Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-15

• 72 668
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
♥VIKI♥, разбираемо е разочарованието ти, но със сигурност е за добро  Hug

Meggysan, много сладки юнаци.  Hug И браво за дограмата  Peace

Акси, и аз знам, че за къща е по-добре добра PVC, нашата е Кьомерлинг!

galana_s, амбициозен график на есен с ученик и в нова къща  Wink Стискам палци да успеете с възможно най-малко компромиси  Hug

sashylinka, Честито  Peace Успех и здрави нерви  Wink

# 661
  • Русе
Гледам албума, направила съм го видим за всички, странно защо не се вижда, сега пак ще погледна и ще коригирам.
Сега е ок, преди линкът в подписа беше друг. Peace

Гледах снимки на малките мъже - страхотни са, да са ви живи и здрави! Hug

Да, след като пуснах отговора видях къде е проблема, но после забравих да редактирам.

Meggysan, много сладки юнаци.  Hug И браво за дограмата  Peace

Аз за къщата ви пуснах линка, вие бандитите гледате  Laughing Laughing Laughing

# 662
  • Банкя
Ами те са по-интересни и по-важни. Grinning Hug

Ти като сложиш нови снимки на строежа, не се притеснявай, и тях ще коментираме. Wink

(Оказа се, че съм ги гледала снимките преди, когато само четях, но пак ги разгледах. Peace)

# 663
Благодаря ви за пожеланията! Ще строим в гр. Сливница - близо до София. Честно казано все още не ми се вярва, че започваме да осъществяваме голямата си мечта за собствен дом! Само се надявам всичко да е ок и занапред!

# 664
  • Банкя
Къде сте, строителки! Sunglasses
Как вървят нещата?
Времето се постабилизира и няма много дъждове, дано напредвате. Wink

Ние си чакаме новата скица... и аз реших да препрочета пак старите теми.
Доста полезни неща има в тях. Някои от строителките са приключили със строежите, други още дерзаят, някои обаче вече не се разписват в темата. Sad (Диди определено липсва, Вяра (2К) също...)
Дано всичко е наред и просто не им остава време. Hug

# 665
Тук сме, Акси Hug
Ние приключихме грубия строеж, като сложим дограмата ще пусна снимки Wink
sashylinka, добре дошла сред нас. Желая ти с лекота да ви върви Hug
Rени, наистина се надявам да приключим до октомври-ноември.
Meggysan, като ти гледам юнаците, се навивам за второ бебче Heart Eyes

# 666
  bouquet тук съм ...но само чета и ви се радвам как напредвате  Peace
Ние засега сме в тотален застой, че с тая криза се объркаха нещата финансово  Sick тъй, че и тази година няма да строим  Sad
а и архитектката дето уцелихме направо "в десетката" само я връщам да преправя и не мога на глава да излезна с нея ...на различни езици си говорим явно  #Crazy ....добре, че поне сега не бързаме, че иначе сигурно щях да я  #2gunfire

# 667
Здравейте момичета,

При нас миналата седмица правиха ВиК и топло инсталацията,направиха и замаската на пода.Сега чакаме дограмата, и когато затворим ще се прави Ел.инсталацията.Така че и ние леко напредваме.

Сега съм в чудене за камината,дали да е открита или камера за вграждане да вземем.Както и не мога да реша как точно да изглежда,т.е дизайна й newsm78.
Дайте идея за фирми,занимаващи се с камини,че сега това идва наред. Rolling Eyes

# 668
  • Русе
Ами те са по-интересни и по-важни. Grinning Hug

Ти като сложиш нови снимки на строежа, не се притеснявай, и тях ще коментираме. Wink

(Оказа се, че съм ги гледала снимките преди, когато само четях, но пак ги разгледах. Peace)

Ами да, по-важни са, естествено, пък и щом това предизвиква у galana_s желание за второ, значи снимките са си свършили работата Simple Smile  Grinning Laughing. За какво я правят тази голяма къща само за едно дете. Нашата малка, пък искаме още едно Simple Smile. Ще сложа снимки тази седмица,че майсторите работиха само 2 дни и днес продължават, така че скоро ще има нови попълнения (а и в снимките на децата).

*2K* , много жалко, че така се развиват нещата при вас, дано скоро да има някаква промяна в положителна насока и все пак да започнете. Дано и с архитектката се разберете, че отначало като почне кофти да не ви върви така.

Rados-tina, браво, полека-лека нещата вярват.

Момичета, кога затваряте с дограма? Ние както вече казах мислим сега след покрива да затворим, че може да ни се наложи да носим едни плоскости там за съхранение, които после би трябвало да ползваме, макар че малко ме е страх да не нараним дограмата с довършителните работи, че тепърва ни предстоят всички инсталации, замазки и т.н, т.н. ...

# 669
  • Банкя
Има раздвижване! newsm44

galana_s А СОТ-а сложихте ли го? Нали от него зависеше, кога ще правите медния покрив. Peace

Жалко, че и при вас кризата е оказала влияние. Sad Дано поне скоро преборите архитектката. Peace
А какво стана с онези съседи от север? Разбрахте ли се, съдихте ли се?
Аз си имам взаимоотношения със съсобственик, за сега е ок, но да видим как ще е занапред, така че искрено ти съчувствам. Grinning

Rados-tina Браво, че напредвате! Не мога да изкажа мнение за камина. Rolling Eyes Защо не пуснеш google-търсене за камини и картинки, поне да се спреш на външен вид/дизайн. Peace

Meggysan Щом няма друг вариант за съхранение на тези плоскости, тогава първо сложете дограмата. Иначе е хубаво къщата да постои известно време отворена, за да "излезе" по-голяма част от строителната влага. Но с нея може да се справиш и с влагоуловители. Peace
Иначе бройката 3 и ние с моя мъж сме си я харесали, но да сме живи и здрави, да стигнем до тях и да ги отгледаме. Wink Hug

# 670
 Mr. Green  С тях разбиране май няма, но поне на всички документи в общината излезе, че ние сме прави и ги предупредиха, че са влезли в чужд имот, адвокатката също им прати необходимите предизвестия и документи, че са в нарушение  Sick и уж се примириха ...ама  newsm78
Засега оградата все още не е на място, но живи и здрави скоро ще я местим и тогава ще се разбере колко са се примирили  Thinking ще се чуе сигурно  #Cussing out

# 671
  • Русе
Знам, че трябва да поизсъхне, то няма веднага да затваряме, сигурно чак на лято, но все пак няма да е по-късно. Пък и след това няма веднага да правим нещата, така или иначе ще завършваме поне 2 г, пък дано да е по-бързо.

Радостина, забравих да пиша за камините, ние лично сме се спряли на http://www.prity-bg.com/Products/products.php?lang=bg&cat=6&productid=25. Нашата ще бъде на ъгъл, искаме и малко в по-битов стил да бъде, не модернистична. Принципно е тази, още разглеждаме и други, но дизайна ще е такъв със сигурност. Нещо подобно http://www.marmostyle.org/kam9.jpg, http://prevren.tripod.com/images/kamin_3.gif, http://www.marmostyle.org/kam1.jpg

# 672
  • Русе
Mr. Green  С тях разбиране май няма, но поне на всички документи в общината излезе, че ние сме прави и ги предупредиха, че са влезли в чужд имот, адвокатката също им прати необходимите предизвестия и документи, че са в нарушение  Sick и уж се примириха ...ама  newsm78
Засега оградата все още не е на място, но живи и здрави скоро ще я местим и тогава ще се разбере колко са се примирили  Thinking ще се чуе сигурно  #Cussing out

Той адвоката да им пусне уведомление, че ще пусне жалба към съда пък да видите дали няма да се примирят. Айде ако става въпрос за малко, а и те са коректни, човек да не се занимава, но като се сърдят, а не са прави, заслужават да ги заплашите поне малко.

# 673
При нас къщата стоя отворена цяла година. Миналата по това време вдигахме грубия , юли месец правихме покрива и чак сега дограмата , без входната врата , защото не сме лепили ,а искаме дървена .Ще взема апарата днес да ви щракна малко снимки.
Чувала съм , че е хубаво тази година да се измаже къщата и пак да престои една година , а след това да се стяга вътре и да се влиза за живеене.

# 674
абе ще ги преборим.... надявам се поне  Praynig хич не ми се иска да е с лошо, че после да няма номерца  Mr. Green ама май до там ще се стигне  #Crazy
а не е малко площта - на 500 кв.м парцел - "у техния двор" са има-нема 47-50 м2  #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт