Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 420
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 605
Коледен поздрав по фейсбук месинджъра, на латиница и написано така: МНОГО ГАДНО СИ ПОСТЪПИЛА ЧЕ СИ МЕ МАХНАЛА ОТ ФЕЙСБУКА - НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ КАКВИ ЖЕНИ ПОСТЪПВАТ ТАКА - надявам се да ми пишеш

# 1 606
Коледен поздрав по фейсбук месинджъра, на латиница и написано така: МНОГО ГАДНО СИ ПОСТЪПИЛА ЧЕ СИ МЕ МАХНАЛА ОТ ФЕЙСБУКА - НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ КАКВИ ЖЕНИ ПОСТЪПВАТ ТАКА - надявам се да ми пишеш

doh
No comment!

# 1 607
Като заговорихме за Фейсбук и муньовци,да разкажа за един и аз. Преди време на работа се запознах с клиент. Помоли ме за фейсбук и аз му дадох.  А той се оказа много досаден пише ми в 2 - 3 през нощта и после учуден  ме пита защо не му отговарям, как може да съм толкова надута. Обясних му, че по това време спя, но не - била съм го лъжела... Ядосан ми каза , че мразил някой да не му обръща внимание и ми дръпна една лекция колко съм тъпа, как всички българки сме долни курви,  които търсят само пари и как никога няма да си намеря мъж. #Crazy Накрая най - нагло ме пита дали ще му помогна да уреди нещо, което е свързано с мястото, на което работя. Казах му, че не, а той глупакът ме пита - Ама, как не? Нали имаш връзки?  hahaha Блокирах го, а той беше много изненадан защо съм постъпила така.........

# 1 608
  • Тра-ла-ла
Заяц, сигурна ли си, че не си вампирка?! Защото съм чувала, че на девствените вампирки все им зараствал химена...нали имат самовъзстановяващи се сили Joy (сериала "Истинска кръв")

Скрит текст:
Добре, че написа, че е Козирог Sick Тия са мама си джейс...природни бедствия. Винаги невинни, а другите - демони. Явно им върви да ги заеб@ват по празници  Mr. Green

# 1 609
Скрит текст:
Еее... защо с лошо за Козите сега. Един ме заряза 2 дни след рождения ми ден. Друг аз зарязах след Нова година. Трети се оказа едно от най-добрите ми попадения, уви, не ни е било писано.
Разправяха ми преди време две девойки и за мъжете везни какви са боклуци. Годеникът ми е везни, а аз само мигах  Laughing

Номинирам Муньо - мой бивш. Общ приятел почина и решихме с бившата му да се съберем, да пием по едно за Бог да прости. Решихме да поканим и Мунчо, който заяви "ейййй, вие двете сигурно ще се хванете за гушите, при всички случаи ще е много забавно" ooooh!

# 1 610
Joy Joy Joy

Заяц,хем малко мъчно ми стана,хем голям смях..

Може да не те е дефлорирал като хората и химена си е зараснал отново
То е ясно, че нищо не е направил, но нали беше жребееец и ги разбираше нещата, изобщо не ми чу мнението. Аз трябва да съм благодарна, специално за това малко хора знам да са имали втори шанс Grinning Тогава ме беше докарал до депресия, косата ми падаше на кичури, плач. Сега ми е смешно, няма болка, само съжаление над него.
Но, уви, съвсем се отказах от мъжете козирози, даже като се запозная с такъв и почвам да гледам накриво Simple Smile
Заяц, сходни преживявания имам и аз с мъж-козирог. Хем ми беше първият, хем много бързо установих, че сексът с него не ми харесва, но не по моя вина. Пълен потрес беше - хем или боли, или нищо не усещам, грам удоволствие не изпитвам, той поне свършваше бързо (ама като казвам бързо, говоря буквално за минута, а не можеше и да повтаря след това, като последното всъщност беше облекчение за мен). И да - дърт ерген, почти живееше с техните по онова време.
Ох, за него мога книга да напиша... Ден преди празник го зарязах, моментът беше много назрял.

# 1 611
Скрит текст:
Заяц, сигурна ли си, че не си вампирка?! Защото съм чувала, че на девствените вампирки все им зараствал химена...нали имат самовъзстановяващи се сили Joy (сериала "Истинска кръв")

Добре, че написа, че е Козирог Sick Тия са мама си джейс...природни бедствия. Винаги невинни, а другите - демони. Явно им върви да ги заеб@ват по празници  Mr. Green
Скрит текст:
Само кожата ми е бяла иначе не съм вампир, а по - скоро бухал заради проблемите в съня. С два козирога имах вземане - даване, бан на тази зодия за мен. Много точно си го описала Mr. Green
Един, който се пробваше да ме сваля ми обясняваше как само декемврийските не ставали, януарските били богове.

Във влакове съм попадала на страшни чешити. Един ми се хвалеше каква хубава ракия си е купил, можело да ме почерпи ако желая, аз учтиво отказвам. Той обаче си помисли, че не искам, защото се съмнявам в качеството и тръгна да излива ракията по седалките и пода, после тръгна да рови за кибрит да я палнел да съм видела Shocked Едва го разубедих.

Друг пък, дето е с колко години по - малък от мен реши да ме сваля - мислел, че съм по - малка от него. Сваля ме, сваля ме и ме пита на колко съм години и приятел имам ли. Като му казах все едно със студена вода го залях. Но не се отказва, през 5 минути ме пита аз сигурна ли съм, че съм била обвързана, сякаш за 5 минути ще си сменя мнението. Накрая ми вика 'Аз сега съм на спирка Х, но може да не сляза, а да дойда у вас, винаги съм искал да разгледам града, да отидем на дискотека' ooooh!

И сега видях какво е писала Country Strong, моя за съжаление свършваше бавно, та и мъките ми продължаваха по - дълго. Един път поисках още веднъж само, за да видя какво ще ми каже. 'Ама как може да си толкова алчна, мъжете не могат веднага, трябва поне 20-30 минути до час почивка, да не съм ти кукла'... насмете ме. И дълго време вярвах, че е вярно  ooooh! Един път реши да ме запознава с техните както съм без гащи, казвам му да ми даде време поне да се облека, той 'не, ти докато се обличаш аз ще извикам мама'. Crazy Ядосах се, облякох се и изхвърчах от тях с накриво обути гащи.

# 1 612
Мен Козирог ме заряза на Свети Валентин. Ама не знам броим ли го, защото беше по телефона.  Mr. Green

# 1 613
Един хубавец след първата ни среща искаше да ходим "да ме искал от баща ми"  Shocked

Беше шокиран, че не искам втора среща и дори си позволи да ме заплашва.  ooooh!

# 1 614
Не знам дали вече не съм споделяла- след драматично приключила връзка приятели ме навиват, че трябва да се върна към живота и отново да почна да излизам. Та карат ме конкретно да пия кафе с едно момче(грозновато доста за моя вкус). Викам си "Айде, няма да умра". Излизаме. Поръчваме. Докато си чакаме поръчката ми обяснява, че понякога можело да не се видим и по месец, защото имал много работа, но пък друг път можел да бъде по цял ден с мен. Иначе имал друга връзка с обвързана жена и ако следващата половин година се получели нещата между нас можел да я остави.... Ударих си капи-то на екс и дим да ме няма....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 615
Щастлива Нова Година на всички!

