90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания и Стара Загора
Аз никога не съм спазвала това обяда и вечерята да са еднакви.И пак имах добър резултат.Следобед няма проблем да се яде кисело мляко.Все пак в белтъчен ден се храним на 4ч.Ако сме обядвали в 12ч,значи в 4ч пак може нещо белтъчно и вече в 8ч да е вечерята. Peace
Аз вече хапнах оризчето.Остана ми малко и за вечеря.А следобед като огладнея,ще изям една краставица и готово. Wink

# 661
Смятам да организирам конкурс "Грешната фидана  с големите прегрешения" Joy .Само се говори за това кой с какво е прегрешил или с какво има намерение да прегрешава.Лошото е, че всеки е стигнал до различен етап и не могат много да се сравняват прегрешенията.Човек да не си легне за малко и сте изписали форума.Wink

П.п Някой друг забременял за изминалата нощ? newsm62

# 662
Смятам да организирам конкурс "Грешната фидана  с големите прегрешения" Joy .Само се говори за това кой с какво е прегрешил или с какво има намерение да прегрешава.Лошото е, че всеки е стигнал до различен етап и не могат много да се сравняват прегрешенията.Човек да не си легне за малко и сте изписали форума.Wink

Аз се кандидатирам. Особено днес.  smile3538

# 663
Смятам да организирам конкурс "Грешната фидана  с големите прегрешения" Joy .Само се говори за това кой с какво е прегрешил или с какво има намерение да прегрешава.
.......................
В понеделник ще грабна приза от конкурса  Mr. Green
Заминаваме за дълбоката провинция и в понеделник отново съм линия да се изповядам -  да си подготвите бухалките  Blush
Красив и режим уикенд от мен   bouquet

# 664
Отсега короновам Ели за шеф на журито.Наградата е три удара с чукче за пържоли.За по-малко провинилите се ще има глава зеле и една ябълка. Wink

# 665
Хей много ми липсвате и ето пак надничам тук .
Ама сте големи терци де. Hug

# 666
Отсега короновам Ели за шеф на журито.Наградата е три удара с чукче за пържоли.За по-малко провинилите се ще има глава зеле и една ябълка. Wink

това вероятно не е много добра идея... че ако журито е гладно, може чукнатата да се озове на барбекюто със зелева салатака и ябълка за десерт Mr. Green

# 667
Ох Звездичка не знам дали е редно да се слага сладко от плодове, ако не е кажете ми, че да не слагам вече, ако съм прегрешила няма да е нарочно, ох защо и аз реших да го сложа това сладко чак сега ме е яд, ей да му се не види как съм прегрешила без да искам, а си бях обещала да не прегрешавам ама ей на, много ме е яд разбирате ли. Няма да  доизяждам остатъка у нас, нека къщните поометат сладкиша.
h.Kirovа наистина е много весело тук,  harizanova1985  ама си голяма терца де, как ти ги ражда главата само.
МАМА КУЛИНАР ЩЕ СТИСКАМЕ ЯКО ПАЛЦИ, ЗАСЛУЖАВА СИ .

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 15:59 от polq29

# 668
mama kylinar - много се радвам за щерката , дано да я одобрят
Бебок - казали са ти - Стеримар, също и сребърна вода помага, но трябва по-честичко да капеш

аз нещо съм изпуснала за тия квадрати  newsm78

vilka42 - да ти кажа аз какво правя с това сгъстяване още преди диетата. Понеже не харесвам бръшняни манджи ги сгъстявам с картоф. Става много вкусно. Просто го оставяш да си ври и после ги рендосваш или мачкаш. harizanova1985 ме е изпреварила
karamelka_km  - добре дошла  Hug

Днес се качих на кантара и резултата за 4 дена е - 1 кг. Май ще ревна - не е ли малко.
А и гледам да ям неща, в които няма мазнина  Sad

Иначе аз съм белтъчна - сутринта 1/2 портокал, наобяд 2 кюфтета на скара със зелева салата, а вечерта ако ям пил. пържола на скара със зеле много ли ще съм омешала белтъците.

# 669

това вероятно не е много добра идея... че ако журито е гладно, може чукнатата да се озове на барбекюто със зелева салатака и ябълка за десерт Mr. Green

Тук ми намирисват наченки на канибализъм. Joy Няма такова нещо, никакво барбекю.

# 670
  • област Софийска
Ох Звездичка не знам дали е редно да се слага сладко от плодове, ако не е кажете ми, че да не слагам вече, ако съм прегрешила няма да е нарочно, ох защо и аз реших да го сложа това сладко чак сега ме е яд, ей да му се не види как съм прегрешила без да искам, а си бях обещала да не прегрешавам ама ей на, много ме е яд разбирате ли. Няма да  доизяждам остатъка у нас, нека къщните поометат сладкиша.
Аз не мога да разбера защо да си прегрешила. Нали слагаш въпросното сладко в сладкиш, така ли? И то във въглехидратен ден? Според мен всичко е точно, къде е прегрешението?

# 671
Здравейте  Hug

Ели,ти не чети какво съм писала    #Crazy ,явно много ми се е спало ,сега съм 54 кг,за почти година съм си върнала 4 кг от свалените,а искам да падна до 50 или малко по-надолу  Peace,така,че не са 7-8 кг а по-малко

Ани, ще се върна в понеделник,че петък не е ден за почване на диети  Embarassed

Valentinche , Hug

Румка, ние сме тук и ще те чакаме Hug

Веси,добре се завърнала и ти  Hug

Звездичка,браво на теб  ,радвам се,че се разписваш      bouquet

И Птичето никаква я няма  newsm78 и тук няма никакъв ред  hahaha

# 672
Включвам се и аз в конкурса - уж белтъчна пък свекито донесе картофени кюфтенца и да не я обидя изядох 1  Embarassed. Хапнах и 5-6 стафидки и 4 маслинки, че като отворих хладилника и ми викнаха "Ела ме изяж"  Laughing

# 673
здравейте и от мен! тук чета за някакви прегрешения....леле , пък аз мислех , че само аз се дъня Crazy , но този път съм все още напълно редовна  Peace , днес -Вх и съм на спагети със зеленчуци и довечера мисля да хапна , само малко шоколад.   Hug  Hug  Hug  вкъщи цяла седмица нямам нет , и ако не са го оправили ще се включа чак понеделник! дано до тогава да продължа все така режимно!  Hug

# 674
Заредих да се пече тавата с квадрати( да се свети името им) Joy Взех си и натурален шоколад, за да съм в пълна бойна (хранителна) готовност за утрешния въглехидратен ден.Сега отивам да си нагледам творението.Само се  Praynig да не се е паднал някой гранясал орех, че ще отиде шоколадовата идилия.  chef

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 18:10 от harizanova1985

Общи условия

Активация на акаунт