Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 303
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие да не сте "мунчото" от историята ?  Whistling

# 1 951
вие да не сте "мунчото" от историята ?  Whistling
Точно за тази история Роналд е абсолютно прав. Как пък няма да държа в обкръжението си подобни екземпляри! Какво остава да им давам картата и пина си!

# 1 952
Пак аз с моето банкоматско триумене Simple Smile Не стигнах до банкомат засега, но намерих в нета това:
Скрит текст:
Явно съм спряла на стъпка 1 в развитието си Wink
Но в нея гледам, че си има и 40, и 50 лв. възможност за теглене?

Не се карайте, всички сме муньовци Grinning

# 1 953
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
птица,
Скрит текст:
не всеки банкомат има 20, 30, 40, 50  Peace някои са с 10, 20, 50, 100, 150 Peace
на втора стъпка,  вместо плащане през интернет, натисни "други суми".
и пак зависи от банкомата, някои искат да напишеш цифра, кратна на 10, при други излизат по-големи суми и чак като трета стъпка ти дава ти да си напишеш сумата  Peace

на мен ми стана интересно дали роналд следи приятелката си и се е засегнал или просто случайно е попаднал на поста и е решил да реагира. от мъжка солидарност например  Peace

# 1 954
Ясно, аз с 2 банки си контактувам и съответно само с техните автомати, затова така неподготвена се оказах. А в чужбина ме е страх да тегля от автомат. Плащам направо с картата, където мога, и си нося малко кеш за всеки случай.
Спирам, че ще ни смъмрят за спам Peace

# 1 955
  • София
птица,
Скрит текст:
не всеки банкомат има 20, 30, 40, 50  Peace някои са с 10, 20, 50, 100, 150 Peace
на втора стъпка,  вместо плащане през интернет, натисни "други суми".
и пак зависи от банкомата, някои искат да напишеш цифра, кратна на 10, при други излизат по-големи суми и чак като трета стъпка ти дава ти да си напишеш сумата  Peace

на мен ми стана интересно дали роналд следи приятелката си и се е засегнал или просто случайно е попаднал на поста и е решил да реагира. от мъжка солидарност например  Peace
Следя темата дълго време. Има много забавни истории. Следя и темата за муните -0 човек има нужда от порция здравословен смях.
Но определено в темата има откровени муни, които си мислят, че пишат за някой муньо, а не толкова някаква проява на мъжка солидарност или пък че аз съм онзи ПРИЯТЕЛ на мунята, дето тя нарече около 10 пъти прост.

# 1 956
Ох, ох. Спи спокойно, човече- това ми е картата за детските, не с милионите. Не съм толкова луда. Peace
То човек да не напише нещо.  Crossing Arms
Акцента в поста ми беше висшето образование. Човек, финансист, нямащ си и понятие от теглене да те обслужва на гише. Готино! Mr. Green

# 1 957
  • UK
Спора е излишен, в случая съфорумката използва случая да се похвали, че и тя вече си има муньо, при това финансист. Случката дали е смешна или не - няма значение.

# 1 958
  • София
Така е, момичета, но неприятно впечатление ми направи,че муньото е наречен няколко пъти "прост"....
Може да е захуав, ама чак Прост...., както и да е.

# 1 959
  • София
Със сигурност е по-муньовско да си дадеш на някого картата и пина.

# 1 960
Много е неприятно по подобен начин да коментираш човек, с който си в явно по-близки отношения.

Малък муньо да натопя със стара история. Детето и братовчедка му, съответно на 10 и 14 г. са оставени сами да се гледат през деня в леля му. Огладнели и решили да си правят нещо, но в хладилника нищо не им допаднало и проверили фризера. С ужас, установили, че повечето месо е с "изтекъл" срок и го изхвърлили. Няма да спомена, колко горди бяха от "помощта" си, поне докато ние не зацвилихме  Joy. Оказа се, че моят е бил инициатор, защото имали урок как да пазаруват и какво да гледат, но не им казали, че замразената храна е с по-различен срок, а пуберката явно за друго си е мислила Simple Smile.

# 1 961
  • Mediterraneo
Със сигурност е по-муньовско да си дадеш на някого картата и пина.

Това все пак зависи, или? Питам, защото с ММ сме с една разплащателна сметка, на която сме и двамата титуляри, и на двамата там ни идват заплатите. Но имаме само една карта, която стои предимно в мен( неговото име пише на картата обаче). Та за мен лично не е муньовско- бих дала картата с пина на хора, на които имам доверие.

# 1 962
  • София
Е, ММ ... И ние имаме общи сметки и карти. Тук е доста различна случката. Simple Smile

# 1 963
Е то това е странното. Хем са близки достатъчно, пък хем го смята за тъп.

# 1 964
  • София
Моя мъж пък държи в него моята карта, че на мен са ми широки пръстите, съоответно и си тегли от нея. Ама е далеч от муньо заради това че ни управлява финансиите. А на гадже,приятел, познат не бих си дала картата и пина

Общи условия

Активация на акаунт