за шапките да не стане като с космонавта. Незнам колко е обиколката на главата на Гоги, нашата е 45, а и ако му е стегната мисля че ще го дразни.
Ходенето до кухнята и за мен е приключение в гадното време само се чудя кого да изстрелям. Обаче в блока имаме поне 4 деца които са на кухня май ще пробвам с някоя мацка да се договорим нещо. Готвенето нещо не ми е стихия, но ще поровя из рецептите на Хамелионче, а и тая на Тонита ми хареса.
Никола иска постоянно да го водя за ръце и да обикаляме из къщи, това упражнение обаче хич не ме кефи особено около кръста. Замислям се сериозно за каишките за прохождане та рекох да сондирам мнение ????
dorabella как ги даваш тия хомеопатичните?
За сега ви оставям че трябва да организирам вземането на манджата.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
ма съм бързак а Wink

# 638
  • в сърцето на един мъж...
Абе, Фоксуно, ти сега да не помислиш, че съм се обидила Mr. Green Повече се смях на втория ти пост Joy Споко бе, аз си знам, че съм дебела и не се тръшкам от тоя факт Laughing Аз съм ниска бе - 1.65 съм Mr. Green Ама след 5 години стимулации, няма как да не съм едра Joy
Лара, супер е прическата Peace
Аз трябва да ходя малко да ме пооправят, че съм като разплетена кошница ooooh!
К.Пенкова, не е за препоръчване много каишката, защото се научават да полягат напред с тях и после трудно възстановяват равновесието.

# 639
# 640
  • София
Е ФОкси душицо мерсаж.Колко я търсех тая песничка.Ама като не знаех как се казва  ooooh!
Като се наиграе АЛекс ще му я пусна.
Сега се сетих, че Като ходихме до Одрин и минахме да оставим вечерта едното момче в Пловдив.Ти да видиш.Лутахме се после 30мин докато излезем от града.А пък и бяха поразкопали някои улици и задръстване и малко кофти.Беше вече доста късно, иначе щях да ти звънна да се запознаем не само виртуално.Много ми харесва Пловод и пролетта мисля да го посетим заедно с Алекс и да се запознаем.
Отивам да видя какво става със супичката.

А сега звънях в магазина с космонавтите.След обяд ще отида до там, че те ще вземат всички от скалда, че са ги разпродали вчера.А после само нова колекция.Мисля да му купя 86 размер, зада го носи цялата зима.Сега имаме грейка 80см. и му става.

# 641
Ето малко снимки на бебето и бавачката Simple Smile

Ей я не ме снимайте че съм гол!

# 642
Не мога да ви изчета, тъкмо да приключа и хоп... Много е студено навън!
Да се отчета: вчера бяхме на консултация: 9000гр и 72 см., правихме и изследвания и хемоглобина пак е нисък 112, и сега давам капки Малтофер, иначе всичко останало е наред (пу-пу)! Да ви кажа, хвана ме срам с тези толковяа много дрехи, като тръгнах да го събличам, а пък после  ooooh!, педи ми вика " Спокойно, облечи си го тук"! А и детето се изнервя от тези триста пласта върху него!
Вигантола, вчера забравих да питам, но досега му давах по две на ден, докато не ми каже да спра (педи)!
Зимното облекло, обзавели сме се с всичко вече, космонавти , яке, шапки, ръкавички и др. За мамите в София: набавихме някои неща от "Даяна и Ники"!
Много са ни сладки бебчовците, пу-пу, все така да са си!

Искам да питам нещо, дано не прозвучи смешно или странно, за кола маската след секцио, аз още не съм се престрашила, но да ви питам може ли или не?

love001  love001  love001  Много цунки на всички!    love001  love001  love001

# 643
  • София
Здравейте пак от мен Simple Smile))

За каишките К.Пенкова аз се чудих преди време и реших, че с тези каишки детето няма да се научи да пада и после като го пуснем без тях и само на главата си ще пада, защото няма да знае да подлага ръчички и т.н., предполагам ме разбираш какво имам предвид, по-добре е сега да падне няколко пъти лошо от 75 см, отколкото после от 1 метър и то право на главата си, не знам дали съм права, ама решихме да не купуваме такива и така, в същият смисъл няма да купуваме и "каска" Simple Smile За равновесието не се бях замислила, но Гея е права, ето още един "+" за некупуването Simple Smile)))

За Пловдив и объркването, хехе, ние на 3ти като пътувахме от София за Стара Загора през Пловдив, защото мъжът ми искаше да отиде на прословутия панаир, който затварял в 14 часа, а ние бяхме там в 14:30, ама така е като пише, че е до 3ти и никъде не пише, че няма да е цял ден, та после знаем как да излезем на магистралата в посока София, че брат ми живееше преди зад хотел Санкт Петербург и маршрута е упражнявам 1000-и пъти, ама в посока Стара Загора не знаем как, въпреки че съм ходила и минавала от там също хиляди пъти, ама като не шофирам така става, та питахме на няколко бензиностанции като изрично подчертахме, че искаме да пътуваме по магистралата, а не по стария път за Чирпан и накрая така ни упътиха, че пак през Чирпан минахме, е, то лошо няма, ако имахме повечко време и при бабите щяхме да се отбием, ама нямахме, аз бях най-щастлива, че мъжът ми по магистралата караше със 140-150 с нашата кола на 17 години и направо косата ми се изправяше, добре, че с детето кара по-бавно, та по стария път чак до Стара Загора повече от 100 не вдигна и само мрънка Simple Smile)))))))

Лара, прическата ти е направо супер, а и всичките бебоци на всички снимки, абе страхотни сте Simple Smile

# 644
Въпросче
Мога ли да овкусявам зеленчуковите супи с пресен лимонов сок?  ...много безвкусно ми е всичко което приготвям за детето та се смайвам каква глупост да измисля  Blush

Общи условия

Активация на акаунт