За левентите Козли и аз мога да напиша няколко тома. Един с години се опитваше да ми съсипе нервната система с всякакви средства, но аз се оказах твърде устойчива  Mr. Green. Обаче зарязването се оказа една от най-трудните мисии - така и не разбра горкият какво толкова е сторил, та вече не ща и името му да чувам. Въпросното зарязване продължи още около година, като всячески се опитваше да ме убеди, че не може да е чак толкова зле положението, колко хубаво сме можели да си живеем, ако не си губим времето с тези "сърденици". И до края не му увря главата, че това не са "сърденици", а за мен е отдавна приключил  ooooh!. Ама как козльо ще допусне, че може да има и микроскопична вина за нещо..... и така си остана с недоумението. За него единствата и вездесъща истина беше тази: каквато и простотия да е извършил, абсолютно винаги е, защото някой го е предизвикал. Живееше с мисълта за себе си срещу света - все той какво бил правел за хората, пък как никой не го оценял, всички били неблагодарници, а той един такъв бял и почти светец. Искрено го вярваше и съществуваше с драмата как другите били такива и онакива и си ходеше все недооценен. Като видя, че нещата отиват на раздяла завинаги, премина на подмолни номерца, а след като го отрязах окончателно сътвори откровени и велики гадости, но да не навлизам в подробности, че ще стане много дълго.
Та така за козирозите...

# 1 616
Щастлива Нова Година на всички!

За левентите Козли и аз мога да напиша няколко тома. Един с години се опитваше да ми съсипе нервната система с всякакви средства, но аз се оказах твърде устойчива  Mr. Green. Обаче зарязването се оказа една от най-трудните мисии - така и не разбра горкият какво толкова е сторил, та вече не ща и името му да чувам. Въпросното зарязване продължи още около година, като всячески се опитваше да ме убеди, че не може да е чак толкова зле положението, колко хубаво сме можели да си живеем, ако не си губим времето с тези "сърденици". И до края не му увря главата, че това не са "сърденици", а за мен е отдавна приключил  ooooh!. Ама как козльо ще допусне, че може да има и микроскопична вина за нещо..... и така си остана с недоумението. За него единствата и вездесъща истина беше тази: каквато и простотия да е извършил, абсолютно винаги е, защото някой го е предизвикал. Живееше с мисълта за себе си срещу света - все той какво бил правел за хората, пък как никой не го оценял, всички били неблагодарници, а той един такъв бял и почти светец. Искрено го вярваше и съществуваше с драмата как другите били такива и онакива и си ходеше все недооценен. Като видя, че нещата отиват на раздяла завинаги, премина на подмолни номерца, а след като го отрязах окончателно сътвори откровени и велики гадости, но да не навлизам в подробности, че ще стане много дълго.
Та така за козирозите...

Все едно говориш за моя стара връзка, обаче с Лъв.

# 1 617
  • Winterfell
Козирог ли казахте?  Mr. Green  
Първото ми гадже- козирог. Прави се на голям мъж,много бил вървежен,много бил добър  в леглото  Crazy
Дойде момента за се доказва,ама поне да имаше с какво  Laughing Пък и груб,сякаш като блъска повече ще му порасне. И не спря да се хвали после и да ме пита- виде ли колко съм добър,а? Беше зарязан бързо бързо. И аз като Заяц,после се оказах ....разхерметизиран компот,ама още затворен...

# 1 618
Виждам че много ми долюбвате зодията,да изтипосам и аз бившия,типичен Козирог (като мен  Embarassed)
Няма да разказвам за каква връзка става дума,сами си правете изводите при наличието на две рогати-инати.Мислеше че всички и всичко са длъжни да се съобразяват с него(тук може и маминка му да е виновна  newsm78) и все да е на неговата.И в леглото се имаше за нещо повече,ама грешеше  Joy Няма да говоря за излизанията,плащанията на сметките и само марковите парцалки и парфюми които си купуваше,в евтини магазини не влизаше,нямал време за губене  ooooh! О,и да не забравя,отказа да празнува рождения ми ден,защото не искаше да си сменя смените,а и не дойде на почивката-изненада която му бях купила за годишнината ни  Mr. Green Еми хубаво си изкарах сама,това беше капката на самоунижението ми,блокирах го от всякъде и си живее много по добре без него  Crazy

# 1 619
  • Тра-ла-ла
Дами, заповядайте в темата за мъжете Козирози, за да се ожалим или да ги похвалим (???)  Mr. Green Whistling  Да не оспамваме тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352826.0;topicrefid=4

Общи условия

Активация на акаунт