Календари 2010

• 69 222
  • 494
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, чета ви с интерес. Много от нещата които пишете не разбирам,  Confused но много ми помогнахте. Искам да се похваля с моето набързо сътворено календарче.

# 451
  • София
Какво става с другите, които щяха да правят настолен със листове на фотохартия?
На мен Снимките Ви ми изпратиха страничките, вече читави. Сега умувам как да направя основата на пирамидката. Картона трябва да е плътен за да държи стабилно снимките, че са по-тежички от обикновена хартия.
Ние вече си имаме настолен календар. Размерът е 13/18 на фото хартия. Основата първоначално мислех аз да я направя, но се оказа, че в офиса на мъжа ми разполагат с готови основи, които направиха календара да изглежда по-добре от предвижданото  Wink Захванат е от малка телена бяла спирала. При всички положения основата трябва да е устойчива  Peace
По-късно мога да снимам календара и да го покажа.

# 452
  • На плажа
Момичета,имам нужда от помощ.Трябва ми хубава програма за правене на фотоалбум.Аз имам една ,но се оказа,че не мога да сваля албума и да го дам за отпечатване ,понеже програмата е чешка и има услуга за принтиране,единствено в Чехия,а ми трябва спешно.  Praynig Praynig Praynig

# 453
Пак съм аз и пак ще се оплаквам от Вега дизайн - Пловдив.
Направих календар. Имаше надпис, който е в цикламен цвят, изкарали са го тъмнолилаво. Детето, понеже календарите бяха за съседката, е жълтенясало, като болно от жълтеница.
А отзивите в Зебра-та са: 3 лв за А3, а за календари - 6.50, като се правят ПАК на А3 картон.

# 454
  • Пловдив
 newsm78 Защо така на всеки се получава различно качество и цена...  Rolling Eyes Това за цветовете... просто им свършва някой цват, ама все пак са професионално студио и би трябвало да си сменят комсумативите, след като не отговаря качеството. А за Зебра... не знам какво да кажа. Аз реално не питах колко ще ми струва преди да им дам файла. Направо ми ги изкараха и аз после просто разделих сумата на броя календари. Освен служителката да е объркала нещо в моя полза...  Rolling Eyes

Между другото и моите настолни календари станаха по-хубави от очакваното. Въпреки, че картоните рязах и прегъвах сама и не са много правилни... Но фасона на гланцовата фотохартия така изпъква, че нищо от дефектите не се забелязва  Mr. Green

# 455
  • София
Лошото качество на разпечатките може да се дължи на няколко фактора - кофти техника, привършване на някоя мастилница или наличие на закачен профил от клиента или изпълнителите.

# 456
  • София
Честита Нова 2010 Година! Нека да донесе на всички ни много здраве, късмет и берекет!

И аз успях да направя календари за родата и то благодарение на ivchetopivcheto! Ивче, много ти благодаря за календарите, които си направила за тези, които не могат да си направят сами!   bouquet

# 457
За нищо  Embarassedпак заповядай!

# 458
Момичета здравейте ето и едни мои календари които някой може да използва стига да му харесат
Желая весели празници на всички!

http://babyflipp.blogspot.com/
Ивчето и от мен големи благодарности!  Hug

# 459
  • Бургас
За нищо  Embarassedпак заповядай!
За малко да забравя и аз да ти БЛАГОДАРЯ! Страхотни са, всичко много ги харесаха  bouquet Heart Eyes Hug

# 460
Добро утро,благодаря ви за милите думи Embarassed
ХУбава ден на всички от мен  Heart Eyes

# 461
Честита Нова година! Много здраве, късмет и сполука!

# 462
Честита нова година!
Благодаря, че я има тази тема , тази кодина за първи път правих календари и в голяма степен благодарение на вас!

Разпечатвах еднолистни календари ,основно в А3 формат, на картон и го правих във фирма, която прави това много качествено, само срещу 1.50лв.  Hug

# 463
  • Все на втория етаж
ivchetopivcheto , аз не мога да видя календарите. Може би не гледам на правилното място. Blush
Дали ще е нахално да помоля някой да ми ги пусне на мейла irensky@abv.bg   Embarassed Или поне Принцесите и Мечо Пух. Praynig
Благодаря!

# 464
Моля дайте линк да си направя и аз календар,че нещо не става.. newsm78 newsm78 Благодаря предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт