"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 010
  • 379
  •   1
Отговори
# 360
Някой да знае, чия е музиката, на която танцуваха току що четворката с тия черните на очите, дето не ги виждам кои са, та да ви кажа кой точно е танцувал току що Laughing

# 361
Нед е чисто гол зад кулисите  #Crazy
Дано Орлин е гладен  Joy Joy Joy

Ох! Знаех си, че не трябва да преследвам котката точно сега - се изпускам интересното!  Mr. Green

А аз бях до кухнята за сладолед. Joy

Гледалите, Орлин видя ли Нед? Mr. Green

Авче ти да не си ми астрален близнак  Laughing Hug

Той Орлин и да не е видя, ще го види  Twisted Evil само да се молим да има камери  Whistling
Деян и Кристина не ми харесаха много, но да чуем дамата с мението, дето не ѝ дават думата  Mr. Green

# 362
Ееее, не трябваше да казват, да е изненада за Орлин. Mr. Green
Те Глория предупредиха, щото горкана не била избрала подходящ ден да гостува във Вип Денс  Joy Joy Joy

# 363
Трейси, като нищо може да сме. Mr. Green Hug

Ееее, не трябваше да казват, да е изненада за Орлин. Mr. Green
Те Глория предупредиха, щото горкана не била избрала подходящ ден да гостува във Вип Денс  Joy Joy Joy

bouquet Нямаш грешка. Орлинчо да му мусли сега. Laughing

# 364
  • София
тази Сюргюн, Joy  като е толкова  голяма звезда от световна величина, не е ли редно да знае   английски дори и лош английски

# 365
тази Сюргюн, Joy  като е толкова  голяма звезда от световна величина, не е ли редно да знае   английски дори и лош английски
ОбъркА рейса май  Mr. Green

# 366
Да идва Нед. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 367
Ех, срещу простотията нямало предпазни средства. Mr. Green
То че е простотия, простотия е. Ама заслужена. Laughing

# 368
На тези реклами няма сила дето да ме мръдне - да не изпусна изненадата, защото "...простотията в България няма край...."  Mr. Green

Ех, срещу простотията нямало предпазни средства. Mr. Green

Как да няма  Naughty Ака мама и тати на Орльо бяха ползвали предпазни средства сега нямаше да му гледаме неговата  Crossing Arms

# 369
ОбъркА рейса май  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing

# 370
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Хайде време е за папане

# 371
  • София
 Joy Joy Joy Joyтози Нед

# 372
# 373
Еееее, евала на Нед. Аз очаквах нещо брутално просташко. Mr. Green Пу, останах чак леко разочарована. Laughing

# 374
  • София
Еееее, евала на Нед. Аз очаквах нещо брутално просташко. Mr. Green Пу, останах чак леко разочарована. Laughing
на мен ми се щеше да изплющи един шамар поне на Орлинчо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт