Къде правят най-вкусните и красиви детски торти във Варна?

• 227 124
  • 648
  •   1
Отговори
# 255
Merelenda не знам с какви материали работят, но скоро ядох такава правена вкъщи "бутикова" торта. на вид бива, на вкус отврат, по зле и от тези дето ги продават на витрините в супермаркетите.

Това вече е много неприятно. Не е лъжа, че всеки направил 2-3 торти с покритие в домашни условия решава, че вече може да прави торти, че и почва да продава, но познавам доста момичета, които правят отдавна торти и имат страшно доволни клиенти и от към визията на тортата и от към вкуса.
Поне четейки коментарите на доволните клиенти. Иначе външно се вижда как изглежда.
Аз лично, ако мога да си го позволя, на прима виста бих се доверила поне на 5 момичета от форума тук и съм сигурна, че ще съм доволна както от визията, така и от вкуса - според мненията на опитали техни торти.

# 256
  • Варна
armaleta Ти можеш ли да помогнеш с нещо?Поръчвала ли си Маккун или просото така в сверата на мечтите нещо ти се върти в главата...
П.П В Дъгата гледам,че 98% са фототорти.

# 257
armaleta Ти можеш ли да помогнеш с нещо?Поръчвала ли си Маккун или просото така в сверата на мечтите нещо ти се върти в главата...
П.П В Дъгата гледам,че 98% са фототорти.

Правя сравнение на снимките, не се опитвам да помагам/ това явно е невъзможно/. Какво се върти в главата ми си е само моя работа няма да просвещавам някои, като теб!Нямам време за губене в празни приказки и то с някой, който не може и да ги разбере. Ти можеш ли да видиш сайта на "Дъгата"  Laughingили просто си мечтаеш за тяхна торта?За фото торта е ясно, че всеки може да прави, но Маккуин със сигурност не могат да правят всички.

# 258
  • Варна
Нещо се обърка май  Rolling Eyes
Спирам да не става спам

# 259
Забравих да спомена, че и в сайта на Ламор също има страхотен Маккуин/ако това е помощ,за успокоение на gali&presi/.

# 260
И аз да се включа - открих една страница във фейсбук на сладкарски цех "Дилайт" https://www.facebook.com/DILAITbg
Явно страницата е нова, но на нея има препратка към официалния им сайт, на който може да се разгледат всички торти със снимки и цени.

Направи ми впечатление, че може да се направи поръчка и доставка on-line, което ми се стори доста полезно за спестяване на време :"))

# 261
  • Варна
Здравейте. Как върви цената на парче към момента в Ламор?

# 262
Здравейте. Как върви цената на парче към момента в Ламор?
Между 3,50 и 4,20лв.

# 263
Не мога да кажа нищо за армалета, но мога да кажа за себе си - преди време изразих мнение за една сладкарница, и модераторите ми го изтриха най-безпардонно. Това ме вбеси, но няма какво да направя - гледам до къде ще стигне наглостта тук Simple Smile)) Аз между другото не съм била клиент на Дъга, и нищо не мога да кажа за тортите им. Но и до ден днешен не мога да разбера, защо моят пост бе изтрит.

# 264
  • Варна
Della я го напиши пак(по спомени) да видим дали пак,ще го изтрият Mr. Green

# 265
  • София
Те затриха цяла страница тогава, не само едно мнение май...  ooooh!
За да не е съвсем спам - до Гранд мол има едно малко цехче, правят прекрасни еклери и пасти на наистина ниски цени, а като качество са чудесни. Не съм им пробвала тортите още, но пък предполагам, че няма да са никак лоши. Другият месец възнамеряваме да правим групов имен ден, така че ще мога да се включа с повече инфо за тях тогава.  Peace

# 266
Гале, за какво да ги пиша - то егати цирка е тук. Изтриха 1-2 страници, защото се завърза разговор с една съфорумка и няма как да изтрият едно мнение и останалият разговор да "виси".

Чакам да чуя за цехчето до Гранд Мол. Звучи интригуващо! Аз също бях писала за едно цехче-сладкарничка в Цветния, където работят собственичките, и влагат сърце в нещата, които правят. Казва се Парфе (ей, казах го бе  Laughing )

Хубав ден от мен!

# 267
  • Варна
velian, ей сега ще ти изтрият мнението. Ако не си разбрал тази тема е да се рекламира Дъга Simple Smile))

То по-скоро могат да го изтрият, защото е на маймуница - според правилата на форума, трябва да се пише на кирилица. Peace

Не съм забелязала темата да е за реклама на "Дъга", още по-малко пък модераторите да трият целенасочено постове, които са против тях. По-скоро нещо друго е провокирало изтриването. Rolling Eyes

За протокола Mr. Green, аз съм доволна от "Дъга" - досега веднъж съм поръчвала, за моя РД, тортата беше много красива и вкусна.

Вчера бяхме на РД и тортата беше на "Дилайт", но майката на рожденика беше поискала да е със специален крем, беше страхотна на вкус! Simple Smile

Чакам да чуя за цехчето до Гранд Мол. Звучи интригуващо!

Правят много вкусни торти и еклери там! PartyПонякога е проблем поръчването около празнични и почивни дни, напр. моят РД е в началото на годината и цехът никога не работи през тези дни. По Великден също ми се е случвало да не мога да поръчам.

# 268
Мили дами, влезнах в този форум, за да споделя радостта си днес. Синът ми става на 3 години. Искам да изразя благодарност и възхищение, не само моето, а и на екипа на детската ясла, в която е синът ми. Наречете го съвпадение или както искате, но: поръчах торта от Дъга. Беше доставена точно в уречения час с кола на фирмата в яслата, придружена от нужния сертификат. Директорката беше приятно изненадана, че за разлика от други фирми, тук доставката е в специални хладилни чанти, херметически затворени. За вкусовите качества на тортите няма да говоря: всеки има свои вкусове, предпочитания и очаквания. Аз поръчвам от Дъга за всеки рожден ден на детето ми: винаги съм оставала доволна, днес отново. Довечера е празника ни в детски кът: за там също съм поръчала от Дъга. Не приемайте поста ми за реклама. Нямам претенции и да дават миротворни оценки. Споделям лично мнение, което аргументирам с факти. Това е. А за другото.... да се регистрираш с някакъв си профил, да спамиш на латиница срещу конкуренцията - ами много стар трик е това, но не винаги работи. Моля ви, уважавайте хората, които четат тук. Когато казвате, че одобрявате нещо - обяснете защо. Когато не харесвате - също е добре да обясните... Иначе темата ще се превърне във спор дали крокодила е по-дълъг отколкото зелен! И накрая: да са здрави и живи децата ни, а ние да им даряваме настроение и хубави празници Simple Smile А тортите - те винаги са хубави, щом са направени и поднесени с любов, добра дума и усмивка!

# 269
  • Варна
Аз съм писала за цехчето до Гранд-а Peace
В петък поръчахме за РД на дребния торта от сладкарското цехче до Гранд Мол.В събота я взехме,а вчера я употребихме GrinningБеше фото торта с картинка Маша и Мечока,поради липса на такава при тях,занесохме си ние на флашка.
Като цяло тортата имаше две предимства:
1.Суперпрясна,лека и приятна PeaceИзбрах си с бели платки(ванилови) и 2 крема-брюле и ягода.
2.Цена-17 лв  Crazyза 12 парчета.Чак си помислих,че момичето нещо се обърка  Laughing За баткото винаги сме поръчвали разни "3D" Макуини и т.н. за 50-60 лв.
Като минус мога да отбележа,че картинката беше леко бледа.Но аз нямам голям опит с фото тортите и не зная какво точно да очаквам.
Ето я и нея
Скрит текст:
Ние празнувахме в супер тесен кръг,защото дребните са с Варицела и за това не ми се изхвърляше с разни големи и скъпи торти.
Като цяло-идеалната градинска торта Peace

След това поръчвахме още 2 пъти.Не са нещо "Уау" тортите,но са много пресни и кремът не е от онази гадната сметана,която залепва по небцето.Фототортите им не ми допадат(пак казвам,че аз не съм виждала хубава такава),но пък за мен бяхме поръчали полята с бял шоколад и беше доста по-добре(като вид и вкус) Peace
Poohinka весело прекарване на дребните  bigdance2

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 12:27 от gali&presi

Общи условия

Активация на акаунт