Раждане вкъщи 5

• 44 609
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Ето го линка за слончето.

Невероятно, как знаеше майката какво да направи, природата е голяма работа  Peace

# 211
Отиваме днес на срещата в 5 часа, гледаме - няма никой от "нашите". Питам сервитьора дали някой се е появил, той ме изгледа с интерес и ми каза, че етажът не е запазен за 17 часа и такава среща няма.

Поинатихме се на  "има-няма, има-няма, казвам Ви, че има, не - няма" и накрая реших, че нещо аз не съм в ред. Звъннах на Мая да я питам що така и тя добре ми се посмя  Banghead.  Не беше ли днес 25-ти??? Сигурна бях, че е. Беден кърмачески мозък... ku-ku

Та така... извинявам се за офф-а.

# 212
  Не беше ли днес 25-ти??? Сигурна бях, че е. Беден кърмачески мозък... ku-ku

Ох, Пърли  Joy Твоят хубаво изтекъл с кърмата, ама съпругът ти не кърми! Да беше хвърлил едно око на календара  Joy

# 213
Той тъкмо се беше зарадвал, че паркира на супер място... и се разбра, че сме в друга дата  Joy

# 214
Дами, получих събощение от Клер, че може да дойде в БГ в началото на ноември, за да ни помогне да си организираме нашето движение и ако искаме и да направи семинари. Не искам да спамя тази тема, но засега съм напълно безидейна как можем да се възползваме от това предложение... Допитвам се до вас  Hug   bouquet

# 215
  • София
Дами, получих събощение от Клер, че може да дойде в БГ в началото на ноември, за да ни помогне да си организираме нашето движение и ако искаме и да направи семинари. Не искам да спамя тази тема, но засега съм напълно безидейна как можем да се възползваме от това предложение... Допитвам се до вас  Hug   bouquet

можем и за това да си поговорим на срещата  Peace

# 216
И аз току що видях. Според мен е хубаво да се възползваме от всяка възможност, сега точно както сме запалили искрата с идеите. Въпросът е ще има ли време да се организира, защото ноември е доста близо. И ако ще я искаме тук, не знам дали е добре да чакаме чак до срещата, за да мъдруваме...?

малко не разбрах точно кога има предвид да е тук 3-ти ноември е вторник - тогава ще е в Сицилия, а за тук  говори за уикенда ли, Меги, или как?

Малко не е честно само летните бебета досега да са имали късмета да я виждат на живо... хората и сега ще раждат и имат нужда от контакт с нея...

# 217
Момичета, влизам да съобщя хубава новина.  Grinning
Heureuse е родила още в петък следобед, Михаил, едро бебе. И най-важното: по естествен път. Подробности не знам, не исках да задържам мъжа и на телефона. Още са в болницата, защото се съмнявали за някаква бактериална инфекция при бебето. Предполагам стрептококите. Иначе са добре.

Вени, да ви е жив и здрав Михаил! Много щастие и любов му желая!

bouquet   bouquet   bouquet

# 218
Йеееей браво на Heureuse, да е жив и здрав малкия Михаил, дано бързо да ги изпишат  Party

# 219
Hey, I am crying here!
Страхотни новини!!! Да са живи и здрави мама и бебе! Много да се гушкат и бързо да се приберат у дома.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
  • Варна
Heureuse, браво! Ти направи каквото искаше! Да е жив и здрав малкия Михаил, да расте умно и щастливо дете и много да ви радва!   bouquet

# 221
Ей, браво, честито, heureuse! Да е жив и здрав Михаил. Много се радвам когато нещата завършват добре Simple Smile

# 222
Heureuse, ЧЕСТИТО!!!  Hug Heart Eyes
Чудесни новини!!!  Grinning Grinning Grinning
Браво на теб и смелото малко момче! Да сте все така сигурни в решенията си и двамата! Heart Eyes

# 223
Само не съм сигурна сега дали името е Михаил или Михаел. Развълнувах се много и може да не съм чула правилно. Ако съм сбъркала, извинявам се. Simple Smile

# 224
Цитат
Гневен, ще те разочаровам. Предпочитам аз да нося отговорността и вината, отколкото да оставя своя живота и живота на детето си в ръцете на некадърници!
По същия начин мисля и аз.

heureuse честито да ти е жив и здрав и много да те радва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт