Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 865
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
На мен пък ми допада, че е като чат  - а и ако вземат да го направят истински още по- добре.
А и тук сме почти само жени, кво лошо има и рецепти да се разменят.
Ние от толкова обсъждане на филма, пускане на снимки и материали - вече изчерпахме почти всички снимки, дори сами си наложихме цензура. Нещата излизаха от релси.
Наистина не виждам какъв е проблема?!
Защото ако наистина трябва да се обсъжда само и единствено филма всички оставаме на сухо. Замина и списък, и опашки, и ред Joy Joy Joy Joy

# 421
Морганче, направих това сравнение между двете двойки, защото в една от темите някой беше написал, че играта на Туба и Мурат не може да се сравни с тази на Бергюзар и Халит... Извинявам се newsm17

# 422
Lilims, не ми преразказвай двата сериала... говоря за конкретни сцени no

Извинявай че се намесвам ,но Lilims  си е казала мнението за героите няма преразказ .
И това ми хареса защото много странички напоследък приличат на чат.Съжалявам, ама кой какво готви и кога ще го сготви не смятам ,че тук трябва да се пише . Hug Надявам се и други да има на моето мнение за да можем да си коментираме филма и героите така както беше с 1001 нощи

всички тук коментираме филма от много теми насам....
мен пък не ми допада кой какво казал в 1001 нощ, кой бил главния герой в Мелодията на сърцето и колко бил хубав Кръстоносеца
и да не забравя колко мъка имало в Сълзи над Босфора..........
тази Тема е за филма Аси - не мисля че има какво да се коментира повече
а това че между коментара някой си споделя мъката не виждам нищо лошо.....
ако ще се дават примери с други филми в сайта има теми за всеки един сериал - да си пишем по предназначение ако може

и аз гледам Перла ама не смесвам двете теми - хората са ми дали за всеки сериал тема.....
  bouquet

Нали не се заяждаш? Никъде не съм разказвала за други филми и така нататък.По нагоре някой беше направил сравнение между Аси и Шехерезада ставаше въпрос за гордостта .А щом така ви харесва чатете си аз никого не искам да обидя .Свобода на словото ........ Ако искаш няма да ти влизам в темата ...........

# 423
Здравеите,момичета.Може ли и аз да си изкажа мнението?
Аз също много харесвам тази тема и не виждам какво толкоз има ако си разменя ме рецепти или каквото и да е било.Според мен нищо лошо няма напротив аз лично много неща научих от вас и съм ви благодарна . А за рецепти защо всички си имаме начин и рецепти за готвене ако научи някоя няма нощо лошо това е разнообразие за нас.Това е моето мнение неискам никого да засягам Ако има засегната моля да ме извините.наистина много се развличам с вас

# 424
  • София
темата не е моя - да започна от тук

и говорех принципно като изреждах сериалите,

а отговорих на теб, защото ти се заяде, че не ти било приятно да си чатиш......

Мис 60- не се извинявай - няма за какво друго ме подразни....

ако не ти харесва обсъждането на филма  и искаш да е като 1001 нощ - гледам още има активна тема за него....

мисля че всяка една серия се обсъжда доста подробно, а това че се развеселяваме с какви ли не други щуротии е отделен въпрос

на мен ми е приятно да се разведрявам по този начин - и не само като гледам.....

# 425
  • при най-добрия мъж...
Морганче,  bouquet
Мисля,че си права.

Ама и Кръстоносеца си е хубав де Joy Joy Joy

# 426
Индира, хай Hug
Загуби се....
Мислех, че безвъзвратно сме те загубили в Станбула. Ако имаш нужда от помощ при отвличането, свиркай.... скачаме веднага Mr. Green

# 427
Морганче, аз не съм от активните форумци и нищо не ме дразни... напротив, много ми е приятно да ви чета, когато мога Peace
Регистрирах се заради АСИ, защото съм луд фен на сериала и чета всяко мнение свързано с него Hug аз не съм от феновете на 1001 нощ , ако правилно си ме разбрала newsm78

# 428
Извинявайте всички които много съм засегнала

# 429
  • Learn to fly. Fly away.
Влизам пак за малко. Имам питане относно прословутата жълтица към тези които са гледали филма напред.
ББ Демир хвърли жълтицата втори път в сапуна. Какво стана после с нея?

Веднъж го зададох този въпрос и никой не ми отговори, а до колкото разбирам доста хора са гледали целия филм.
Предварително благодаря на този, който ми отговори.

# 430
  • София
Индира, къде потъна бе джанъм....
викам край - затри се из Босфора..... Hug Hug Hug

Мис 60 -  нямам нищо против нито един сериал

и да си им от феновете няма лошо

айде нема да се обаждам повече.... ще си обсъждам само сериалчето и ще чета  Hug

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 14:30 от Морганчето

# 431
Хайде да не забравяме за какво сме се събрали. Heart Eyes

Смятам това е обичта към сериала и героите в него(и един конкретно от мъжки пол) newsm76

# 432
Да, аз съм фен на 1001 нощ,но тава не означава че не трябва да гледам и харесвам други филми,нали?
Бях четери месеца на работа на морето,и нямах възможност да гледам Перла и Мелодията,иначе всичко наред щях дя гледам.В темата на Перла няколко фенки от 1001 нощ си коментират и общуват и никой не им  го натяква.
Не издребнявайте,Аси гледам в момента и за това се включих.Мисля че темата е отворена за всички, в демократично общетсво живеем вече,студена нова война ли почвате Joy
Тук идваме да се откъснем от стреса на ежедневието,нека запазим добрия тон и да се разтоварим забавлявайкси се!

Всеки сериал си има своите достойнства,и актьорите също,щом им поверяват роли, а и нищо лошо няма ако от време на време споделим и нещо от личния ни живот.Нека се уважаваме взаимно,за всеки има место под слънцето.  bouquet

# 433
ако се страхувате че ставаме много на опашка за Демир,споко,аз съм си "заплюла" бащата на Аси Joy Joy

# 434
Здравейте отново,може ли и аз да се набутам между шамарите!?
Струва ми се,че не е лошо да си горд,но с мярка. Когато обаче се появят и децата,тогава вече не мислиш ти кой си и къде си,и кой как те възприема,а се опитваш от тях да направиш Човеци и ако може да ги боли по-малко отколкото теб те е боляло/е тогава си готов и гордостта си да стъпчеш,за да са добре те,но пък и в същото време да не разберат колко те боли/.Това е моето мнение,относно гордостта. newsm78
А да си кажа и за Сюхейлято и Аслан,оффф,иде ми да взема #2gunfire #2gunfire #2gunfire да ги заведа на гробищата,да ги накарам да копаят докато стигнат до виновника за техните нещастия и да вземат да си отмъщават,те нали това искат/това,което написах може да звучи грозно,ама те и двамата вече се уливат с това желание за отмъщение/.
Простете,ако нещо грубо съм казала!  bouquet  bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт