Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 226 953
  • 648
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Имай предвид, че при нея трябва да се обадиш минимум месец и половина-два по-рано. Явно предвид ниската цена, ангажиментите са и много. Аз тази година се опитах, обаче нямаше възможност за датата, за която ми трябваше и смятам, че приключих с опитите с нея. За мен не е нормално да поръчваш торта с месеци по-рано, не е единствената, има толкова много сладкарки и сладкарници, а и аз наскоро гледах снимки на нейни торти, също като че ли не са от най-най-сполучливите, които съм виждала.

# 526
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имай предвид, че при нея трябва да се обадиш минимум месец и половина-два по-рано. Явно предвид ниската цена, ангажиментите са и много. Аз тази година се опитах, обаче нямаше възможност за датата, за която ми трябваше и смятам, че приключих с опитите с нея. За мен не е нормално да поръчваш торта с месеци по-рано, не е единствената, има толкова много сладкарки и сладкарници, а и аз наскоро гледах снимки на нейни торти, също като че ли не са от най-най-сполучливите, които съм виждала.
Аз от три години ползвам услугите и тази година предвидливо исках два месеца по-рано да си запазя дата,но Катето ми каза,че вече записва месец по-рано.На нас ни трябваше за средата на юли и ме записа към средата на юни.Това се дължало на факта,че доста хора се отказват в последния момент и тя е прецаканата в случая.Аз лично съм отивала със снимка на торта на друга фирма и тя ми я прави без проблем.Работи и със проекти на клиента,логично е,че не може все да и се повтарят тортите.

# 527
И аз харесах една на Дилайт, обаче преди 2 год тортата им имаше вкус на мухъл, та се чудя сега дали да рискувам. Иначе и аз все от Ламор поръчвам.

# 528
От Дилайт съм много разочарована. Правиха ми тортата за сватбата. Освен,че беше кисела, я доставиха в ресторанта и с пукнатина посредата. Чудихме се как да я замаскираме в последния момент. Вярно, беше преди 10-ина години, но това се помни дълго...😠😠😠😠

# 529
  • Варна
Еее, за толкова години много неща се променят. Аз бях много доволна от нашата сватбена торта, гостите бяха възхитени също. Поръчахме я в Гес, тогава беше една от добрите сладкарници (преди 8 години). Но наскоро четох, че много са развалили качеството. Така че движение може да има и в едната, и в другата посока.

# 530
Разбира се,така е! Ние избрахме Дилайт тогава точно, защото бяхме доволни от тортите им, които бяхме поръчвали за други поводи ппеди това. Но когато става дума за сватбена торта старанието и прецизността трябва да са на 100%.
А, забравих да спомена и че бяха сбъркали ресторанта и баща ми ходи да издирва тортата из хотела. Не получих дори намек за извинение или обяснение.
 Та заради това ме изгубиха като клиент завинаги.

# 531
Когато съм била във Варна, съм яла от тортите на Катерина Костадинова - като се сетя за тях, още ми идва да запаля колата и да тръгна нататък Simple Smile

# 532
Аз последно взех една торта от Маргарита. Много съм доволна. От вътре беше тяхната Бизе с целувки. Отвън фондан с русалка кукла и екзотичен остров, много красива. За 12 парчета ми взеха 28 лева, от които 6 бяха за куклата.

# 533
тази година поръчах от тортите на Женя и Нина. Много хубава, прясна, с наш дизайн. Искат поръчката да се прави седмица по-рано. Аз се обадих 5 дни по-рано и пак я приеха, но и тортата не беше с много сложна украса. Поръчвала съм и от Ламор, също съм доволна, но сякаш тазгодишната беше по-вкусна.

# 534
Някой има ли скорошни впечатления от тортите Джойя, в детския клуб за рождения ден на хлапето работят с тях, та ся питам дали да им се доверим?

# 535
Някой има ли скорошни впечатления от тортите Джойя, в детския клуб за рождения ден на хлапето работят с тях, та ся питам дали да им се доверим?
оооо, да никаккъв проблем- поръчвала съм няколко пъти след като в Невеляшка имахме такава от Джойя. Wink Интересни модели- отвътре са семпли, но фигурите бутик винаги са готини много; имат сайт май

# 536
  • Варна
Изчетох всичко. Трябва да поръчам торта за 10годишния рожденик и се затрудних. Проблемът е, че той самият не знае какво иска. Порасна, не е дете, но и не толкова голям Simple Smile По този повод искам да споделя моя опит.
Ламор - миналата година имахме торта - кола. Уникално изпълнение, невероятно красиво нещо, чак да ти е жал да го разрежеш. И на вкус беше хубава. Единственият недостатък - относително скъпа. Може би заради фондана, за да има тази форма наистина е използван много фондан.
От Дъга съм поръчвала по-изчистена торта, детето беше на вълна Майнкрафт, взех му семпла торта с картинка и добавих играчки, купени допълнително. Тортата беше вкусна.
Много харесвам всичко, ама съвсем всичко на "Сладки неща " от Ани Павлова ( дано не бъркам името). Намира се в уличката зад Общината. Купувала съм еклери, еклерова торта, сладки - много са хубави. За втория РД на най-малкия взех морковена торта. Той не се впечатли изобщо от РД, а тортата беше много вкусна и всички я харесаха. Мислех и сега да поръчам от там, но ми казаха, че тази седмица ще почиват.
И сега съм пред чуденка, дали да поръчам по-скъпа и красива торта с фондан, който никой не яде, или по-изчистена торта? На въпроса каква торта иска, детето каза - " с карамел като туикс"

# 537
Аз съм доволна от Дъга. За каката ,която ще става на 9 год.през ноември ще поръчам от тях, но вече сме на вълна изчистени шоколадови торти.За малката беше с фондан,но мисля да е последната скъпа торта от този вид. Вижте им сайта , имат един модел Кит кат. Миналата седмица го видяхме и опитахме на рожден ден,беше страхотна на вкус и на вид.

# 538
  • Варна
В Кътчето на Тони предлагат и рисувани торти, които са също произведение на изкуството без този излишен фондан. А като вкусове- много са добри. Зависи какво харесва рожденика.

# 539
В Кътчето на Тони предлагат и рисувани торти, които са също произведение на изкуството без този излишен фондан. А като вкусове- много са добри. Зависи какво харесва рожденика.

дааа, предлагат доста добри неща Wink Минавам оттам понякога- вземала съм сладкарски изделия, а  тортите са наистина професионална изработрка висок клас. Все още не съм поръчвала поради по-височката цена, но и това ще стане

Общи условия

Активация на акаунт