...
...Луда работа.Обаче един ден каза "Край!!!....и това беше-вече трета година или четвърта..../загубих и края/...Сега толкова ги е намразила,че не иска да вижда цигара около себе си,а камо ли пушач...Казва,че за нищо на света не би ги почнала пак-по-скоро би умряла.
...Така,че няма невъзможни неща.Ние ги правим такива.
. Аз я бия: миех чинии с димяща цигара до умивалника
и си дръпвах с мокра и сапунена ръка от мокрия фас помежду чиниите 
.
мъка)
. 

, мога да се похваля: ... от 18-ти не съм палила цигара, незнам обаче лепенките после как ще отказвам!? 
Вие описвате мен? Аз и под душа съм влизала с цигарата, държала съм я настрани от водата, докато я изпуша, сакън, да не прецакам цяла цигара.Хем лошо ми ставаше с пара и цигара и пак. 
...А баща ми как си подпали качулката пушейки в колата...не е истина...
...Хвърли фаса през прозореца,той се върнал и му се метнал в качулката.Абе мирише на изгоряло нещо.....той вика:"Абе оня ден я прибрах от сервиза да ти е... и бракмата,кво изпуши пак...Аз отзад викам:"Татко,татко,ти гориш!".....Е ла да видиш кво става...На зелен светофар спря ,излезе ,като ужилен от колата и хвърли якето....Смях после...а колите надуват клаксоните,шофьорите псуват...
...То смешно,ама ,ако не се усетиш навреме....тежко ти...и всичко това ,заради "привилегията" да си пушач
Препоръчани теми