Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 051
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 910
Моят мъж и той е за тази тема. Влизам една вечер да се къпя, дъщеря ми, която беше около петгодишна тогава и мъжът ми са в хола. По едно време чувам от банята как детето ужасно пищи. Спря, пак пищене и така няколко пъти. При поредния ужасен писък излизам от банята, за да разбера защо пищи като заклано това дете и заварвам следната гледка: Мъжът ми насочил една лампа срещу лицето на детето и му скубе веждите. На въпроса ми "Какво си мисли, че прави?", най-спокойно ми отговори, че "Още в родилното като видял веждите на детето (наследени от мен), му идвало да хване една пинсета и да му ги оформи. Аз как съм си оформяла моите вежди, пък детето да ходело с такива вежди". doh

# 2 911
  • Mediterraneo
Правя тест за бременност, тъй като ми закъснява. Отрицателен. МП:
-И какво? Дадохме 5 лв. да разберем, че си дебела.

Хахахах, това е култово! Отдавна не се бях смяла така!

# 2 912
  • София
Вероято ще имам материал от утре, защото в отдела ни са докарали един сериозен муньо, когото познавам отпреди 15 години, изгониха го, сега пак е намерил някой да го пробута. Общо взето неудачник, на когото все другите са виновни. На 40 години не могъл да сe устрои, та прибягва до стари връзки.
Вече чух, че предложил на колежката (която не го познава отпреди и е млада и привлекателна), да я държи на ръце, докато сваляла украсата от Нова година от високите места. Не е неразбран бъзик, вервайте ми. Нищо чудно, че и с жените не му върви.

# 2 913
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
срещу мен седи такъв, та те разбирам.
ако държи всичко да е плътно затворено, защото му вее и му изстива гръбчето, ако не се пере, къпе се от неделя на неделя, живее с две котки и мама, и носи печена скумрия да си я яде на бюрото да знаеш, че или и ти си в нашия офис или той си има астрален близнак.

# 2 914
  • София
Стига бе...... смятам се за доста пообръгнал на всякакви неща, ма само кат те чета се потресох. Joy

# 2 915
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има и по-страшни неща, но след малко ще вечерям и не искам да си развалям апетита.
Simple Smile здраве да е.

# 2 916
  • Euskal Herria
Приятел на мъжа ми ми звъни, за да ми честити рождения ден. След като разменихме няколко думи, ме информира, че винаги на този телефон може да му се обаждаме - "защото разговорите ми с теб са безплатни. А Х. (мъжът ми)  няма бг номер..." 

# 2 917
  • София
Преди месец обещах вести, но събирах материал.
Муньото си е муньо. Седи  на бюрото с тъмни очила, купил ги от WS Телешоп и му пазели очите от екрана (лсд) Нищо не работи, то и никой нищо не му дава и си е ОК с това.
Идва в 10, в 12 ч. излиза в обедна почивка и понякога направо си тръгва, понякога стои макс. до 16 ч.
Оживява се и прави неадекватни включвания само на теми около коя жена как се въртели мъжете. Страшно ревнува всеки мъж, влязъл в стаята и започва ехидни коментари за тях, а ако влезе привлекателна жена - щом си излезе, започва да разпитва за нея.
Казал на колежката, че се бил отдал на жените  Joy - като обяснение на 40-годишна възраст да има 7 години стаж.
За мен той вече има психически отклонения и представя желаното за реално - как жените го харесват, а всъщност ми се струва абсолютен чик*ия в прекия и преносен смисъл.
Днес го търсиха пряката му шефка, директорът и главният секретар - не стига, че не е дошъл навреме, но и мобилния си не вдигнал. Май са му правили бележка, но едва ли ще го махнат. Баща му е някаква политическа фигура, ако питате защо.

# 2 918
Е, то с последното трябваше да почнеш....

Имала съм такива колеги /парашутисти/, почти винаги сценарият е подобен!!!  Mr. Green Peace

# 2 919
При нас, преди години имаше подобна особа. Три месеца след като започна работа, се искаше от всички да си направим нещо като "снимка на работното време".  Та човекът беше говорил по телефона около 2 000  часа, да не говорим за другите дейности. А нямаше повече от 60-65 работни дни стаж при нас.

# 2 920
При нас, преди години имаше подобна особа. Три месеца след като започна работа, се искаше от всички да си направим нещо като "снимка на работното време".  Та човекът беше говорил по телефона около 2 000  часа, да не говорим за другите дейности. А нямаше повече от 60-65 работни дни стаж при нас.
Стара максима - не е важно колко работиш, важно е колко отчиташ Grinning

# 2 921
  • На брега на реката
Как 2 000  часа? Та то , ако за тия 65 дни е работил по 24 часа на ден са 1 560, а едва ли е работил без прекъсване. ooooh!

# 2 922
Анджък де. А това беше само за телефон, беше включил и други дейности. И при работа 24/7 пак не му излизаше сметката. Но пък парашутът му беше огромен.

# 2 923
  • На брега на реката
Ама какво се чудя, то простотията и наглостта, в повечето случай вървят ръка за ръка.

# 2 924
  • София
В петък стана дума, че го е търсил главният секретар и той: "Амии да, разбрах, мен много ме търсят, известен съм..." Joy А го търсят защото вече прекали, и то не само с приказки. Ще го махат от нас, но ще го устройват някъде.
Имаме младежи, които са по 2 години на неговата мижава заплата, но си бачкат сериозно, а тоя на 40 чака на тате да го издържа или да му намира работа.
Ама не е мое дете, да види кон боб яде ли

Общи условия

Активация на акаунт