Тест от детската градина

• 7 037
  • 77
  •   1
Отговори
Миналата седмица от детската градина на дъщеря ми ни дадоха да попълним този безумен тест ooooh!
Възможните отговори са: Винаги,Почти винаги и Никога!!!
На някой въпроси дори е невъзможно да се отговори с някой от трите посочени отговора!
Децата са смесена група,от година и половина до три и половина.

# 1
А каза ли ви каква е целта на теста?

Чудя се какво точно искат да кажат с 10 въпрос #Crazy

# 2
Написан е с правописни и граматични грешки. Може би целта е да популяризират нов правопис?!

# 3
Целта е неясна.  Wink Таткото беше на родителската,където са го раздали.Не са казали нито кой го е спуснал,нито каква е целта.Трябва да го накарам да разпита госпожите,че ми е много чудно кой му е автора. newsm78
A граматичните и правописни грешки започват още от заглавието ooooh!
На мен ми е любим въпрос 1

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 23:50 от arllina

# 4
Тестът ми изглежда безмислен и безумен. Предполагам, че с тези въпроси се занимава психоложката към градината?

# 5
тестът е от книга за педагога към яслена група.. от поредицата "аз съм в яслена група" на издатеслтво изкуство.. целта не е да ви преценяват вас като родители, а до каква степен е изградена увереност у детето.. и на мен ми беше смешен като го четох... използва се за различни индивидуални характеристики на детето ви от педагога, който посещава групата веднъж седмично.. и най вече служи за база при изграждане на индивидуаен подход към детето ви..

# 6
Тестът е напечатан с много грешки, но иначе не е лош. Хем родителите ще се замислят за някои неща, докато го попълват.

# 7
Тестът е напечатан с много грешки, но иначе не е лош. Хем родителите ще се замислят за някои неща, докато го попълват.
E, да, но поне да дадат още няколко възможни отговора. Като например "понякога". Защото на въпроса "Позволявате ли му да прави грешки?" не бих могла да отговоря с нито един от трите предложени отговора.

# 8
Заглавието е потресаващо...граматически...

На мен пък ми напомня,на някакъв нескопосан опит за превод на подобни въпроси от американски аФтор. Те си падат по подобни идиотии...

Въпрос едно е уникален.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 9
тестът е от книга за педагога към яслена група.. от поредицата "аз съм в яслена група" ...
На мен ми прилича на домашна работа на ученик, неизучил правилата за пълния член.
Отговори от типа на "не", "понякога", "често" и "да" водят до всичко друго, не и до обективни резултати. Те са само за елементарна статистика, кухи от всякъде. Знам, че преработката на свобони отговори иска време, но тя би могла да доведе евентуално до нещо съществено.

# 10
И  на мен не ми се вижда  стилистически и граматически издържан .... Все пак  стана  ясно че такъв тест се допуска сред родителите...поне да  го ремонтират ...щото като нищо да  си помисля , че е плод на новоизлюпена психоложка ( която не е внимавала  в час по правопис едно време) , решила да  си прави  някакви опити с измислени тестове !  newsm78 newsm78 newsm78

# 11
А на мене теста просто ми напомня за някои неща, които пропускаме с децата си.

# 12
не мога да повярвам - какво е това крещящо, неграмотно безумие Shocked

# 13
Просто съм меко казано втрещена от неграмотността на написаното и неговото безсмислие?

Харесвате ли вашето дете?
 #Crazy

# 14
То дали ни харесва.
 Laughing
Чувам ли, когато ми говори.
Позволявам ли му да прави грешки.
Това е безумно, та чак смешно.
Звучи като лексикон.

Общи условия

Активация на акаунт