Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 25 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • гр.София
 Добро утро!

Елена,то това е най-добрият вариант-за бабите, иначе на работодателя ти може да му писне. Поне по-рядко да отсъстваш.

Нори,чудесен подарък си получила Hug

Албена
, нацелила съм се към Мола на Стамболийски, и то предиобедните часове, хем по-малка лудница, хем по-евтини билети.

Велмар и Нана са моторизирани, сигурно нямат чак такива претенции,каТ мен.

Елвинг, току метна в разговор със София въпрос-карат ли ти се, дърпат ли ти ушето (много съм гадна и подпитвам ) -примерно на ден веднъж, помеждудругото. Отговорът винаги е Не-е-е!

8.30 е , а С. ме дърпа да излизаме навън, ужас!

# 406
  • София
Добро утро!

Хайде да почерпя, че днес имаме годишнина. Вече 5 години се търпим взаимно и много се надявам да продължим в този дух и за напред!

# 407
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, Nana77!  bouquet

Честит Рожден Ден и на Нори със закъснение!  bouquet

Marulka_s, много са хубави дечицата и наистина много си приличат. Peace

# 408
  • София
Привет!
Днес нямаше рев  Crazy , не мога да схвана системата  newsm78
Нана, още мнооого години да сте щастливи заедно!   bouquet
Елена, една баба ще се оправи ли с двамата? Аз гледам да ги разпределям  Crazy
А за историите - не е нещо, което аз го подпитвам, сам си го казва, което ме навежда на мисълта, че все пак има нещо. Последното беше, че лелката му натискала главата към масата като се хранят  Rolling Eyes , за да яде. Даже ми показа как го прави. Не върви да я питам  Tired И е факт, че днес е болна, друга ни посрещна и той влезе по-спокоен. И въобще не знам какво да мисля. Един път каза, че майката на някакво дете му се е карала и го е щипала  Rolling Eyes - това не го вярвам. Друг път изреве "не искам да ме наказват" , като го питам кой го прави - г-жа Димитрова. А не съм информирана да е имало защо да го наказват. Всъщност, тази седмица броят на лепенките-награди ни се увеличи на 4  Crazy , но една от заслугите беше, че се е изпишкал  ooooh! , защото два дни отказваше да го прави там и стискаше по цял ден.  Tired

# 409
  • София
Майка ми се справя с двамата идеално, дори ги приспива вечер, когато нас ни няма, другата не знам, но на нея не мога и да разчитам, защото баща ѝ е много зле. Ще видим как ще вървят нещата.

Нана, още дълги години ви пожелавам заедно в мир и любов!

Elwing , не знам какво да те посъветвам, но аз със сигурност щях да потърся отговори.

# 410
  • София
Елфче, моето мнение е, че трябва да бъдат наказвани.
За храната - направи забележка, но за другото - те са деца и трябва да бъдат възпитавани и след като си го поверила на учителките - ясно е, че по цял ден не могат да бъдат оставяни да правят каквото си искат.

# 411
  • София
То е така, далеч съм от мисълта, че трябва да ги оставят да правят каквото си искат (то не, че и тогава Ивайло би бил палав - там е като мушица) , но на него явно само заплахата му действа стресово. За другото - тъпо ми е да питам. Хем им казвах да не го насилват да яде, ама те си знаят своето - ако не настоявали нямало да прояде.

# 412
nana77 честита годишнина!   bouquet
Допи ми се фреш от портокал. Laughing

Аз разбрах защо е плакал в петък сутринта и в понеделник - детето заяви, че вече не иска да ходи на театър. И двата театъра които организираха в ДГ били с образователна цел, а на нашите малчугани това не им е интересно. Първия беше на някаква екологична тема, да не се замърсява околната среда и т.н., а втория за правилата за движение.
В понеделник го чаках да си довърши рисунката и така си тръгнахме.
Гледам че коментирахте Бронховаксом-а. Аз започнах да му го давам още през август, че нали курса е 3 месеца, да чукна на дърво, все още не е боледувал. Само първия петък си го взех със сополи, но веднага го натъпках с коризалия и правихме инхалации и това беше.
Elwing като те чета и ми става много кофти. Наистина положението е много деликатно. Нашите учителки ме питаха, защо според мен е плакал двете сутрини, дали не ми е споделил нещо, защото през деня бил много спокоен. Питаха ме и как се храни вкъщи и какво ми споделя. Това някак си ме предразполага. Не го насилват да се храни, но той всъщност яде определени храни и те са го разбрали. Един ден ми се оплака че госпожата го оставла навън сам и той плакал. Аз реших че си измисля. На другия ден госпожата ме попита дали имаме обратна връзка, казах  и какво ми е казал. Оказа се, че децата били навън и се наложило да ги гледа дежурен учител, все пак и те имат служебни ангажименти извън работното си място. Но когато се изясняват всички тези неща ми е доста по спокойно. Но наистина аз едва ли щях да започна до говоря за тези неща, ако госпожата не ме беше питала.
Аз утре отивам на семинар - почивка в Симитли. Ще се приберем в неделя.
Стана много дълго. Да ви държи до другия път.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 12:54 от Dreams

# 413
  • София
Нана, да сте живи и здрави и много да се обичате Heart Eyes

Аз мога да се похваля, че Ина не плаче сутрин. Вчера си я взех с огромна градинка от ухапано точно в средата на челото. Едно момиченца я ухапало Rolling Eyes Сега е като индиански вожда, а аз се чудя при все, че Ина си върви висока, това дете колко е високо и уста като на хипопотам ли има, та я е ухапало на челото. И днеска си стоеше още, явно добра захапка има детето Twisted Evil
Иначе досега не ми се е оплаквала от физическо или психическо насилие от учителки и лелки, да чукна на дърво.
Продължава да кашля, почнахме втория курс Бронховаксом, може и от него да е, ама тя почна да кашля на десетия ден от първия курс, не знам вече Crazy Нощем въобще не кашля, но събуди ли се няма спирка Crossing Arms
Отивам да ям, че ми просвирва корема вече Wink

# 414
  • София
Нана,честита годишнина.Живи , здрави и щастливи още 100години Laughing

За Миши определено съм спокойна в градината,защото като казва,че госпожите са лоши се подсмихва,а и го виждам как се държи с тях(като ги види и веднага млъква и подава ръчичка).Онзи ден дори го видях да преследва едната за да го гушне,че плачеше Hug,а ако не я чувстваше близка,едва ли щеше да го прави.За лелките също говори с нежност,дано наистина да се чувства добре там Praynig Е,стиснат е от към споделяне,но като остане сам и си пее нова песничка или си говори някои неща от градината и аз подслушвам Mr. Green

# 415
Марулче много са ти сладки мадамите  Heart Eyes

Нана честита годишнина! Още много години на любов и разбирателство ви пожелавам!  bouquet
Нори честит рожден ден на патерици!  bouquet И моя баща е подобен случай( макар че не е дева  Simple Smile, напротив лъв, едва ли е до зодия), разбирам как се чувстваш, да може би никога не е късно за промяна..само времето ще покаже.

Честит имен ден на патерица на всички именници! Да са много здрави ,много щастливи и много благословени!  bouquet

Ние сме болни,но този път и 4-мата аз съм с някакъв гаден грип, казаха че може и "свински" грип да е и затова ми препоръчаха сериозно лечение, казаха буквално: Може и да е ,може и да не е,но няма да рискуваме,имате всички симптоми така че ще ви третираме все едно че е." Сега взимам едно от 2 те изпитани до този момент лекарства срещу него, което ми струваше 62 долара , надявам се наистина да има за какво.
Елица продължава с разстройството и е толкова отпаднала,няма температура но е като парцал милото и направо не знам как да я лекувам вече, Ники пък е с ярко червено гърло и суха кашлица,Иван и той с разстройство, и сега не се знае кой кого гледа.
А най кофтито е че нито аз нито той работим, няма да имаме никакви пари на края на месеца ,той и на английски не ходи и не можа да запише следващо ниво, не знам вече...

Оплаках ви се, но знаете че помага  Wink

Надявам се и всичките ни болни малки душици скоро да са по добре, този сезон се оказа тежък за тях май..но поне ще имат имунитет за в бъдеще.
Елфче аз бих говорила с учителката и бих и казала да е по внимателна, децата са много различни като чувствителност и не може към всички да се подхожда по един и същи начин. Да се кара дете да яде насила обикновено има точно обратен ефект.
Елица също  не е от много ящните, което повече ме радва отколкото притеснява, има много повече хора с болести поради наднормено тегло отколкото поради ниско ,така че съм инструктирала изрично да няма никакъв натиск за това, ако не иска да яде и се взима чинията след разумно време и това е и не се коментира ,колкото толкова. Ако им е жал за храната да му сипват по малко.
А за наказанията много зависи как и за какво.Понякога се налагат но е факт че много педагози намират начин и да не се стига до тях.

Май се олях с писания.. Embarassed

Приятно гледане на кюфтета и да разкажете после как е било  Laughing и най вече ще ядете ли пак такова нещо  Wink

# 416
  • София
Леле, Марго, дано да не е свинският!  Praynig То не, че е толкоз по-страшен, но все пак! Да се оправяте всички!  Hug

# 417
  • Бургас
Добро утро мами и дечица!

Ние малко се скрихме от хоризонта.(Не че нямам време да влизам де.По цял ден се чудя какво да правя)
При нас е една и съща.Ирен ходи на градина,аз продължавам да съм без работа и вече положението взе да става отчайващо.По цял ден се ровя в джобса,пращам СВ-та,от време на време ходя на интервюта и накрая.........НИЩО.Да ми е жив и здрав мъжа да работи,че иначе незнам.
Сега слагам да пием по едно кафе,че още не съм пила и аз и сядам да ви чета.

# 418
Марги, оздравявайте бързо вкички Praynig Hug
Ира, на теб късмет и дано скоро си намериш работа Hug Flowers Four Leaf Clover

# 419
Присъединявам се към твоята компания с кафенцето ( аз съм на 3-то вече Laughing).Дай някоя снимка на Ирен( аз съм фен на това дете Heart Eyes) Дано  бързо да намериш твоята работа!
 Марго, стискам палци бързо всички да оздравявате Praynig
Аз ще водя Дари следобед на зъболекар Rolling Eyes Иде ми да се гръмна.Подозирам....кариес #Crazy Това е ирония на съдбата направо.Дете, което не е ползвало биберони, което не пие сокове, което не е опитвало близалка, дъвка и от сорта..... ooooh!Егати..направо ще се побъркам. Как пък можа да вземе моите проблемни зъби, а не на баща си( за статистиката- на 39 г. - няма никаква манипулация в устата Shocked, нито един развален зъб и т.н....)
Ох- свило ми се е сърчицето от тази неправда.
Dreams , приятно изкарване на семинара Wink
Бубче, какво казват госпожите за това " вампирче" Shocked

Общи условия

Активация на акаунт