"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 020
  • 379
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Я малко разбор на вчерашните събития:
кой идиот се изцепи в защита на Мира,че била изключителна,жена,защото за 1 година успяла да свали 30кг Shocked
Ами,аз за 4 месеца свалих 28кг,и к'во от това.И двете сме яли,като разпрани по време на бременността.Това са си бая килца.
Кое му беше похвалното,и кое беше за възхищение?

# 31
Или Кошлуков или Танев...ама кой точно, не помня вече. Embarassed

# 32
Ставаше въпрос,колко велика жена е Мира,как с 2 деца, едното скоро родено,се справя и с танците Mr. Green

# 33
Сигурно е била доста ядосана,че отпадна. Mr. Green

# 34
  • София
Ставаше въпрос,колко велика жена е Мира,как с 2 деца, едното скоро родено,се справя и с танците Mr. Green
Ох и тая Сашка номер 2.Сигурно на мама режисьорчето ще стане мъж за женене,и пак ще казва,че има бебе

# 35
Или Кошлуков или Танев...ама кой точно, не помня вече. Embarassed

Кошлуков го каза.Ма що и аз не разбрах.Нищо общо няма с танците й това, ама айде.Похвалиха я(въпреки, че няма за какаво).

# 36

Е, то и Симона Пейчева изглежда перфектно само 3 месеца след като е родила Crazy

# 37
И аз да се подредя....макар че довечера само ще хвърлям по едно око - дано хвана интересните отбори  Peace ама ще ви чета де  Wink

# 38
   Да се запиша в темата. Ще чакам анкетата, но сигурно ще успея да гласувам утре.

# 39
гласувах за Ники и Анелия
въпреки,че Нешка и сие пак ще им надуят оценките

Защо гласувате преди да сте видели танците? Анкетата не е ли за настоящата семица?  newsm78

# 40
затова вече няма анкета  Peace

# 41
                             Брей, доживях да съм самичка в темата...

# 42
  • София
И аз да се цопна, чакам да видя новите танци.

# 43
Здравейте! Стискам палци за Отбора на Симона- изключително удоволствие я гледам-пластична и сияйна позитивна.
Също така и за отбора на Милен -той ме изненада приятно снощи а и с Зара си пасват
Ще ми се по дълго да ти гледам

# 44
Къде е Райна? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт