Раждане вкъщи 5

• 44 595
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Честито на Heureuse и на варненската мама!   bouquet  Безкрайно ме радват такива новини  Grinning
Шейла, прекрасен клип. Накрая се разсополивих направо.

# 256
  • ул. "Мечтание"
Аз пристигам с два линка.

Единия е блога на един natural татко! Много е интересен: http://naturalpapa.com/

Другия линк е за новите birthing beds с хубав коментар: http://keyboardrevolutionary.blogspot.com/2009/10/ave-birthing-bed.html

# 257
Честит Мишо на Heureuse и честито бебе на варненската майка! Да са им живи и здрави Hug
Много линкове са се насъбрали за "гледане", ще се будува до късно тази вечер Laughing

# 258
Честито на Щастливка и на варненци Simple Smile
Надявам се тук да пуснат линкове към подробностите.

Момичета и по-специално ПЪРЛИ, срещата е на 25-ти, неделя, когато ЧАСОВНИКЪТ СЕ ВРЪЩА С ЕДИН ЧАС НАЗАД. Тоест, ако някой се обърка, ще чака 1 час.

... и тя добре ми се посмя  Banghead.  ...
Не съм ти се смяла. Радвах ти се. И си спомних как висях на същото място, когато срещата с Клер беше пропаднала. Пих чай от джинджър. Вие какво пихте?

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 18:54 от Мая+Души=Кирчо&Яна

# 259
Lady Frost Ей, това легло изглежда супер!
С такива да си обзаведеш родилната къща Simple Smile

# 260
Цитат на: Lady Frost l
Единия е блога на един natural татко! Много е интересен: [url=http://naturalpapa.com/
http://naturalpapa.com/[/url]

Другия линк е за новите birthing beds с хубав коментар: http://keyboardrevolutionary.blogspot.com/2009/10/ave-birthing-bed.html

Браво на таткото!!! Мисля, че статията му за домашното раждане и особено за погледа на бащата трябва да намери място на първа страница на следващата тема, а ние да помислим и за тази част на книгата - как и какво чувстват татковците и нещата от тяхна гледна точка.

За леглата.... хм.... с парите, които им искат съм сигурна че могат да се обзаведат 4 стаи с хамаци, слочета за раждане и удобни топки и възглавници, а защо не и басейн като на Шейла Simple Smile

# 261
  • ул. "Мечтание"
За леглата.... хм.... с парите, които им искат съм сигурна че могат да се обзаведат 4 стаи с хамаци, слочета за раждане и удобни топки и възглавници, а защо не и басейн като на Шейла Simple Smile

Горе-долу това беше и коментара на авторката на блога относно тия легла (аз и за това го пуснах с публикацийката заедно).  Wink При това тя изказва мнение, че няма да се използват в пълната си функционалност. И аз съм на същото мнение.

# 262
Браво на таткото!!! Мисля, че статията му за домашното раждане и особено за погледа на бащата трябва да намери място на първа страница на следващата тема, а ние да помислим и за тази част на книгата - как и какво чувстват татковците и нещата от тяхна гледна точка.

Искате ли да снимам книгата за Домашно раждане за татковци? Ако има интерес кажете. Не съм много сигурна дали някой проявява интерес към вече сниманите книги, затова кажете  Peace

# 263
  • ул. "Мечтание"
Аааа, ама защо си траеш! Давай ги насам. Искам ги всичките! Sunglasses (имаш ми скайпа)

# 264
Искате ли да снимам книгата за Домашно раждане за татковци?

Иска ли питане!!!  Hug  bouquet
 Я се върни само няколко странички назад, да видиш колко е важно татковците да могат да намерят информация, която тях ги вълнува!
Този аспект е също много важен.

Едно домашно раждане се провали тук (т.е. няма да бъде дамашно) именно заради неразбирането на таткото!

# 265
Не съм много сигурна дали някой проявява интерес към вече сниманите книги, затова кажете  Peace

Клер, като лична обида е това.  Mr. Green Аз прилежно си почитам от книжката за дулата.  bowuu

# 266
Не съм много сигурна дали някой проявява интерес към вече сниманите книги, затова кажете  Peace

Клер, като лична обида е това.  Mr. Green Аз прилежно си почитам от книжката за дулата.  bowuu

За теб знам  Wink . Като снимам книгата за татковци, имаш ли против да я пратя и на теб, за да са на едно място всичките?

# 267
Ох, добре, че напомнихте за смяната на времето, че какъвто съм отнес щях да си отвися със сигурност.
И аз не бих отказала книгата за татковците. Таткото иска да чете и е по-навит от мен за домашно раждане Embarassed

# 268
Heureuse, 4естито и от мен. 4еститио и на варненската мама.

Моми4ета знаете ли как то4но из4исляват лекарите и акушерките термина? По един и същ на4ин? Възможни ли са разминавания?

Питам защото докато успея да си намеря акушерка за домашно раждане след секцио, мисля да отида на лекар. Твърдо съм решила оба4е да отказвам ултрашала.
При първата ми бременност именно 4рез него гинекологът определи термина. Тогава оба4е с тялото си бях на Ви и открих 4е съм бременна в 23 седмица.  Embarassed

Та сега се 4удя. А не искам да стават разминавания, тъй като акушерката е в готовност да дойде 3 седмици преди термин и между 10 и 14 дни след.  

# 269
Лолита, аз ли нещо пропускам, или имаш повод за почерпка  newsm44  Hug
Терминът се определя по един и същи начин- първия ден на последната менструация + 7 дена - 3 месеца. Ако знаеш кога си заченала, коригираш според датат на зачеване, като имаш предвид, че горната таблица има за модел 28 дневен цикъл с ову ан 14-то ден.
Но всъщност терминът не  е толкова важен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт