Номинации за Муньо - N-ти поред- ТЕМА 5

• 733 081
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 925
Днес муньо, за който съм разказвала, удари дъното.
Изгоря ми крушката, развинтих я, да ми е мостра, че е по- мъничка и да не се объркам, и отивам при муньо да пием кафе- работи на открито. Той пък тъкмо щял да ходи до голям супермаркет до работата за нещо за хапване. Разбираме се аз да взема кафета от автомат, той на мен крушка- връчвам му "мострата" и пари.
Връща се след малко и ми дава крушка без опаковка и ми връща парите.
Тоз простак да вземе да подмени крушките. Сложил изгорялата в кутийката и взел новата. Даже и храна не си беше купил, доволен от "удара". Е, нямала двегодишна гаранция, поради естеството на вземане, енергоспестяваща, огромните 4 лв. струвала, все едно той ги дава. Аз останах без думи. Горкия човек, който ще си купи крушка и ще вземе тази.
На всичко отгоре беше облечен с униформата на държавната институция, в която работи- тотален позор, ако са го заснели камерите и го изтипосат някъде.
То май повече е за селските номера историята, обаче- 40 и кусур годишен мъж...

# 2 926
Приема ли други поръчки - едра бяла техника, коли, апартаменти?!?

ПС: Дано не се засегнеш, но този твой муньо в миг оглави класацията....

# 2 927
Ох, аз съм патила с една охрана в голям хипермаркет за строителни материали заради едни колелца от стар фотьойл, защото ги бях внесла , без да обявявам, за мостра, а едното беше и ново , от друг обект, и независимо, че имах касова бележка, щях да си изпатя с моята разсеяност от необявяването преди да вляза в магазина. Видели ме на камерите ,че вадя и прибирам нещо в чантата и така ме сгащиха , че щях да умра от срам  и ужас. Добре, че от втория вид / новото/ , нямаха такъв артикул.
А този муньо явно униформата го е спасила, не мога да си представя как така ще бърка и подменя, а и как ще излезе с тази крушка- явно я е обявил на охраната преди влизане.
Заради такива наглеци аз щях да си изпатя , невинен гълъб Joy

Вярно, че този оглави класацията.

# 2 928
Добре,че си му разяснила,...гадна клетва си е това Angry

С лайковете на поста се преброихме преживелите го..... за мен, едно от най-болезнените преживявания!

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 00:09 от Anonimen :)

# 2 929
След историята на Дари се сетих за най-големия муньо в живота си, с когото имах неблагоразумието да прекарам известно време от живота си.
Та, във фирмата, в която работех имахме вендинг машина, в която имахме безплатни кенчета на Кока Кола, Фанта и тн.
Въпросният Муньо се опитваше да ме убеди всеки ден да му нося по N на брой кенчета, коитл той видиш ли, намерил къде да пласира за по 0,50лв бройката... 🤭🙄🤑

# 2 930
Сега се сещам и аз за предходна работа, не знам муня или муньо е било, но ще споделя. Имахме и ние (в хладилник обаче) безплатни напитки и редовно по по някоя кампания “събери 5 фанта етикета, вземи чаша” бутилките осъмваха голи-голенички. И после аз трябва да внимавам да не се изцапам с лепило. Направо тия чаши и подаръци все едно са кой знае какво. Плюс това пиейки по една на ден, пак ще си събереш добра бройка за периода на промоцията, ама явно някои търсеха количества..

# 2 931
Е, че ако не си направиш един сервиз от поне 6, защо са ти тия чаши? 😂😂😂
Сега се сещам и аз за предходна работа, не знам муня или муньо е било, но ще споделя. Имахме и ние (в хладилник обаче) безплатни напитки и редовно по по някоя кампания “събери 5 фанта етикета, вземи чаша” бутилките осъмваха голи-голенички. И после аз трябва да внимавам да не се изцапам с лепило. Направо тия чаши и подаръци все едно са кой знае какво. Плюс това пиейки по една на ден, пак ще си събереш добра бройка за периода на промоцията, ама явно някои търсеха количества..

# 2 932
  • София
На рождени дни с колегите оставяме на маса в офиса кой каквото носи - някои черпят със сок, други с кола, някои с бонбони и солено, други с бисквити в метални кутии... На следващия ден е ясно - няма нищо останало, освен за пиене. Но мунското е, че изчезват металните кутии, както и капачките на безалкохолните, ако има игра с тях...

# 2 933
  • София
При нас в предишната работа изчезваха храни и напитки от общия хладилник, които някой си е оставил с етикет със своето име. Не разбрахме кой беше крадеца, но етикети не го трогваха, в това число и на шефката веднъж беше задигнал млякото за кафето.
Може би същият този имаше навика да си чупва от геврек или друго, оставено върху нечие бюро. Например купил си е някой геврек, но не го е доял. Оставил си го е върху своето си бюро и отишъл в тоалетната . Връща се и геврекът е намалял.

# 2 934
За първото, за съжаление на всички, бих казала, че е доста разпространено и съм го виждала и в трите фирми, където съм била.
Ама това последното е адски нахално и селско от всякъде. Ама че гнусотия..
При нас в предишната работа изчезваха храни и напитки от общия хладилник, които някой си е оставил с етикет със своето име. Не разбрахме кой беше крадеца, но етикети не го трогваха, в това число и на шефката веднъж беше задигнал млякото за кафето.
Може би същият този имаше навика да си чупва от геврек или друго, оставено върху нечие бюро. Например купил си е някой геврек, но не го е доял. Оставил си го е върху своето си бюро и отишъл в тоалетната . Връща се и геврекът е намалял.

# 2 935
  • Euskal Herria
Макар темата да е за Муньовците, ще пиша тук за такава колежка. Купувахме си нес кафе, захар, сладки - общо, за всички. И някак все бързо свършваха. А бяхме шепа хора и се виждаше кой колко пие, хапва, ако щете и по колко пъти.
Е, загадката се разкри - за рождения си ден колежката ни почерпи...  с всичко това, дето си го бяхме купували - и кафе, и сладки. Просто жената всеки ден е прибирала по малко и трупала запаси.  Винаги, когато съм слушала за такива хора, съм си мислела, че това е виц или измислица, ама на, и на мен ми се случи.

# 2 936
Аз пък имам колега, който реже мезета за витрината- видим е отвсякъде. Мине се мине, понапълни шепичката и отива уж до тоалетна, скрива се и там си изяжда взетото. Sick И не говоря за веднъж дневно- поне 5- 6 пъти. Всички, без шефовете са го забелязали.

Това с геврека ме подсети за вица. На един човек му писнало все някой да му пие от кафето, написал бележка " Изплюх се в кафето" и тръгнал до вц. Върнал се, а отдолу пишели " И аз".

# 2 937
То пък да се криеш да ядеш точно в тоалетната... голямото удоволствие...

# 2 938
Като казахте за вендинг машините, се сетих как преди години синът ми беше дошъл с мен на работа. Мисля, че тогава беше около 6 годишен. На работа имаше машина за вафли и други такива сладки неща. Имах един колега, който правеше разни тъпи изцепки, но това, което направи през въпросния ден, беше върхът.
Казва той на сина ми: “А, имаш ли 50 стотинки да ти покажа един номер?” Детето дава. И тоя взе стотинките, пусна ги в машината, взе си една вафла и я изяде. 🙄

Също се сетих за като бях тийнейджърка, брат ми все излизаше с мен, доста по-малък е. Стоим пред блока и един от съседния вход, на моите години, се връща важно, важно с техните и носи плик с меню от Мак Доналдс. 90-те години, помните, си беше голяма работа да те заведат вашите да ядеш там. Та сяда той на стълбите пред входа, където стоим всички деца и почва да яде сладко. Брат ми, примерно три годишен, го гледа, гледа, и протяга ръка и пита може ли да си вземе от картофките. И тоя се дръпна назад и вика: “Не” ...

Значи, и в двата случая не можах да повярвам какво виждам.

# 2 939
че да не е длъжен да ви дава картофи. аз бих дал но никога не би ми хрумнало да си искам

Общи условия

Активация на акаунт