Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 24 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • у дома
много исках да ви видя, но съм на работа  Confused ния и таткото ще си се гледат в къщи, обещали са да готвят  Laughing

най-новия ни лаф, когато я попиташ нещо, тя отговаря "как да не съм":

- Ния, слушала ли си днес?
- как да не съм слушала, слушала съм!

и подобни  Mr. Green

# 481
Блан, и аз съм там Peace И на торта става Laughing

# 482
 Знам,че сте на среща и ви пожелавам мнооого хубаво да си изкарате.
На мен ми се реве ,ама мноооого.Марти пак е с 38 температура.Вчера и беше първи ден без антибиотик и вдигна още вечерта.Моля ви ме посъветвайте на къде да я водя,кой да я прегледа и да и сложи наистина някаква диагноза и адекватно лечение Praynig

# 483
НИе не сме на среща.( станахме неотдавна и още сме по пижами Blush).
Миленка- ти при вашето си педи ли водиш Марти?Заведи я  във Вита или Токуда.... newsm78знам ли..... Как се чувства ина4е Марти?

# 484
 Марти казва,че я боли глава.Да,при моята педиатърка я водя. Не знам вече,много ми е гадно

# 485
Това с главата..не знам доколко можеш да й се довериш Rolling Eyes Дария казва- " не се чувствам  добре", боли ме петичката и подобни.....Заведи я при друг лекар. Още повече че сега са почивни дни...

# 486
Milena davai Belladonna 9ch, na 30min po pet zranca do spadane na T. Posle sutrin obed vecer po 5zranca.
Daniel snosti v 2casa bese s 38, a dnes e dobre, no davam.
Moje vit C i Oscilococinum. Ozdravqvaite barzo

# 487
  • гр.София
 Милена,дано всичко е наред. Чета из форума,че този грип-вдигаш Т, уж оздравяваш, и след 2-3 дни пак поваля с Т.  Стискам палци,пиши,какво става.

Бяхме на камерна среща с 3 момиченца-сладурки- Деничка, Маги и София.
 Молът в 10.30 сутрин е пустош и е много приятно.

# 488
  • София
Милена,дано всичко е наред. Чета из форума,че този грип-вдигаш Т, уж оздравяваш, и след 2-3 дни пак поваля с Т.  Стискам палци,пиши,какво става.

Бяхме на камерна среща с 3 момиченца-сладурки- Деничка, Маги и София.
 Молът в 10.30 сутрин е пустош и е много приятно.

smile3514 Исках и аааааааааааз...ама....

Блан, явно си ми стискала много силно палци, жено през последната седмица  Mr. Green Щастлива съм, ама пу пу да не се ме чуе някой  Wink

# 489
  • София
Много е празно тук, какво става?!

Аз гледах предаването с Дони, Иван и Андрей за майката от Люлин (която се лекува от зависимост), на която й е умряло детето на 3 г. и много си поплаках. Писано по въпроса из вестниците тези дни, но аз не съм чела.

Нямам какво да ви се похваля .... само да раздвиж амалко темата

mmilena... как сте?

# 490
 Ми не сме добре... Confused  Сутринта я водих в Полимед,където ни казаха ,че детето и в добро общо състояние и оксилококцинум,вит С и така.( тя там вярно беше жизнена и си пееше).Като се прибрахме при наще (щото тя беше там и да и взема багажа)супер оклюма и вдигна 38.Присетих се за д-р Атанас Мангъров ,който е шеф на детското крило в инфекциозна болница.Звъннах му,прие ни в частния кабинет,каза ми да се подготвя че това е само началото и болестта на Марти ще се разгръща. ConfusedКаза да не и давам нищо, Confusedпочти да не се боря с температурата, Confused Confusedосвен в краен случай.Че  ще е така  и по-зле поне още 3-4-5 дни Sad Sad Sad,после или ще се оправи или ще настъпят усложнения-ангина,пневмония и т.н ,чак тогава антибиотик .Не ни каза в прав тикст че е "свински грип",но естественно го допуска и ни предупреди,че можело и ние да се поразболеем Rolling Eyes. И ни взе за прегледа 70 лв. Shocked Преслуша я,видя и гърлото и опипа коремчето.
Не знам какво да мисля.Умирам от ужас,какво ще стане,Марти заспа с 39гр,а  преди това беше с 39.6.Обадих се на педиатърката ,казах и че ако Марти е със свински грип искам да се лекува,а не да чакаме усложнения и че искам Тамифлу.Тя ми каза ,че тоя грип е като всеки грип и да не го приемам ,като  края на света .И че да-Тамифлуто било добро за възрастни,но за деца било направо токсично и не ми го препоръчва,ама ако искам да го купя и да и давам.

Ужасно ми е....горкото ми детенце...

Пазете се! Hug

# 491
  • гр.София
 Милена Praynig Hug

# 492
Миленка  Cry Cry Cry Много силно ви гушкам, миличка  Hug Hug Hug Ще чакам с нетърпение добри новини от теб. Целуни малкото геройче от нас  Hug

# 493
  • варненка от София
Миленка, Миленка, прегръщам те и много положителна енергия ти пращам. Дано, дано всичко е наред с Марти. Пиши как сте.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 494
Milenka, stiskam palci i az Praynig Praynig :pray:Dryv ni v te4enie.Mnogo pregrydki i polovitelna energiq vi izprashtame s Dari

Общи условия

Активация на акаунт