"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 056
  • 379
  •   1
Отговори
# 270
Няма такова нещо , не се опитвам да дразня никого. Просто коментирам както и вие. Не се заяждам с никого просто се възмущавам как може все да намирате някой виновен за нещо. Сега пък какво е направил Орлин за да бъде така оплюван ? Мисля , че дава изключително адекватни обосновки за оценките си.

Аааа, не! Не съм съгласна. Naughty Не съм от най-запалените фенове на това шоу, но мога да кажа че Орлин е последният от журито, който въобще може да дава адекватни оценки. Naughty Освен това е доста плосък миличкия, мислех че като е софееско келеме, може да е по-цапнат в устата, барем да каже една-две култови реплики. Де тоя късмет...
Нито пък са ми симпатични Нед и Николета,но просто ги реже ей така, от лошотия!
Това е!
Орлинчо - да си ходи. Mr. Green Sunglasses

# 271
  • София
Според мен не е точно от лошотия, има нещо скрито което ние не го знаем, някоя интрига с професионалната танцьорка, от отбора на Николета и Найден.
А, че ме дразни Орлин спор няма, едно и също коментира, с едни и същи думи даже. Като Мария в журито на Мюзик Айдъл

# 272
  • Варна
А не мислите ли, че Орлин може да го дразни наистина Николета ... парадирането и и цялото и самочувствие на секс бомба...подръпването на дрехите преди (което мен ме дразнеше още от самото начало)...естествено, че е красива и т.н...но може би го дразнят нещата, които една жена биха дразнели .... и съм съгласна, че няма на какво основание да коментира и да журира  Naughty

# 273
  • София
Е много е бил хубав танца на Нешка и Владо!!!! Вчера не успях да го гледам, сега го направих във вбокса - класа, истински танцьори!!! Браво!!!!

# 274
Снощи  мъжът ми ми сподели  че, Мишо шамара вечера бил при него и му казал че, всичко било нагласено. те знаели че, няма да продължът, защото трябвало да спечелят Милен и Зара. Милен, защото е в Нова, а Зара защото сега я лансират. Щели да ги върнат като компромис след 2 седмици и пак да танцуват. Ще видим дали ще стане така. Сега той имал работа записвал с някакви американци и заминавал за Щатите.

# 275
  • Варна
Снощи  мъжът ми ми сподели  че, Мишо шамара вечера бил при него и му казал че, всичко било нагласено. те знаели че, няма да продължът, защото трябвало да спечелят Милен и Зара. Милен, защото е в Нова, а Зара защото сега я лансират. Щели да ги върнат като компромис след 2 седмици и пак да танцуват. Ще видим дали ще стане така. Сега той имал работа записвал с някакви американци и заминавал за Щатите.
Оппа! Да я видим каква ще стане!

# 276
Много ме разчувства танца на Нешка и Владо!
Много взе да ми лази по нервите тая компетенция Орлин.Много взе да лети и той нагоре, ама ще му резнат крилцата скоро!
Абе кои отпаднаха?

# 277
  • Велико Търново
Даниела и Камен

# 278
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това малко ми е като изсмукано от пръстите. Според мен ще върнат Диляна и Боби.

# 279
направи ли ви впечатление как Иван се държи с жена си  #Crazy

# 280
Това с връщането май го казват на всички отпаднали отбори.  Mr. Green Ама само един ще се върне, аз лично не вярвам това да е Мишо Шамара. Ще видим кой ще отпадне през следващите две седмици - вероятно Нед и Боби Турбото. Ако е така, предполагам че публиката ще върне точно един от последните два отбора.

# 281
На мене също ми направиха неприятно впечатление, а и тя изтърси нещо от сорта - Ако се съблека, Иван ще ме пребие  Shocked Реакцията на Иван беше никаква.

# 282

Какво точно е станало?

# 283
На мене също ми направиха неприятно впечатление, а и тя изтърси нещо от сорта - Ако се съблека, Иван ще ме пребие  Shocked Реакцията на Иван беше никаква.

да, а когато детенцето му ревна, можеше да го гушне. никаква реакция  Confused

# 284

Какво точно е станало?
Първо не й даде думата, когато Андрей му напомни се държа малко като на подбив, прекъсваше я....., но трябва да се види не мога да го пресъздам.

Общи условия

Активация на акаунт