Октомври е и на градина АВГУСТинчето с рев замина

• 25 415
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Марги, за Тамифлуто знам, има го в България, струва 36 лева, но при децата причинява доста чести гадни странични реакции. Така, че то ще е в краен случай. Ина няма температура за сега, което малко ме успокоява. А Младостка среща не е имало Wink Виждаме се по тъмно, в асансьори и си викаме по телефона Simple Smile Ама иначе ни е весело Mr. Green
Нана, Embarassed

# 436
  • София
Айде айде - ич не те срам даже   smile3534

# 437
Марги, за Тамифлуто знам, има го в България, струва 36 лева, но при децата причинява доста чести гадни странични реакции. Така, че то ще е в краен случай. Ина няма температура за сега, което малко ме успокоява. А Младостка среща не е имало Wink Виждаме се по тъмно, в асансьори и си викаме по телефона Simple Smile Ама иначе ни е весело Mr. Green
Нана, Embarassed

Ей мошенници  Twisted Evil
Хубаво е че поне за малко се засичате, но ще е още по хубаво ако успеете да си организирате срещичка да ви видим Simple Smile

Сложих малко снимчици в августинските албуми на Еличка, дано провокирам и други да се присъединят към едно есенно албумче Simple Smile

http://avgustinki.snimka.bg/children/esen-2009.437447

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 00:18 от MamaMargo

# 438
Добро утро и от мен Party Снощи си легнах с кокошките и тая сутрин съм свежарка. Не мога да повярвам че имам усещана за главата си( засега физически, за съдържанието- ще почакам малко Crazy).Сега си пия кафето и очаквам майсториза климатика.Май ще ми се размине и ходенето до работа по обед, та- с 2 думи- не мога да повярвам  на късмета си newsm78
Сега отивам да гледам снимки на Еличка Grinning(  може да ми дойде музата да ка4а и на Даруна)

# 439
  • София
Привет!
Еличка е страхотна!  Heart Eyes Чакаме и снимки на други августинчета Hug Аз май също не съм слагала скоро, ако имам време ще го направя.
Вчера Ивчо не искаше да си тръгва от ДГ  Shocked  Crazy , тази сутрин пак нямаше рев.
За свинския грип ме е страх заради децата. И не само от него, от грип по принцип. А тамифлу си е старо л-во.
Велмар, какво стана със зъбаря?

# 440
На зъбоолекаря- ходихме снощи.То и не о4аквахме да се слу4и реален преглед или 4ак процедури по ле4ение Wink Целта на занятието беше да свикне с обстановката, да се привле4е вниманието й . за да не се наплаши нещо. Отидохме когато имаше друго дете там.На Даруна й беше интересно. Плюс това познава зъбоолекаря( той ни е комшия Wink ).Та- прави се на маймуна,показва й сума ти неща, голям спектакъл беше Simple Smile Каза че пак ще мму дойде на гости. Та- това е. Няколко пъти ще се разхождаме с опознавателна цел, преди да стигнем до същината Simple Smile

# 441
  • София
А всъщност кариес ли се оказа,че има? И може ли да се лекува? Пломби ли се правят? На мен едно време са ми слагали, но бях по-голяма. Не мога да си представя дете на тази възраст да седи мирно толкова време  Rolling Eyes

# 442
  • София
Добро утро.

Водих Кало на преглед и да му вземат кръв за пълна кръвна картина.
Слава богу гърдите вече са чисти, гърлото няма течащи секрети, няма гнойни храчки, само още е леко зачервено. До неделя продължаваме с илачите.
Днес ми се очертава тежък ден. Ще работя от вкъщи, защото няма кой да го гледа, а Митко пътува за Бургас.
Снощи ни се обадиха, че баба му е починала. Въобще лоша година ни е.

# 443
Марги, Еличка е страхотна и хич не й личи, че не хапва много Hug И много си приличат с Ники Peace
Ха сега кажете накратко за Кюфтетата, че не ми се рови да чета Embarassed Очертава се с Деница да сме самички, та може и да дойдем, но не съм сигурна дали ще гледаме кино или ще пием кафе и сок Peace

# 444
А всъщност кариес ли се оказа,че има? И може ли да се лекува? Пломби ли се правят? На мен едно време са ми слагали, но бях по-голяма. Не мога да си представя дете на тази възраст да седи мирно толкова време  Rolling Eyes
Абе- ние си знаем 4е е на4енка на кариес. В това няма съмнение.Лекуват се млечните зъби, разбира се. Дори се оказа че доктора е имал преди няколко месеца пациент4е под 3 -годишна възраст и  е идвало....12 пъти Shocked - правили са му 4 зъб4ета някъде.НИкакви проблеми,.Дори му е било приятно ooooh!

# 445
  • София
 Crazy ooooh! как му е приятно бе? Да вземем да водим и Ивчо там, може пък този д-р да е вълшебник  Simple Smile
Нана, моите сболезнования за бабата на Митко!  Sad
Кюфтета, както и среща ние ще пропуснем. Алекс пак е с хрема  Rolling Eyes , мен гърлото ме дращи, Ивчо продължава да си кашля, както и бая деца в групата му.  Rolling Eyes

# 446
  • София
Аз пратих РИОКОЗ в градината. На пълна проверка. Отишли са и са обърнали градината с краката нагоре. Сега се чух и с учителката - няма болни деца в групата. Всички са изпратени по къщите  Mr. Green
Та да знаете, че като не разбират с добро и с лошото става.

# 447
Crazy ooooh! как му е приятно бе? Да вземем да водим и Ивчо там, може пък този д-р да е вълшебник  Simple Smile
Врно е вълшебник- на маймуна се прави- Бъркаха разни лекарства и оцветяваха, слагаха " вълшебен прах"( дари каза че си играел с палстелин като в детската градина Laughing, а праха бил като на феите).Дава й да вози игра4ките нагоре-  надолу  на стола, после и нея самата.Меж Stopу другото доктора е в Люлин Wink
 Аз питах в нашата група как е забооляемостта- имат си 20 и няколко деца- няма смър4ащи или кашлещи Peace

# 448
  • София
Ха, къде е точно е кабинетът му?
Нана, ако беше в нашата ДГ сигурно нямаше дете да остане  Crazy Laughing

# 449
ами - след силвър центъра- до КФС.Има една автомивка и се свива там.То е даже някакъв мед. център Thinking Ако искаш ще питам за то4ния адрес.Мога да ти дам телефон и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт