Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 732 936
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 670
 hahaha

Затова - никакви караници в колата. Само либоф.  Heart Eyes

# 2 671
Аз да изтипосам ММ и себе си,също достойна муня.
Към обяд мъжа ми се приготви да тръгва за София.Аз пък бързах да занеса извинителна бележка в Немската за сина ми и после да взема дъщерята от предучилищна.Помолих го да ме хвърли с колата в гимназията,че му е на пътя и нямах време.Тръгнахме заедно и по пътя започнахме да спорим и да се караме.Върви спорът с пълна сила,оглеждам се аз-вече сме извън  Бургас и още малко и ще се качим на магистралата.Абе...пътувам за София и аз с мъжа. Laughing
Че като настана една паника...Обръщай колата,децата,предучилищната... Joy
Закъснях,ама добре че навреме се усетих.

Хахахахах, добре, че сте успяли, поне. Наистина мунска работа, ама интересна така.

# 2 672
Пак навреме сте се усетили, Славче.

Моя милост днес въвеждда 986498745 документа със задна дата. Работата е досадно монотонна и аз автоматично въвеждам 28 януари, 29 януари, 30 януари, 31 януари, прехвърлям се на февруари и все така автоматично карам 28 февруари, 29 февруари, 30 февруари, 31 февруари... Като стигнах до 32, най-после се усетих какви ги върша. Аха да изобретя нов календар, но взех че се поправих.

# 2 673
  • DE
Мъжа на майка ми. Караме в ужасно студено време, прозорците на колата са запотени. Аз казвам, включи радиатора на задното стъклото, мълчание, казвам на майка ми която е отпред натисни ето онова копче на таблото, тя го натиска и радиатора изсушава стъклото. Човека е потресен и смирено казва, че човек се учи докато е жив, на 77 години е и отдавна шофьор, само дето от лада се качи на голф 3  Laughing
Не се изсмях от уважение към възрастните, но с мъжа ми доволно се повеселихме на техен гръб  Blush

И аз веднъж изпуснах отбивката за Стара Загора по магистралата. Карам децата на изпит, но сме се заговорили  и я изпуснах. Да обаче наблизо няма отбивка, чак за Ямбол, стигнах, обърнах и газ. Пристигнахме 2 минути преди да започне изпита. Децата го взеха, но след месец имах честитка за превишена скорост  ooooh!

# 2 674
hahaha

Затова - никакви караници в колата. Само либоф.  Heart Eyes

Ама това си е чиста любов - спорят с пълна пара, обаче не могат да се разделят.  Laughing Не я пуска на Славчето мъжа!

Фаина, аз много се забавлявам с историите ти и чакам следващата!

# 2 675
  • Бургас
Фаина,продължавай да пишеш, Grinning  моля те!Чета те с най-голямо удоволствие и много се радвам на историите които споделяш.Само така!

# 2 676
  • Варна/Лондон
Фаина,продължавай да пишеш, Grinning  моля те!Чета те с най-голямо удоволствие и много се радвам на историите които споделяш.Само така!
И аз така, случайно влизам в темата, но нейните постове ми изпъкват, с лекота разказва момичето.  Hug

# 2 677
Отбивката за Стара Загора, о, отбивката за Стара Загора... за последнта година я пропускаме 3 (три) пъти! След 208 км повтарям като в транс: „отбивката, отбивката” и пак се случва да се отплеснем, като кара ММ.

Историте на Фиана да ми забавни, макар и твърде инфантилни. Радяам се, ,че не ми е съсед, щото среднощните купони хоч нямаше да ме веселят.

# 2 678
Заради тая прословута отбивка навремето получих подарък навигатор. Аз я пропуснах, ММ щеше да ме затрие, почна да се тръшка, че най-рано в Бургас може да обърнем, аз ред сълзи, ред сополи, 120 км, ще се пребием, скандала гърми... Кой да знае, че имало две отбивки

# 2 679
Пони, два пъти четох поста ти и двата пъти чета "подарък алигатор". Ами връзва се с "ММ щеше да ме затрие" някак.  Laughing

# 2 680
Сина ми /15г./ три месеца прави един сайт за едно състезание и накрая изпусна срока за регистрация и предаване. Направо съм бясна, три месеца труд и накрая да изпуснеш срока ooooh!.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 22:24 от vita

# 2 681
  • Майничка
Сина ми /15г./ три месеца прави един сайт за едно състезание и накрая изпусна срока за регистрация и предаване. Направо съм бясна, три месеца труд и накрая да изпуснеш срока ooooh! Rage. ...

Не се впрягай и най-вече, не му го показвай или натяквай. Понякога на тази възраст подобни издънки действат доста възпитателно.

# 2 682
Пони, два пъти четох поста ти и двата пъти чета "подарък алигатор". Ами връзва се с "ММ щеше да ме затрие" някак.  Laughing

Доста екстравагантен подарък, а май и доста по-скъп. Напомня ми на един стар виц

# 2 683
  • Сф
Чета набързо известие за спиране на водата, на кои улици няма да има. Чета, чета и се оцъклям, от кога пък има улица Три синджира роби Scream Три пъти препрочитам, че е улица Странджа, ул. Родопи и още някаква....

# 2 684

Доста екстравагантен подарък, а май и доста по-скъп. Напомня ми на един стар виц

Кой?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт