Накрая най - нагло ме пита дали ще му помогна да уреди нещо, което е свързано с мястото, на което работя. Казах му, че не, а той глупакът ме пита - Ама, как не? Нали имаш връзки?
Блокирах го, а той беше много изненадан защо съм постъпила така.........
(сериала "Истинска кръв")
Тия са мама си джейс...природни бедствия. Винаги невинни, а другите - демони. Явно им върви да ги заеб@ват по празници

Тогава ме беше докарал до депресия, косата ми падаше на кичури, плач. Сега ми е смешно, няма болка, само съжаление над него. 
(сериала "Истинска кръв")
Тия са мама си джейс...природни бедствия. Винаги невинни, а другите - демони. Явно им върви да ги заеб@ват по празници 
Един път реши да ме запознава с техните както съм без гащи, казвам му да ми даде време поне да се облека, той 'не, ти докато се обличаш аз ще извикам мама'.
Ядосах се, облякох се и изхвърчах от тях с накриво обути гащи.
. Ама как козльо ще допусне, че може да има и микроскопична вина за нещо..... и така си остана с недоумението. За него единствата и вездесъща истина беше тази: каквато и простотия да е извършил, абсолютно винаги е, защото някой го е предизвикал. Живееше с мисълта за себе си срещу света - все той какво бил правел за хората, пък как никой не го оценял, всички били неблагодарници, а той един такъв бял и почти светец. Искрено го вярваше и съществуваше с драмата как другите били такива и онакива и си ходеше все недооценен. Като видя, че нещата отиват на раздяла завинаги, премина на подмолни номерца, а след като го отрязах окончателно сътвори откровени и велики гадости, но да не навлизам в подробности, че ще стане много дълго.
. Ама как козльо ще допусне, че може да има и микроскопична вина за нещо..... и така си остана с недоумението. За него единствата и вездесъща истина беше тази: каквато и простотия да е извършил, абсолютно винаги е, защото някой го е предизвикал. Живееше с мисълта за себе си срещу света - все той какво бил правел за хората, пък как никой не го оценял, всички били неблагодарници, а той един такъв бял и почти светец. Искрено го вярваше и съществуваше с драмата как другите били такива и онакива и си ходеше все недооценен. Като видя, че нещата отиват на раздяла завинаги, премина на подмолни номерца, а след като го отрязах окончателно сътвори откровени и велики гадости, но да не навлизам в подробности, че ще стане много дълго.
) и все да е на неговата.И в леглото се имаше за нещо повече,ама грешеше
Няма да говоря за излизанията,плащанията на сметките и само марковите парцалки и парфюми които си купуваше,в евтини магазини не влизаше,нямал време за губене
О,и да не забравя,отказа да празнува рождения ми ден,защото не искаше да си сменя смените,а и не дойде на почивката-изненада която му бях купила за годишнината ни
Да не оспамваме тукПрепоръчани теми