Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 307
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 920
Излизам днес с мунчо номер две, тоя с лаптопа, на басейн. Ходим отделно да се топим във водата. Няколко пъти ме пита дали съм видяла как скача от трамплина. Ами не, не мога да зяпам другите младежи, него ще гледам. А и трамплин не виждах. Е, съвпаднахме да влезем заедно в басейна и той вика- Гледай как ще скоча сега.
И като го виждам тоя идиот, наредил се зад 7- 8 годишни момченца да чака ред да скача. Трамплинчето е детско, 30 санта над водата- баш за деца. Тоя като почна да скача- салто напред, после- назад, хвърчи тая ми ти вода от туловището му, срам ме хвана, 45 г. мъж. ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 921
  • Бургас
Ей,на това му се казва ,,детска му радост,,  Hug

# 1 922
Бе на 45 години салта да ти прави, вместо да го похвалиш, че може, ти го кепазиш тука. Колко мъже на 45 ще ти правят салта мислиш?  newsm78

# 1 923
E, кулата ако е висока, оки.

# 1 924
  • out of space
Пробвай да скочиш от трамплин 30 санта от водата  Laughing Гаранция, че няма да стигнеш и лазейки до края  му Grinning

Разбирам, че смешката е друга  Wink

# 1 925
На 45 и осморки се правят, мноу качествени Laughing

# 1 926
  • Благоевград
Да споделя и аз за моя мунчо  Laughing
Нашите бъдещи кумове ще правят кръщене на дъщеричката си, която е на 7 месеца и сме в търсене на подарък. Мъдрим, мъдрим, нищо не ни идва на акъл. Разхождаме си се по улиците и аз виждам много красиви балони с хелий с детски фигурки и следва следният диалог:
- Хайде да купим на Бела балон с хелий, много ще му се радва.
Насреща ме гледа с опулен поглен, изтъкан от укор:
- За какво й е на Бела балон с хелий, тя дори още не може да говори!
- Как за какво й е, да си играе с него.
- Аааааа, аз мислех, че ще й даваш да вдишва.  ooooh!

Mr. Green Joy

# 1 927
  • Sofia
Сетих се и аз за един муньо.
Преди две години, след онази ужасна градушка, която потроши толкова коли, прозорци и т.н., моята колица се оказа с едно счупено странично стъкло от неотварящите се. Баща ми намира ново стъкло, моята задача е да взема лепило за него и ще го лепим сами. Чета аз цял ден какво лепило трябва, като отида в автомагазин, да не се излагам с тъпи въпроси. След работа тръгваме с моя приятел (тогава все още само услужлив колега), той знае къде има такива магазини по пътя ни. Обиколихме доста, след тоя погром навсякъде беше изкупено лепилото. Влизаме в поредния магазин и започвам да обяснявам на продавача какво търся. Муньо ме изслушва, обръща се към приятеля ми и му отговаря на него.
Опулих се аз, повдигнах вежда, но си викам, че ми се е сторило. И продължавам с уточняващ въпрос, който вече не остави и капка съмнение, че онзи изобщо не говори на мен и очевидно няма и намерение. Моят приятел, разбира се, също забеляза отношението на Мунчо, спогледахме се и го оставих да довърши разговора и да се сдобиваме с проклетото лепило. Като си тръгвахме, бая се посмяхме, но и съжалихме евентуалната му жена, с нея пък как ли се държи...

# 1 928
  • Бургас
Те жените от нищо не разбират  Sunglasses
И ние бахме така като си купувах лаптоп, продавача говореше на мъжа ми. Той горкия тогава нищо не разбираше и мигаше на парцали.

# 1 929
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ние бяхме така в ресторант  Laughing

аз поръчах салати и пиене за всички и казах, че ще разгледаме менюто и ще поръчаме останалото.
сервитьорчето ме изгледа с обидено изражение, остави менютата пред половинката, каза му "коригирайте се и ме повикайте" и се изниза Crazy

# 1 930
  • sofia
На кръчма алкохола задължително се сервира на ММ, а сокчето на мен!?! hahaha

# 1 931
  • Тра-ла-ла
Вашето е нищо. В родния ми дом дойде майстор да затваря терасата. Редувахме се на смени аз и майка ми да стоим вкъщи докато той работи, брат ми на работа. Този майстор всеки път се изприщваше като го заговори жена и не искаше да отговаря на въпросите. После звънеше на брат, който го доведе, за да му да се оплаква hahaha А ние не сме му висяли на главата, просто го питахме някакви важни текущи неща и то защото аз се усъмних в способностите му. Накрая, за да отмъсти на нас, женките - нарочно разтакаваше сроковете и лъжете кога точно ще свърши и то, защото знаеше, че аз имам свободна точно една седмица и трябва да се прибирам към София. Даже се е похвалил на брат ми, че го правел нарочно ooooh! Две седмици след като майсторът си тръгна - ъглите на гипсокартона се напукаха ooooh! Очаквам да се появят и още проблеми. За мен този си беше откровен женомразец.

# 1 932
Това беше едно от нещата, което ми направи най-силно впечатление, когато се прибрах след известно време в чужбина. Бях свикнала и някак приемах за нормално, че сервират първо на мен и изобщо ми обръщат някакво внимание. Такива са правилата по принцип. Идваме тук и сервитьорите тичат около мъжа ми, сервират на него първо, и т.н. Нали мъжът плаща обикновено, какво значение има жената... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Освен, че не е възпитано, е и глупаво. Повечето умни хора с бизнес знаят, че решенията за ресторанта, фризьора, жилището, и много други, най-често се взимат от жените в семейството и е глупаво да пренебрегнеш или ядосаш жената.

# 1 933
  • Бургас
Преди години правехме голям ремонт през есента беше,точно когато в морето излезе много чернокоп и сафрид.Моят мъж е луд на тази тема,има си и лодка и по цял ден висеше в морето.Аз се разправях с ремонта и майстора през деня,вечер ММ идваше,казваше си забележките и препоръките и на другата сутрин-беж в морето.Аз съответно предавам заявките на майстора "Мъжът ми каза да направите така,не му харесва това....".Цяла седмица ММ и майстора не се засякоха.Накрая след поредното "ММ каза,че...",майсторът ми се усмихна и каза "Г-жа,знаем се вече,ай стига сте ме баламосвали с тоя мъж,то не е срамно да нямаш мъж,кажете си направо какво искате." Joy
После му натрих носа на мъжа,че даже майсторът не вярва в неговото съществуване,толкова е ползата от него. hahaha

# 1 934
  • о`майна лунна нощ е
В магазините за авточасти жените висят на плакат на стената. Да стоят от другата страна на гишето и да дават поръчки е странна гледка в наше село. Та, szervusz, нацелила си екземпляр, който те е регистрирал като нарушител в "мъжката бърлога".
Миналата седмица, като върна лентата назад, май съм обръщала повече внимание на колата, отколкото на благоверния. То части ли не купувах, но по сервизи ли не я водих, че и преглед минах. А на мъжа ми - една манджа не сготвих. Муня. Обаче в магазина за авточасти ме посрещаха с усмивка. Все пак, да не взема да се отпусна нещо, отстрани на тезгяха чакаше в засада палка за трепане на насекоми. Я се хлъзнеш нещо, я са те зашеметили  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 12:01 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт