"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 047
  • 379
  •   1
Отговори
# 240
На мен ми се струва, че този отбор на Даниела и Камен щеше да ми е по-симпатичен, но Орлинчо се постара това да не стане,  той малко ги закопа с тези негови коментари, второ, мисля че професионалистите в техния отбор не бяха особено атрактивни, като тези в отборите на Нед и Милен.

# 241
Българинът е много мнителен човек и Даниела ще го разбере за в бъдеще. По- добре е вече да не участва , че да не се сипят обиди по неин адрес . Мен ми е симпатична и готина и се надявам да и хареса тук в България и да види само най-хубавото от българите и от нашата страна и най-важното да не чете форуми защото омразата и злобата ни е пословична.

# 242
Аз не знам колко са атрактивни професионалисте на Нед и Николета , но определено Яна Акимова е атракция . Много красива и ефектна танцьорка и победителка в миналия сезон .

# 243
Мерси abs Hug

# 244
  • Варна
Българинът е много мнителен човек и Даниела ще го разбере за в бъдеще. По- добре е вече да не участва , че да не се сипят обиди по неин адрес . Мен ми е симпатична и готина и се надявам да и хареса тук в България и да види само най-хубавото от българите и от нашата страна и най-важното да не чете форуми защото омразата и злобата ни е пословична.
Някой обиди ли Даниела, че не ми се четат старите теми  newsm78

# 245
Оо,Коста е просто най голямата антракция.Просто е уникален.Не случайно и Ивайло си го хареса.

# 246
Аз не знам колко са атрактивни професионалисте на Нед и Николета , но определено Яна Акимова е атракция . Много красива и ефектна танцьорка и победителка в миналия сезон .
ефектна на кила, за танцьорка Яна ми идва малко дебела  Stop на мен пък другите танцьорки много повече ми харесват как танцуват  Crossing Arms, не им знам имената, но ще кажа отборите - на Анелия, Крум, Милен и Нед  

# 247
Яна не е дебела ,а има свинска физиономия.

# 248
  • Варна
Е, малко си е трътлеста, малко, де  Peace

# 249
Някой обиди ли Даниела, че не ми се четат старите теми  newsm78
Никой не е обидил Даниела, просто констатирах, че и липсва харизма и  танците много не и се отдават, виж гледах я в съботното предаване и мисля, че като водеща е страхотна

# 250
Да, Даниела със сигурност е позитивно настроен човек, желае да танцува, но не й е приоритет.

# 251
При мен възникна спор относно годините на  Анелия Раленкова. Някой да знае колко е годишна? Търсих сега в нета, но не открих нищо за годините й.
Анелия Раленкова
художествена гимнастичка
Родена:    25 декември 1963
София, България
    * 1981 Световно първенство в Мюнхен - Германия /Златен медал в многобоя, Златен на бухалки, Сребърен на въже, топка и лента/
    * 1982 Европейско първенство в Ставангер, Норвегия /Златен медал в многобоя, Златен на въже и обръч, Сребърен на бухалки/
    * 1983 Световно първенство в Страсбург - Франция /Сребърен медал в многобоя, Златен на объч и бронзов на топка, бухалки и лента/
    * 1984 Европейско първенство във Виена - Австрия /Златен медал в многобоя, на обръч и бухалки, топка, бронзов на лента/

# 252
  Peace
Днес не ми харесаха как танцуват.

# 253
Е, малко си е трътлеста, малко, де  Peace
То по принцип момичето си е нормално, но пак казвам като за танцьорка краката са и доста дебели и  сравнени с тези на Даниела, направо разликата беше  Crazy

# 254
  • София
А какво и с кого е танцувала Нешка Робева?

Общи условия

Активация на акаунт