Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 314
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 905
  • о`майна лунна нощ е
Вчера ме разсмяха с реакцията на неизвестен човечец от квартала - вече мун.
Вървял си кротко по тротоара с торба покупки в едната ръка. С другата държал телефон и провеждал разговор по него. Покрай героя-мун минала патрулка. Щом я фиксирал, човечецът инстинктивно забил петички на място и свалил телефона от ухото и го скрил ... да не го видят полицаите  Mr. Green
Майтапихме се после, че като видим полицейска кола, шофьорите, дори в пешеходно състояние, сме развили условни рефлекси вече - или скачаме на спирачките, или крием телефоните.

# 1 906
  • при късмета
Спомням си, че преди може би 6-7 години по маршрута София-Бургас бяха наслагали картонени патрулки. Обаче вършеха работа  Laughing

# 1 907
  • Варна
Мъжът ми от година и нещо играе някаква стратегическа колективна игра в нета,пълна глупост за мен.Формират армии,превземат градове и т.н.Някои от съотборниците са му приятели от реала.Снощи го слушам,че уточнява с един от тях някаква стратегия,но ММ не беше съгласен и разговорът приключи така..."Ами тогава повече няма да играя с вас!" Crossing Arms
Това от устата на 49 годишен прозвуча като виц! hahaha
Цяла вечер го подигравах! Joy

Той да не би да играе някъде из нета с моя? Само че той играе вече от не-знам-си колко години, задръсти ми скайпа с други "колеги", вечер приготвяме за ядене, децата разказват на кой какво се случило, телефонът му звъни и той се затваря в спалнята да разисква стратегии. Как да не го убиеш после  Joy

# 1 908
  • Бургас
Сигурно е същата глупост! hahaha

# 1 909
  • Mediterraneo
Само идиоти покрай мен.

Това ми напомни един бивш мой шеф. Говори по телефона, ядосва се, че е станала някаква издънка, обяснява на тоя от другата страна, той не вдява, шефа вече крещи... Накрая затваря телефона и се изцепва: Заобиколен съм от идиоти! Двете с колежката се споглеждаме, а той в този момент осъзнава какво е казал и се разсипва да се извинява и обяснява. Голям смях падна.

Моят бившият шеф също възкликна така след един инфарктен разговор пред мен по телефона. Аз му отговорих- Разбирам ви напълно, аз също съм тотално заобиколена от идиоти.

# 1 910
  • Бургас
И аз познавам един такъв, само че той играе на някаква ферма. Копае градинки, сади зарзават и т.н. Предложих му да дойде с нас на село. Имаме градинка, да покопае малко там, тъкмо ще зарадва жена си с РЕАЛНИ зеленчуци за салатката.  Mr. Green а той се нацупи.

# 1 911
Моят хваща някакви виртуални мишки със сиренца, които купува с реални пари. Така че, моля, не се оплаквайте от ферми и др. подобни.  Mr. Green

# 1 912
  • Mtl/Sf
Аз си мислех, че само моят е толкова побъркан с тези игри.У нас всяка вечер в 11 часа животът спира, защото има някаква много важна битка и докато не свърши не можем да си догледаме филма или каквото и да било друго Twisted Evil

# 1 913
O, моя на няколко пъти се отказва и пак започва. Слаби ангели има.
Първо беше "до Коледа играя и спирам", после стана до Нова Година. После се зарече да играе само по 2ч на ден, дори си отстъпи ресурсите на друг.
Спря да играе обаче в момента, когато играта го прецака и не му даде някакви бонуси, за които бил работил месеци наред.   Mr. Green Е това неможа да го преглътне и я зачерктна от живота си.
Сега играе на телефона си, но поне не така вманиачено.

# 1 914
Това си игрите си е пристрастяване, много нерви събирах с бившия ми заради тях...

Поради ремонтни дейности заради метрото в София, са направили реорганизация на движението и една мацка се беше престроила в грешната лента и беше дала ляв мигач да се престрои в нашата. Схемата е следната мацката е до колата пред мен и чака да я пуснат, а един муньо зад нея и отдясно на мен, я нарече няколко пъти:"пе*ал"... #Crazy.
 А то подлез, прозорците отворени, така ясно се чува всичко...

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 02:43 от shakri

# 1 915
Моят муньо днес сътвори чудеса. Сифонът е запушен и си взехме тубофло. Казвах му аз да я свърша таз работа, но той много държеше той да го направи, 'щото нали е мастер. Та разкачил сифона, изсипал тубофлото и като изсипал водата, паднала тръбата отдолу. А отдолу бяха прахове, препарати, гъбки, пликове. Сега оправяме мазалото предпазливо и внимателно.  Laughing

# 1 916
Покрай една тема за алкохола се сетих любимият ми образ мунчо как поръчва, малко като във виц, не помня дали съм го гподеляла тук.
Сядаме вечер на кръчма, идва сервитьорката и той започва. Една шопска, шише ракия, голяма вода, три кебапчета, три кюфтета, пържола, картофи, шест филии хляб. Тъкмо серв. тръгва и той я връща с думите- Е, дамата не е поръчала, това е за мен.

# 1 917
            И сега ако кажеш, че този мунчо е бил слаб като глист....     Joy Joy Joy

# 1 918
Ааа, слаб бе. Naughty Нормален си  е. Колко пъти съм го носила след запои. Влачила, по- точно.
Беше сватбар веднъж, дневна сватба. Прибирам го с такси, ама таксито спря на светофар. В безпаметното си пиянство реши че сме стигнали до квартирата ми и тръгна да слиза, едва го убедих да се качи обратно.
Преди това щеше да ме стреля, военен е, ама там е друга тема. Забавно беше с него. Mr. Green

# 1 919
            И сега ако кажеш, че този мунчо е бил слаб като глист....     Joy Joy Joy
Ако махнем бутилката ракия, останалото моят син го поглъща от раз и пита за още, а на 190см е 81-82 килограма. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт