ВБЕСЕНА И НЕЙНАТА ТЕМА

• 4 927
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
Всъщност,авторката сподели че е врачанка,от което си вадя изводите,че темата й може би не е парзалка...там съм се изумявала на точно такива определения за жени,които видимо поддържат външния си вид,че и отказват да колят прасета. Особено към софиянки омразата е на макс...мен са ме наричали по същия начин,защото имам големи гърди и за скромната си възраст от 18 години (тогава) отказвах да нося поло,защото ми харесват по-дълбоки деколтета. Така че,пак казвам-не съм сигурна че темата беше парзалка Sunglasses

# 31
  • Насред хаоса
Освен това мъжът на сестрата също се заглеждал по снахата
Ама само за да й гледа сеира, да не си помислите друго. Тя вбесената си е естествена и не носи къси поли и дълбоки деколтета.
Че и кокошки не ще да скубе, да й се не види.

# 32
  • София
Така че,пак казвам-не съм сигурна че темата беше парзалка Sunglasses[/b][/i]

Аз също, впрочем.

# 33
давам левче за кефче

Меган, аз за левче не си събувам гащите, камо ли кефче да ти правя за едно левче.  Naughty

# 34
Бърди, private, аз също в началото на темата отговорих съвсем сериозно... дадох съвет да се радва на щастието на брат си, да опознае снахата, да не съди по външни вид и т.н., но с всяко следващо включване на авторката все повече се убеждавах, че това не е възможно, не може човек наистина да си ги мисли тези неща Thinking Даже ме стана яд колко съм наивна и как не съм разбрала веднага за пързалката. Но пък наистина беше много забавно и интересно:) И впрочем, надявам се да си е била чиста пързалка, че представяте ли си какво и е на снахата в това семейство Shocked

# 35
 ooooh! Изтървала съм шоуто.

# 36
Бърди, private, аз също в началото на темата отговорих съвсем сериозно... дадох съвет да се радва на щастието на брат си, да опознае снахата, да не съди по външни вид и т.н., но с всяко следващо включване на авторката все повече се убеждавах, че това не е възможно, не може човек наистина да си ги мисли тези неща Thinking Даже ме стана яд колко съм наивна и как не съм разбрала веднага за пързалката. Но пък наистина беше много забавно и интересно:) И впрочем, надявам се да си е била чиста пързалка, че представяте ли си какво и е на снахата в това семейство Shocked
Странно,нестранно,повярвай ми има хора,които мислят и говорят по абсолютно същия начин като авторката...особено във врачанския край преобладават. Не искам да засягам никого разбира се,моята рода по женска линия всички са от там и до една са уроспии,особено към други жени. Просто манталитета и възпитанието им са такива,че и на всичкото отгоре в много семейства още цари матриархат....

# 37
И аз в отбора на изпуснали те забавата Laughing обаче ще се съглася с момичетата,че може и да не е пързалка защото
моите родители са точно от този край там и искам да ви кажа,че такова е отношението към поддържаните жени там.
Баба ми, /в ролята на свеки/ и до ден днешен побеснява,като види майка ми с в обувки на токчета.Просто превърта, и наистина я е карала да коли животни.Така че е възможно и да е истина, или поне ако е пързалка е много добре измислена. Peace

# 38
Ех, момичета почва много да ме е яд, че съм изтървала шоуто ама на нека ми е като си "лакирВам" ноктите по нощите.

# 39
И аз в отбора на изпуснали те забавата Laughing обаче ще се съглася с момичетата,че може и да не е пързалка защото
моите родители са точно от този край там и искам да ви кажа,че такова е отношението към поддържаните жени там.
Баба ми, /в ролята на свеки/ и до ден днешен побеснява,като види майка ми с в обувки на токчета.Просто превърта, и наистина я е карала да коли животни.Така че е възможно и да е истина, или поне ако е пързалка е много добре измислена. Peace
Що за глупости, аз също съм от  този край и никога не съм се сблъсквала с подобни хора или такъв тип манталитет. Мисля, че скоро не сте ходили към Враца, аз бях там лятото и мога да ви кажа, че на външния вид на тамошните майки може да завиди всяка манекенка (изобщо не преувеличавам). Явно вашите роднини са или от околните села, или на възраст над 60, иначе нямам обяснение. Изобщо, много ми е смешно, като започне някой да обобщава за толкова големи групи от хора и да твърди, че "всички са..."

# 40
За пропусналите: драмата беше, че снахата е руса, секси мацка, която напълно задоволява брата на ВБЕСЕНА...
Тя, от своя страна, не обичала да се ГРИМИРВА, и затова считаше снаха си за много, много долна.
Абсолютно против е закуските в леглото и тем подобни леготии.
Смях на кутийки Laughing

# 41
Що за глупости, аз също съм от  този край и никога не съм се сблъсквала с подобни хора или такъв тип манталитет. Мисля, че скоро не сте ходили към Враца, аз бях там лятото и мога да ви кажа, че на външния вид на тамошните майки може да завиди всяка манекенка (изобщо не преувеличавам). Явно вашите роднини са или от околните села, или на възраст над 60, иначе нямам обяснение. Изобщо, много ми е смешно, като започне някой да обобщава за толкова големи групи от хора и да твърди, че "всички са..."
Първо,най-възрастната ми баба е на 60,имам няколко,второ бях си на Враца преди няколко месеца идеално знам как изглеждат младите майки,трето всички са от Враца,не от околните села,четвърто ти също обобщаваш в момента. Аз не казвам,че всички са такива,а че има И такива...чети по-добре!

# 42
Всъщност,авторката сподели че е врачанка,от което си вадя изводите,че темата й може би не е парзалка...)

tooth  Значи все пак горе долу улучих посоката - мислих, че е някъде от Ломския край ....

# 43
Ех, момичета почва много да ме е яд, че съм изтървала шоуто ама на нека ми е като си "лакирВам" ноктите по нощите.

Тююююх, и аз така начииии  Mr. Green И аз си ги лакирВах, ама пуста суета...изтървах купона!

# 44
Имам предчувствието, че са я усетили по АЙ- Ай- ри то.  Иначе теми рядко се трият.

Общи условия

Активация на акаунт